fbpx
Oei voor Groei
Delen is creëren

Over Han Oei

Als bewustmaker,  perspectiefbieder en wegwijzer begeleid ik mens en organisatie in hun persoonlijke en professionele ontwikkeling. Verbinding van binnenwereld (waarden, drijfveren, overtuigingen) met buitenwereld (gedrag) staat hierin centraal. Dat ik opgegroeid ben als een kind van Oost en West speelt ongetwijfeld een rol in mijn drijfveer om werelden met elkaar te verbinden.

Mijn persoonlijke missie is mijn bijdrage te leveren aan een bewustere en respectvolle samenleving, waarin mensen doen wat ze écht willen en betekenisvol zijn. Volgens het principe ‘Think big, start small’ begin ik bij mijzelf en mijn directe werk- en leefomgeving. Stel je voor wat we allemaal kunnen bereiken als we met elkaar verbinden op basis van onze talenten en waarden? Groei door bewustzijn en verbinding is dan ook mijn motto. Lees hier een interview met mij: “Als ik een fonkeling in iemands ogen zie, voel ik geluk…”

Met Oei voor Groei begeleid ik organisaties en hun professionals en leidinggevenden om sneller te groeien en meer resultaat te behalen met meer gemak en meer vrijheid. En dit zowel op individuele basis als in groepsverband.

Ik heb Oei voor Groei begin 2010 opgericht nadat ik het besluit heb genomen mijn eigen droombaan te creëren en te leven naar wie ik ben, wat ik wil en wat ik kan. Als uitkomst van het het doorleven van mijn eigen levensvraagstukken, intensieve coaching en het volgen en afronden van diverse coachingsopleidingen.

 

 

Ik ben een betrokken begeleider, die meer dan 20 jaar business ervaring meebrengt in organisatieadvies, coaching en procesbegeleiding in zowel de profit als non-profit markt. Voordat ik Oei voor Groei oprichtte ben ik 13 jaar werkzaam geweest als organisatie- en ICT-adviseur en project-/programmamanager bij Capgemini Consulting. Vele mooie en succesvolle opdrachten heb ik mogen uitvoeren in diverse markten (o.a. financiële en andere zakelijke dienstverlening, industrie, (semi-)overheid) en diverse disciplines (Business, Marketing & Sales, HRM, ICT en Operations). Voor mijn overstap naar het bedrijfsleven heb ik zes jaar in de universitaire wereld gewerkt, o.a. als universitair docent aan de Universiteit Twente.

Mijn kracht ligt in het vermogen om in korte tijd de essentie te raken en mensen en perspectieven met elkaar te verbinden en van hieruit groei – zowel zakelijk als persoonlijk – te laten ontstaan. Dit doe ik vanuit een open en accepterende houding. Altijd met respect en vanuit de visie dat de veranderkracht bij de betrokkenen zelf ligt. Als kind van Oost en West verbind ik intuïtie en mensgericht zijn met analytische resultaatgerichtheid. Kwalificaties die opdrachtgevers mij toedichten:  integer, intelligent, inlevend, respectvol, coöperatief en gevoel voor humor.

Specialismen: loopbaan-, business- & worklife-coaching, organisatie-, leiderschaps- en teamontwikkeling, advies, training, procesbegeleiding en facilitatie, project management, programmamanagement, waardegericht transformeren, integraal management

Opleidingen: ULab – Transforming Society, Business & Self (Presencing Institute/MIT Boston), Executive Coaching, Teamcoaching, Groepsdynamisch coachen en Systemisch kijken naar organisatievraagstukken (Life University), Systemisch werken (Phoenix), Post-HBO LifeCoaching voor professionals (Atma-instituut), Systemisch TransitieManagement (Plan B), Transformationeel Coachen (Slow Habits/De Welldaad), Certificering Odin Development Compass: Analytische coaching, Teamcoaching  & Strategisch HR (Odin Academy), Certificering Management Drives (Management Drives). Daarnaast vele consulting, strategie, marketing & sales opleidingen.

Beroepsverenigingen:

 Inspiratie haal ik uit de puurheid van mensen en hun vermogen om te groeien door te leren van zowel positieve als negatieve ervaringen. Ik ben hier elke dag getuige van bij mijn zoon en dochter. Hier geniet ik van, net als ik dat doe van reizen,  leuke uitjes met gezin en vrienden, sporten (tennis en snowboarden) en heerlijk eten onder het genot van een goed glas wijn.

In balans leven vanuit eigen kracht en authenticiteit vormt mijn leidraad

Leven naar gevoel in harmonie met je ratio

Met spirituele rijkdom én met beide benen op de grond

Leven in het nu met oog voor de toekomst en acceptatie van het verleden

Vanuit liefde voor jezelf, liefde geven aan anderen

Meer weten over mij? Neem contact op! Ik sta altijd open voor een inspirerende ontmoeting. Je kunt mij ook volgen op LinkedIn

Lees hier wat anderen over mij zeggen

 

>