fbpx

Haal het beste uit mensen met
MyDrives MyHabits MyMatch 

MyDrives MyHabits MyMatch biedt een totaalmethodiek om het beste uit mensen te halen

Individuele medewerkers en teams die hun drijfveren en talenten optimaal benutten zijn aantoonbaar succesvoller. De achterliggende kleurentheorie van MyDrives zorgt ervoor dat organisaties als geheel stappen maken en kunnen blijven maken.

Denken-Voelen-Doen

MyDrives

geeft mensen inzicht

De MyDrives-analyse geeft inzicht in waarom mensen de dingen doen die ze doen op een voor hen kenmerkende wijze. Zo kun je de talenten van mensen optimaal gebruiken en het beste uit jezelf en anderen halen.

MyHabits

ontwikkelt individuen en teams

MyHabits geeft inzicht in de kleuren die zichtbaar zijn in iemands gedrag. Door op cruciale momenten te pauzeren en een andere kleurvariant te laten zien, worden MyHabits-deelnemers flexibeler in hun gedrag en verbetert de samenwerking met anderen.

MyMatch

selecteert de juiste mensen

Het MyMatch-assessment laat glashelder zien of de drijfveren en capaciteiten van de sollicitant matchen met de vacature. MyMatch hanteert 21 gedragstypen, die in specifieke kleuren zijn uitgevoerd. Ze brengen het gewenste profiel overzichtelijk en objectief in kaart om tot een perfecte match te komen. Objectief. En dus niet subjectief. Zodat er geen ruimte is voor foutieve interpretaties tijdens het sollicitatietraject.

Gecertificeerd
MyDrives practitioner
Han Oei

Voorkeurskleuren: Geel (innovatief, wil begrijpen, analytisch), Turkoois (holistisch, relativerend, intuïtief), Oranje (doelgericht, ondernemend, gedreven) en Groen (harmonie, mensgericht, communicatie)

Voorkeursrollen:  Denker - Strateeg - Coach

Als perspectiefbieder, wegwijzer en coach beweegt Han individuen en teams te doen wat ze ├ęcht willen en bij hen past...

Nieuwsgierig naar jouw
 MyDrives profiel?


Meer info over toepassing van MyDrives MyHabits My Match in jouw organisatie?
Mail naar info@oeivoorgroei.nl

>