fbpx
Oei voor Groei
Delen is creëren

Klantervaringen

Missie van Oei voor Groei is om mensen en organisaties te bewegen te doen wat ze écht willen. Door hen op weg te helpen naar een voor hen betekenisvol en lonkend perspectief. Zodat zij meer impact en resultaat ervaren, met minder moeite, en meer plezier, voldoening en zingeving...

Laat je inspireren door de ervaringen van cliënten en opdrachtgevers...

Leiderschaps- en Loopbaanontwikkeling 

Ik ben erg dankbaar voor het coachingstraject dat ik bij Han Oei vanuit Rabobank aangeboden kreeg. Elke keer weer ben ik verbaasd over hoe goed de sessies zijn. Tijdens de kennismaking maakten de vragen al zoveel los, dat ik al snel wist dat ik me verder wilde ontwikkelen in het ondernemerschap. Een mooi begin van het coachingstraject.

Veel lessen maak ik dagelijks dankbaar gebruik van. 'Hoe mooi zou het zijn...' als opening. De lemniscaat als symbool om te blijven bewegen in je gedrag en minder zwart wit te zijn. Altijd tijd vrijhouden voor als er iets moois op je pad komt. En ook de ODC-test gaf veel inzichten in mijn talenten en kwetsbare kracht. En nog veel meer... Belangrijkste is dat ik elke keer mijn vraag mag inbrengen. Soms een vraag gevormd door eerdere sessies. En dat Han daar altijd in gesprek met mij - op een snelle en met theorie onderbouwde manier - mooi persoonlijk antwoorden geeft, waarbij hij mij zelf tot inzichten laat komen.

Ik kan Han als coach van harte aanbevelen. Als de klik er is tijdens de kennismaking, weet ik zeker dat de ontwikkeling naar iets moois vanzelf start...

profile-pic
Henriette Dierckxsens
Mindfulness trainer - Procesmanager - Projectmanager

Met zijn openhartige en doortastende coachingstijl laat Han je weer beseffen hoe het is om naar je gevoel en je hart te luisteren. Met verschillende methoden stimuleert en ondersteunt hij je zoektocht naar waar je kracht ligt en wat je innerlijke drijfveren zijn om uit het leven te halen wat jij wilt. Han heeft mij enorm geholpen me weer te richten op dat wat voor mij echt van waarde is, te herkennen wat mijn kwaliteiten zijn, en te ontdekken wat ik echt wil bereiken en dat te vormen tot een persoonlijke visie. Enkele kernwoorden die Han kenmerken: deskundig, alle ruimte, reflectief, open, relativerend, goedlachs, creatief.

profile-pic
Jurgen Suurmeijer
Treasury Director

Hoe fijn is het als iemand erin slaagt om je meer verbinding met jezelf en de mensen om je heen te laten krijgen? Dat geluk heb ik gehad! Met dank aan Han – zijn rust, de veilige omgeving die hij creëert, vragen en oefeningen – waardeer ik meer wie ik ben en durf dat meer te laten zien. En wat een positieve energie, inzicht, zelfvertrouwen en zin om nieuwe dingen op te pakken geeft mij dat! Het voelt alsof ik op een trein ben gestapt die eerst rustig begon te rijden, maar nu vaart heeft gekregen. En ik pieker er niet over om uit te stappen. Heerlijk!

profile-pic
Kim
Public Affairs & Communicatie

Zoek je iemand die precies de rake vragen weet te stellen, de vinger op de "zere" plek weet te leggen. Die je niet alleen vragen stelt, maar je ook echt op weg helpt. Die je inzicht geeft in waar jou mogelijkheden zitten en wat voor jou belangrijk is. Die je een zet geeft in jouw ontwikkelingen. Verschillende technieken gebruikt waardoor je nog duidelijker inzicht krijgt. Dan moet je bij Han zijn.

profile-pic
Mieke van der Linden
Projectmanager

Han is door zijn concrete manier van vragen, maar daarnaast ook intuïtieve manier van de situatie bekijken en aanvoelen, in staat heel snel door te dringen tot de kern van wat er écht belangrijk is, maar waar je je niet altijd bewust van bent.

profile-pic
Joke Berendsen
Opleidingsmanager Hogeschool Utrecht

Met Han inspirerende gesprekken gevoerd over het vervolg van mijn zakelijke carrière, hetgeen ik wil betekenen voor mijn familie en vrienden, mijn maatschappelijke ambities en wat ik persoonlijk verder uit het leven wil halen. Heeft mij prima geholpen om hierover een beeld te vormen en nieuwe energie te vinden voor de toekomst. Complimenten aan Han.

