fbpx

Ondernemers- en business coaching

Ondernemers- en business coaching helpt jou als ondernemer - met of zonder personeel - te groeien als persoon én als ondernemer. 

Ondernemerscoaching is er om jou én je onderneming te laten groeien...

Ondernemerscoaching is er om jou én je onderneming te laten groeien...

Wat is Ondernemers- en Business Coaching

Ondernemerscoaching en business coaching is persoonlijke coaching gericht op een tijdelijke ondersteuning van jou als ondernemer - met of zonder personeel - om te groeien als persoon én als ondernemer.

Van ondernemers wordt constante vernieuwing en goede leiderschapskwaliteiten gevraagd. Er zijn nu eenmaal hoge verwachtingen waar een ondernemer aan moet voldoen.

Effectief leiderschap is van essentieel belang in een groeiende onderneming. En daarbij is het belangrijk dat jij keuzes maakt die goed zijn voor de onderneming, maar ook voor jou als persoon. En daar ligt soms een spanningsveld...

Veel voorkomdende thema's:

 • Start van een onderneming
  Hoe zet ik mijn idee om in een levensvatbare onderneming? Wat is mijn propositie? Hoe onderscheid ik mij in de markt?
 • Doorgroei van de onderneming
  Hoe zorg ik ervoor dat naar een volgende fase doorgroei? Hoe zorg ik ervoor dat ik niet in, maar aan mijn onderneming werk?
 • Afscheid nemen van mijn onderneming
  Hoe kan ik 'mijn kindje' loslaten? Wat is mijn volgende stap?
 • LEIDERSCHAP
  Wie ben ik en wil ik als leider zijn? Hoe geef ik effectief en inspirerend leiding op basis van wie ik ben en waarvoor ik sta?

 • BALANS WERK/PRIVÉ:
  Hoe zorg ik ervoor dat ik naast werk in mijn onderneming ook een gezond privé-leven behoud?


profile-pic
Victoria Sprong-Kuzminska Zelfstandig ondernemer
profile-pic
Mark Pertijs Lecturer | Ondernemer
profile-pic
Marieke Schoenmaker directeur Gamechanger
profile-pic
Marjan Wijnalda Vestigingsmanager/coach
profile-pic
Bart Poot Sociaal ondernemer | Hogeschool docent
profile-pic
Henriette Dierckxsens Mindfulness trainer - Procesmanager - Projectmanager
profile-pic
Cheska Verhoeven Freelance implementatiemanager
profile-pic
Maurijn Kloek Business analyst
profile-pic
Ilya Broekhuizen Digital Innovation & Transformation Manager
profile-pic
Alard Joosten Trainer/adviseur Onderwijs
profile-pic
Richard Greil Co-Founder & advisor at Return on Projects | Project Delivery Manager at FIS

In een coachingstraject met Han heb ik het pad van mijn startende onderneming bepaald. Het is voor mij concreet geworden wat de missie, visie en strategie van mijn onderneming is en hoe ik mij kan onderscheiden ten opzichte van concurrenten.
Ik heb Han ervaren als een prettige en geduldige coach die ruimte geeft om tot je eigen conclusies te komen. Echter, hij helpt je om niet van het pad af te dwalen. Han stelt zich onderzoekend op en stelt juiste vragen. Hij voelt je belemmering aan en gaat erop in. In ontspannen sfeer vraagt hij door en zoekt samen met je naar een passende oplossing. Han laat je in je waarde, begrijpt als iets pijnlijk ligt voor een ander en reageert daarop met passend gedrag. Naast zijn uitstekende coachingskwaliteiten heeft Han veel kennis en ervaring op zakelijk gebied. Bij business vraagstukken denkt Han met je mee en indien nodig geeft hij een waardevol advies. Een coachingstraject met Han raad ik iedereen aan die met meer resultaat en plezier wil ondernemen!

Han is een deskundig en veelzijdig coach en bovenal een betrokken mens. De sessies met hem hebben mijn inzicht in mijn eigen gedrag vergroot en me HANdvatten gegeven die van blijvende waarde zijn voor mij persoonlijk en voor de wijze waarop ik mijn werk uitvoer.

