fbpx
Oei voor Groei
Delen is creëren

Workshop ‘Succesvol zijn als ondernemende professional’ op 20 april in Utrecht

De volgende workshop ‘Succesvol zijn als ondernemende professional’ vindt plaats op 20 april 2011 van 16.00-21.00 uur in Het Coachhuis aan de Nieuwegracht 29 in het centrum van Utrecht.  Volg deze link om direct naar het inschrijfformulier te gaan.

Veel kleine ondernemers, freelancers en zzp-ers in de professionele dienstverlening, zoals (organisatie- en ICT-) adviseurs, (interim- en project-) managers, trainers en coaches, hebben moeite de volgende stap in hun zakelijke en persoonlijke groei te zetten. Hoe zit het met de realisatie van jouw groeiambities?

De resultaten van de mini-enquete die ik begin dit jaar onder ondernemende professionals heb gehouden geeft een mooi inzicht in welke zakelijke en persoonlijke doelen zij als meer of minder relevant beschouwen. Hierbij alvast de top-3 lijstjes met tussen haakjes de gemiddelde relevantiescore op een schaal van 0 tot 4.

  • Meer klanten (3.32), hogere klanttevredenheid (3.12) en meer omzet (2.96) zijn de top-3 zakelijke doelen
  • Persoonlijke ontwikkeling (3.43), meer werkplezier (3.39) en realiseren van droom (3.13) zijn de top-3 persoonlijke doelen

De workshop ‘Succesvol zijn als ondernemende professional’  sluit prima aan bij de onderzoeksbehoeften en helpt je jouw pad naar meer resultaat met meer gemak en meer plezier te effenen.

In deze inspirerende workshop leer je door te doen en te ervaren. De volgende vragen staan hierbij centraal:

1. Wat heb jij nodig om als ondernemende professional succesvol te zijn?
2. Wat zijn jouw belangrijkste hulpbronnen en belemmeringen?
3. Hoe effen jij het pad naar succes?

Lees hier meer over de workshop ‘Succesvol zijn als ondernemende professional’ van 20 april.

Laat een reactie achter:

>