profile-pic
Henk de Vrind
Head of Cards and E-commerce

Han is een coach, die de kunst verstaat van de juiste balans en verbinding tussen de persoonlijke ontwikkeling van zijn coachee en de praktische en werkgerelateerde vraagstukken van de werkgever. Hiermee is hij zowel een betrouwbare gesprekspartner van mijn medewerker gebleken als ook een goede sparringpartner voor mij als opdrachtgever.

profile-pic
Mariëtte Visser
Interim manager Kunstdisciplines SKVR

Han kan in korte tijd de essentie van het vraagstuk raken en is daarbij professioneel en respectvol. Dat geeft vertrouwen. De omgang is prettig en veilig, dat geeft vertrouwen.

profile-pic
Marlou Slaghuis
Beleidsadviseur

In 2017/1018 heb ik bij Han een loopbaancoachingstraject gevolgd. Han was mij aanbevolen door verschillende mensen. Hij nodigt je uit om bij de stappen die je neemt, voor in mijn geval een carriereswitch, te blijven kijken naar hetgeen je daadwerkelijk wil. Daarbij ook voldoende tijd en ruimte inbouwend om dit zelf te onderzoeken. Hij laat je je patronen van gedrag inzien waardoor je deze herkent en hier anders op kan acteren zowel in zakelijke als privé situaties. Ik kan Han van harte aanbevelen als coach.

profile-pic
Imke
Adviseur Sustainability & Financial Support

Han laat je op een effectieve, professionele maar bovenal prettige wijze inzien wat de kern van jouw vraagstuk is en wat je zelf al in huis hebt om daar een antwoord op te formuleren. Het is verrassend om (opnieuw) kennis te maken met eigen kwaliteiten en drijfveren en deze positief weten in te zetten.

profile-pic
Els Overkamp
Hoofddocent | Onderzoeker Hogeschool

Op advies van een collega ben ik bij Han terechtgekomen en heb ik in januari-maart 2018 een coachingstraject bij hem gevolgd i.v.m. mijn oriëntatie op een volgende stap in mijn loopbaan. Ik ben zeer te spreken over de persoonlijke aanpak van Han. Hij heeft mij niet alleen rust gegeven, maar ook veel inspiratie richting mijn 'lonkend perspectief'. Dat heeft mij zowel zakelijk als privégeholpen. Ik kan Han dan ook van harte aanbevelen!

profile-pic
Mohamed L'arbi Zoubir
Senior Employee Risk Management

Het was prettig om door gesprekken met Han Oei inzicht te krijgen in mijn eigen handelen en gedachtenpatronen. Zijn kennis van zaken en vertrouwen droegen bij aan succes van het traject dat we hebben doorlopen.

profile-pic
Astrid de Regt
Teamleider | Coördinator | Docent

Han is een deskundig en veelzijdig coach en bovenal een betrokken mens. De sessies met hem hebben mijn inzicht in mijn eigen gedrag vergroot en me HANdvatten gegeven die van blijvende waarde zijn voor mij persoonlijk en voor de wijze waarop ik mijn werk uitvoer.

profile-pic
Mark Pertijs
Lecturer | Ondernemer

Han is a coach that has the capacity to truly inspire and stimulate people to find and navigate towards their own destiny. He is an involved and humble person with the ability to re-frame perspectives that make you consciously aware of your feelings, thinking and behavior. His integrity makes you feel appreciated and taken seriously.

profile-pic
Richard Greil
Co-Founder & advisor at Return on Projects | Project Delivery Manager at FIS

Han weet in no time tot de kern van de uitdaging te komen. Hij weet bewustzijn en gevoel te verbinden en je te begeleiden naar concreet handelingsperspectief. Bedankt!

profile-pic
Yoni Shem-Tov
Opleidingsmanager Hogeschool

Han heeft de kwaliteiten om als coach snel de kern van het probleem zichtbaar te maken. Op een prettige en integere manier heeft hij mij de spiegel voor gehouden. De heldere en praktijkgerichte opdrachten zorgden ervoor dat ik direct kon ervaren hoe mijn gedragsverandering aanvoelde. Ik sta nu rustiger en steviger in mijn werk en mijn balans werk-privé is sterk verbeterd. Echt top!

profile-pic
Mirjam Kokenberg
Hogeschooldocent & Apotheker

Han is een zeer effectieve coach. Met scherpte en inzicht weet hij in ieder gesprek snel tot de kern te komen wat altijd weer tot nieuwe, soms verrassende inzichten leidt.