Han kenmerkt zich door zijn samenwerkingskracht. Hij observeert, analyseert en is ijzersterk in het stellen van uitdagende vragen. Han combineert op een mooie manier zakelijk en menselijk belang vanuit zijn innerlijke leiding. Bent u op zoek om meer succes uit uzelf, uw team of uw organisatie te halen, dan raad ik Han van harte aan. U zult plezier hebben en resultaten boeken!

Han Oei heeft mij in dit coaching traject helderheid en duidelijkheid gebracht in de stappen die ik ga nemen. Hij geeft concrete tools, is betrokken als mens en als coach.

Ik kan Han van harte aanbevelen! Ik heb Han ervaren als een man met een goed empathisch vermogen, wat hij heel goed combineert met kennis en tools om te coachen. Dit gaf mij een vertrouwd gevoel en heeft me echt geholpen in mijn persoonlijke ontwikkeling met het maken van balanskeuzes in werk en privéleven.

Ik ben erg dankbaar voor het coachingstraject dat ik bij Han Oei vanuit Rabobank aangeboden kreeg. Elke keer weer ben ik verbaasd over hoe goed de sessies zijn. Tijdens de kennismaking maakten de vragen al zoveel los, dat ik al snel wist dat ik me verder wilde ontwikkelen in het ondernemerschap. Een mooi begin van het coachingstraject.

Veel lessen maak ik dagelijks dankbaar gebruik van. 'Hoe mooi zou het zijn...' als opening. De lemniscaat als symbool om te blijven bewegen in je gedrag en minder zwart wit te zijn. Altijd tijd vrijhouden voor als er iets moois op je pad komt. En ook de ODC-test gaf veel inzichten in mijn talenten en kwetsbare kracht. En nog veel meer... Belangrijkste is dat ik elke keer mijn vraag mag inbrengen. Soms een vraag gevormd door eerdere sessies. En dat Han daar altijd in gesprek met mij - op een snelle en met theorie onderbouwde manier - mooi persoonlijk antwoorden geeft, waarbij hij mij zelf tot inzichten laat komen.

Ik kan Han als coach van harte aanbevelen. Als de klik er is tijdens de kennismaking, weet ik zeker dat de ontwikkeling naar iets moois vanzelf start...

Han is een fijn mens die op een rustige en gerichte wijze de rake vragen weet te stellen. Hij creëert snel een vertrouwde omgeving en weet vlot hoofd- en bijzaken te scheiden en tot de kern te komen.

Han is een zeer effectieve coach. Met scherpte en inzicht weet hij in ieder gesprek snel tot de kern te komen wat altijd weer tot nieuwe, soms verrassende inzichten leidt.

Daarnaast maakt hij gebruik van de ODC meting waarin competenties en drijfveren met elkaar in verband worden gebracht. Dit heeft mij een veel beter beeld gegeven van mijn werkelijke kwaliteiten en drijfveren.

Han maakt waar wat hij belooft: persoonlijke groei.

Han is een zeer deskundige en inspirerende coach die mij verhelderende inzichten heeft gegeven - zowel werk als privé - waardoor ik in vol vertrouwen stappen vooruit kan doen. Hij verstaat de kunst om je te laten voelen wie je echt bent en wat je unieke kracht is.

Han Oei heeft mij begeleid als coach binnen mijn werk als projectleider in loondienst van een grote onderwijsorganisatie en vervolgens bij de start van mijn eigen bedrijf. Han stelde nadrukkelijk mijn coachvragen centraal in het gehele traject. Afhankelijk van mijn vragen gaf hij mij input om te spiegelen en te reflecteren en om van daaruit tot oplossings-richtingen te komen. Han gebruikte daarvoor visualisaties, huiswerkopdrachten, zijn eigen ervaring en handige literatuurbronnen. Ik heb zijn werkwijze ervaren als to the point, heel concreet en ook met de nodige relativering en humor. Mede dankzij de coaching van Han voelde ik mij gesteund in de stappen die ik heb gezet in mijn loopbaan.

Han is a coach that has the capacity to truly inspire and stimulate people to find and navigate towards their own destiny. He is an involved and humble person with the ability to re-frame perspectives that make you consciously aware of your feelings, thinking and behavior. His integrity makes you feel appreciated and taken seriously.

>