fbpx
Oei voor Groei
Delen is creëren
 • You are here:
 • Home »

Wat houdt uw organisatie bezig?

  Herkent u ook de toenemende onzekerheid bij uw medewerkers? Ondanks berichtgeving dat Nederland uit de crisis is is het gevoel van onzekerheid nog steeds voelbaar in onze samenleving. Deze onzekerheid betreft niet alleen medewerkers die met ontslag worden bedreigd. Ook medewerkers die zeker lijken te zijn van hun baan worstelen met hun toekomstperspectieven.

  Voor u als werkgever de uitdaging om met deze problematiek om te gaan:

  • Hoe bepaal ik welke medewerkers ik nu en in de toekomst wil behouden en werven? Zodat de opbouw en potentieel van mijn werknemersbestand past bij de veranderende markt.
  • Hoe zorg ik ervoor dat mijn goede en talentvolle medewerkers gemotiveerd blijven en zich verder ontwikkelen? Zodat zij hun potentie maximaal blijven benutten ten dienste van mijn organisatie.
  • Hoe voorkom ik dat mijn medewerkers uitvallen of zo snel mogelijk weer reïntegreren? Zodat hun kostbaar potentieel niet verloren gaat.
  • Hoe zorg ik ervoor dat medewerkers van wie u op termijn afscheid wil nemen nog voldoende gemotiveerd zijn om productief blijven voordat wij op een voor beide partijen aanvaardbare wijze uit elkaar gaan? Zodat zij in de toekomst nog ambassadeur voor mijn organisatie willen zijn.

  Graag nodig ik u uit om over deze of gerelateerde, korte en langere termijn vraagstukken te sparren.

  We kunnen ingaan op acute problematiek, zoals het begeleiden van uw werknemers bij professionele en persoonlijke ontwikkeling, management development, preventie, verzuim en reïntegratie of outplacement.

  Ook over langere termijnvraagstukken ga ik graag met u in gesprek. Denk hierbij aan: hoe ga ik om met de flexibiliserende arbeidsmarkt, hoe zorg ik voor de gewenste cultuurverandering binnen mijn organisatie, hoe ziet de nieuwe wereld eruit en wat vraagt dit van nieuw organiseren, nieuw leiderschap, het nieuwe werken en de nieuwe medewerker?

  Met meer dan 15 jaar business ervaring in zowel de profit- als de non-profitsector begeleid ik, waar wenselijk samen met mijn partners, organisaties bij cultuur-, team- en leiderschapsontwikkeling. De presentatie: Klaar voor de Wereld van Nu en Straks? geeft een beeld van mijn visie op de Nieuwe Wereld. Ik ben benieuwd naar uw visie.

  Heb ik u kunnen inspireren voor een ontmoeting? Graag maak ik een afspraak met u.

  Laat een reactie achter:

  >