Daarnaast maakt hij gebruik van de ODC meting waarin competenties en drijfveren met elkaar in verband worden gebracht. Dit heeft mij een veel beter beeld gegeven van mijn werkelijke kwaliteiten en drijfveren.

Han maakt waar wat hij belooft: persoonlijke groei.

profile-pic
Maurijn Kloek
Business analyst

Ik heb Han leren kennen als een kundig coach. Door zijn coaching is mijn werk-thuis balans meer in evenwicht gekomen.

profile-pic
Hans Werker
Manager of Education

In eerdere coachingsessies ben ik nog nooit zo goed begeleid als door Han. In slechts vijf sessies heeft hij de basis weten te leggen voor mijn persoonlijke visie die zijn weerslag heeft op zowel mijn werk als priveleven. Met perfect bij het onderwerp passende oefeningen wist hij me steeds te raken en kwam ik dichter bij de kern. Hier kan ik mee verder en heb ik houvast voor de toekomst.

profile-pic
Saskia van Dam
Studieadviseur

Han heb ik ervaren als een zeer deskundige en betrouwbare coach. Hij is scherp, denkt out-of-the-box en kan snel analyseren. Door middel van praktische oefeningen is hij in staat om jou bekende en moeilijke situaties op een andere wijze te ervaren en vervolgens op te lossen. Belangrijkste kwaliteiten: Geweldige resultaten, Deskundige, Creatief

profile-pic
Bart Wagemakers
Hogeschooldocent

Han Oei heeft mij begeleid als coach binnen mijn werk als projectleider in loondienst van een grote onderwijsorganisatie en vervolgens bij de start van mijn eigen bedrijf. Han stelde nadrukkelijk mijn coachvragen centraal in het gehele traject. Afhankelijk van mijn vragen gaf hij mij input om te spiegelen en te reflecteren en om van daaruit tot oplossings-richtingen te komen. Han gebruikte daarvoor visualisaties, huiswerkopdrachten, zijn eigen ervaring en handige literatuurbronnen. Ik heb zijn werkwijze ervaren als to the point, heel concreet en ook met de nodige relativering en humor. Mede dankzij de coaching van Han voelde ik mij gesteund in de stappen die ik heb gezet in mijn loopbaan.

profile-pic
Alard Joosten
Trainer/adviseur Onderwijs

Han kan, door je enkele goede vragen te stellen, jezelf de antwoorden laten inzien. Een snelle manier van coaching die mij enorm geholpen heeft. Zowel in de coaching als daarna met nieuws items is hij inspirerend, motiverend en probleem oplossend.

profile-pic
Wil Muts
Commerciële Relatiemanager

Han is een prima coach: hij luistert goed, is oprecht en confronterend op een aangename wijze. Hij denkt mee en heeft verstand van het complexe werkterrein HBO. Levert maatwerk. Van harte aan te bevelen!

profile-pic
René Bullinga
Hogeschooldocent

Han is a coach who can make you feel comfortable because of his quiet personality, but also does not avoid to use his skills to confront you with your own choices and behaviour. Because of his knowledge and experience I was presented for some very usefull models to clarify some processes I was in, models which I still use. I got some real new insights which actually did help me in my decisions and my feeling of being in charge. Thanx Han

profile-pic
Marlies Bos
Hogeschooldocent

Mijn ervaring met Han Oei bondig samengevat:
Van introspectie, kundig en effectief
naar een concreet perspectief

profile-pic
Cees Meijer
Hogeschooldocent

Ik kan Han Oei van harte aanbevelen voor zowel teams als individuen om inzicht te krijgen in het functioneren, de onderliggende theorieën en hoe hier op een effectieve manier mee om kan worden gegaan. Ik heb er veel van opgestoken.

profile-pic
Jaap Patist
Hogeschool Docent

Han heeft mij laten ontdekken wie ik werkelijk ben. Met naam een creative persoon en niet een prater. Mijn kracht is creëren en niet presenteren! Han heeft mij ook geleerd dat ik keuzes moet maken over wat ik doe(op mijn werk en privé) waar mijn creativiteit uit kan. Zo heb ik voor het eerst mijn laatst beoordelingsgesprek gefocussed op mijn kwaliteit, en heb ik voor het eerst alleen maar complimenten gekregen…. Leuk, efficiënt, en vreedzaam! Ik heb ook vele nieuwe projecten voor mijn toekomst als fransman in Nederland!

