fbpx

DOE MEE MET DE LIVE ZOOM DOORBRAAKDAG

READY-TO-G(R)O(W)
"Hoe jij vicieuze cirkels doorbreekt en de volgende stap zet in loopbaan of ondernemerschap"

DatUM & tiJD :

20 oktober 2023

10-12 en 14-16
met lunchopdracht

20
Dagen
 
.
 
15
Uren
 
.
 
45
Minuten
 
.
 
58
Seconden
 

You missed out!

Wanneer is deze doorbraakdag voor jou...

Je bent een professional of ondernemer en bent wel en toe aan een volgende stap.

Maar hoe pak je dat aan?

Het kriebelt al een tijdje, maar het lukt je niet om echt in beweging te komen. Wel af en toe om je heen gekeken, maar eigenlijk heb je nog niet scherp wat je volgende stap is. Of durf je deze niet te zetten.

Je ervaart drempels en belemmerende gedachten waardoor je niet vooruit komt. 

Dus heb je de neiging om uit te stellen. Je hebt ondertussen het gevoel dat je in dezelfde groef van de grammofoonplaat blijft hangen. Dat kost je bakken met energie.

Je wilt dit patroon doorbreken.

DAT KAN!

Kantelpunt is het moment dat je helder hebt wat je écht wilt en dat je je eigen saboteurs in de ogen durft te kijken. En vervolgens een innerlijk besluit neemt. Waarin je kiest voor jezelf.

Jij kunt dit ook. Het is geen rocket science. Weten hoe?

Doe mee aan de Doorbraakdag Ready-to-G(R)O(W).

Je ontdekt

> hoe je scherper krijgt wat je wilt

> hoe je je saboteurs in de ogen kijkt

> hoe je nieuwe energie ervaart door in beweging te komen

Wat deze doorbraakdag jouw oplevert...

Je maakt kennis met de bewezen VKBA-methode waarmee jij "vicieuze cirkels" doorbreekt, nieuwe energie ervaart en je volgende stap in loopbaan of ondernemerschap zet...
Waardoor jij uit je groef komt...

Je wordt bewuster van wat je écht wilt 

Je vergroot jouw inzicht in jouw saboteurs en belemmerende patronen.

Je verbindt je met de kans wanneer je deze patronen weet te doorbreken.

Je neemt een innerlijk besluit dat ruimte geeft aan deze kans

Je neemt verhelderende inzichten en concrete acties mee

Je ervaart nieuwe energie om vervolgstappen te zetten in loopbaan en ondernemerschap

Dit is wat deelnemers zeggen"Heel bijzondere dag en zo 'compact' direct hele goede info waar je gelijk iets mee KAN. Veel info & inspiratie" - Lilian"Liefdevol. Helder. Overzichtelijk. Authentiek. De meerwaarde van het programma vind ik dat je niet alleen informatie aangereikt krijgt, maar dat je vooral aan de slag gaat met jezelf. De kracht zit wat mij betreft in dat jij alles heel mooi gestructureerd aanbiedt en de rode draad mooi vast weet te houden. Ook zit de kracht in jou zelf, omdat ik je ervaar als oprecht en betrokken bij de groei van je deelnemers." - Ivenes"Han leerde mij op een andere manier naar valkuilen kijken op deze dag. Ik heb er heel veel van geleerd, onder andere mijn 'wolf' erkend en uitgezwaaid. Dank je wel! - Mariska."

Volg mij op:

Jouw begeleider:

Han Oei

Als perspectiefbieder kijkt Han naar wat er wil ontstaan vanuit de situatie zoals deze is. Zijn missie is om mensen en organisaties te bewegen om te doen wat ze écht willen. Zodat ze meer plezier, voldoening en zingeving ervaren.

Vanuit oprechte betrokkenheid en focus op de essentie krijgt alleen datgene aandacht wat werkelijk aandacht nodig heeft. Door uit te zoomen naar de specifieke context om vervolgens in te zoomen op de dieperliggende patronen.

Op deze wijze heeft Han al honderden professionals, ondernemers en teams mogen begeleiden naar een voor hen lonkend en betekenisvol perspectief.

Vanuit de visie dat duurzame verandering vraagt om bewustzijn én beweging. En dat verantwoordelijkheid en potentieel bij de betrokkenen zelf liggen... 

Hoe zou het zijn wanneer jij ook doet wat je écht wilt...

Dit is wat mensen zeggen over Han

Monique Appels


Wat een fijne gesprekspartner die direct de vinger op de zere plek kan leggen, je uitdaagt te voelen en te vertragen. 

Dat laatste is een flinke uitdaging voor mij. Toch weet hij mij op zachte, niet confronterende manier te sturen en te corrigeren. Hij is enorm inspirerend en kan ook gevoelens mooi onder woorden brengen. Heerlijk om met Han te werken. Ik zal hem aanbevelen waar ik kan.

Joyce Speijcken


Het heeft me duidelijkheid, zekerheid en zelfvertrouwen gebracht.

Han kwam meteen tot de kern van het probleem en dat zelfs online! Het heeft me duidelijkheid, zekerheid en zelfvertrouwen gebracht, daardoor kon ik weer verder en de juiste keuze daarin maken. Nogmaals dank.

Laurens Bijker


Op een ontspannen maar gerichte manier begeleidt Han jou bij het creëren van inzicht in jezelf.

Met humor breekt hij het ijs en met zijn didactische vaardigheden biedt hij perspectief. Hij weet goed de balans te vinden tussen het jou uitdagen wanneer je denkt dat je het al helemaal duidelijk hebt en het uitleggen wanneer je daar behoefte aan hebt.

Creëer een persoonlijke doorbraak tijdens deze bijzondere dag.

Deelname nu voor slechts 97 euro

Reserveer nu jouw plek en doe live (via Zoom) mee en ervaar misschien wel een doorbraak in jouw leven. Meer plezier, voldoening en zingeving.
Hoe mooi zou dat zijn...

>