profile-pic
Jerome Mougin
Manager L'Oreal

Han is een professionele coach die goed het “mijn en dijn”” kan scheiden en mij als coachee inzicht verschafte in eigen handelen en mijn effect op anderen. Prettig hierin is zijn persoonlijke stijl en inleving in de dynamiek van organisaties door zijn zakelijke ervaring en zijn toepassing van diverse coachingsvormen (gespreksstijlen en voice dialogue) welke maakte dat ik (zelf ook opgeleid als coach) mij goed begeleid voelde.

profile-pic
Paul Salverda
Docent Hogeschool Utrecht

Han is een zeer betrokken coach die weet hoe hij een veilige sfeer kan creeren. Hij wist in korte tijd naar de kern van mijn problemen te komen, en moedigde me aan om mijn dromen waar te maken. Ik heb van hem geleerd meer naar mezelf te luisteren, en dat doe ik inmiddels ook, en ik zie dat ik mijn intuitie kan vertrouwen. Ik kijk terug op een succesvolle coaching.

profile-pic
RvdH
Docent Hogeschool Utrecht

In de afgelopen periode heb ik een professionaliseringstraject gevolgd bij mijn werkgever. Een onderdeel hiervan betrof coaching. Op zich had ik hierom niet gevraagd, het hoorde echter bij het totaalpakket. De persoon van de coach echter en zijn aanpak vanaf het eerste moment hebben over de drempel geholpen. Voor mij is het nut van coaching op het werk zichtbaar gemaakt. Door gesprek, maar ook door oefening, werden mij mijn eigen aanpak, drives, verlangens ed zichtbaar gemaakt. Dat helpt mij bij het zoeken en vinden van een vizier op de toekomst.

profile-pic
Frits Poutsma
Teamleider Hogeschool Utrecht

Ik vind Han iemand die precies de goede vragen op het goede moment kan stellen en je daarmee zelf laat uitvinden hoe de dingen in elkaar zitten. Of die iets zegt waarmee je de stap verder zet die je zelf alleen net niet kan maken. Ook ziet hij de dingen scherp, de essentie en niet de details of de minder relevante issues. Kortom, werken met Han is motiverend, inspirerend en geeft je de vrijheid om zelf aan te geven waarmee je aan de slag wilt.

profile-pic
Carlijn Ritzen
Senior consultant GfK

Onlangs heb ik deelgenomen aan een persoonlijk coachingstraject. Een beetje sceptisch nam ik deel, wars van te zweverige benadering en ook met het idee inmiddels toch wel genoeg levenservaring te hebben?
Het is dan ook een enorm compliment voor Han Oei dat hij al tijdens het eerste gesprek de kern van het probleem door het stellen van de juiste vragen boven tafel wist te krijgen. In de daaropvolgende sessies kwam ik iedere keer weer thuis met iets om over na te denken en waar nodig te veranderen aan mezelf. Dit in een voor mij precies goede verhouding tussen down to earth en een wat meer spirituele benadering.
Nu is het coachingstraject ten einde en nog steeds heb ik veel baat bij de dingen die zijn besproken en de adviezen die ik kreeg.
Ik kan Oei voor Groei dus bij iedereen aanbevelen.

profile-pic
Laila Surstedt

Hij biedt vrijheid, maar ondertussen structureert hij op een logisch, niet vervelende manier, waardoor het leerproces optimaal zijn kans kreeg bij mij. Het coachtraject is een cadeau geweest. Het heeft mij erg veel geleerd en een nieuw stukje zekerheid gegeven.

profile-pic
André

Het was voor mij een zeer effectief coachingstraject, waarbij ik vanuit een ‘bijna-burnout’ begeleid werd naar volledig herstel, zodat ik weer voor 100% aan de slag kon. De coaching sloot goed aan bij mijn beleving en behoeften en Han was een gesprekspartner die op het juiste moment de juiste dingen gezegd (en gedaan) heeft. Zijn manier van coachen is zeer sensitief, goed gestructureerd en heeft zeer waardevolle uitkomsten opgeleverd.

profile-pic
Michael Makowski
Hogeschool docent

Han heeft als coach de gave om een ander heel dicht bij zijn gevoel te brengen en daarmee keuzes te laten maken die met het verstand alleen niet te maken zijn. Op die manier heeft hij in een paar coachings-gesprekken niet alleen de essentie al te pakken, hij weet de ander ook zelf tot zijn eigen oplossingen te brengen. Eigenlijk doet Han precies datgene wat je van een goede coach mag verwachten: hij geeft vertrouwen, bevestigt de ander in zijn kracht, motiveert en laat de ander zelf de vanzelfsprekendheid van een bepaalde oplossing ontdekken. De coaching door Han heeft mij zeer zeker bevestigd in iets wat ik eigenlijk onbewust al wist: de rol van trainer/adviseur past mij heel goed!

profile-pic
Maarten Luijf
Senior Business Consultant

Hij weet vanuit zijn hoofd en zijn hart wat nodig is in een begeleidingstraject. Han kan goed momenten van rust in bouwen tijdens de begeleidng, waardoor ik echt de betekenis van bepaald belemmerend gedrag of een gevoel bij me zelf heb leren herkennen en een plek heb kunnen geven. Ik heb leren kijken wat ik kan, waar de mogelijkheden liggen vanuit het voeren van een dialoog met anderen.

profile-pic
Margriet Biemans
Hogeschooldocent

Hele fijne coachinggesprekken gevoerd met Han. Interessant te zien hoe hij met gemak een praktijksituatie giet in een conceptueel model. Veel geleerd hiervan, m.n. meer kennis en inzicht via dergelijke modellen leiden tot (meer) bewustwording t.a.v. van je eigen handelen en mogelijke gevolgen daarvan. Han is een prettige persoonlijkheid, en heeft oprecht aandacht voor je verhaal.

profile-pic
Rieshma Ramsoedh-Badloe
Board member Hindu Council & Hogeschooldocent

Ken Han al vele jaren, nu ook een jaar als jobcoach. Han's benadering is professioneel. Door zijn kennis weet hij de kern makkelijk te vinden en stuurt daarbij naar werkbare oplossingen. Zijn werkwijze beschrijf ik als discreet, betrouwbaar en daarnaast ook confronterend in de goede zin des woords.

profile-pic
Erik Verzantvoort
Zelfstandig ondernemer

Han is een kei in speedcoaching. Hij verstaat niet alleen de kunst om binnen 7 minuten straight to the point te komen, ook weet hij fijntjes ratio, bewustzijn en gevoel op één lijn te brengen. Het was een verfrissende ervaring met hem te werken!

profile-pic
Ingrid Dekker
Bestuurskundige

Mijn coaching afgesloten met Han Oei, een zeer betrokken en charismatische man die snel begrijpt waar de schoen wringt, persoonlijke zaken die invloed hebben snel doorheeft. Door mij een spiegel voor te houden op de juiste plaats heb ik snel veel geleerd van Han. En ben nu in slechts 6 sessies veel effectiever in mijn leven/werk geworden. Ik zou Han Oei dan ook iedereen aanraden die effectief coachen wil!!

profile-pic
Roland Kerchman
Beheerder Wonen de Alliantie

Han Oei was een goede coach voor mij. Al bij de eerste sessie wist hij tot de kern van de zaak door te dringen. Met behulp van zijn begeleiding kreeg ik goed inzicht in mijn eigen gedragingen. Hij is snel, behendig en betrouwbaar in zijn werk.

profile-pic
Walter van Amerongen
Nieuwsredacteur

Han is flexibel en heeft een persoonlijke aanpak met alleen als doel, de client daadwerkelijk op weg te helpen.
Hij luistert aandachtig, en kijkt recht in je hart.
Daar leest hij precies af wat je nodig hebt, om vervolgens bewust te maken hoe je actie kunt ondernemen.
Van harte aan te raden, voor een ieder, die dichter bij zichzelf wilt komen.

profile-pic
Mick Mourits
Zelfstandig ondernemer

Han is naar mijn idee een zeer capabele en betrokken coach die op bescheiden wijze aansluit bij de coachee en de vraag. Goede mix van zakelijkheid en resultaatgerichtheid èn aandacht voor meer persoonlijke en spirituele aspecten.

profile-pic
Angele Verkaaik
Trainer | coach | supervisor | Hogeschooldocent

Han bood gedurende het coachingstraject concrete inzichten en handvaten waar ik echt iets aan had, zowel in mijn privéleven als in mijn werk. Daarnaast slaagt Han er goed in om een veilige omgeving te creëren, waardoor ik open en eerlijk durfde te zijn.

profile-pic
Marloes Jager
Redactie-coordinator

Han is een zeer deskundige en inspirerende coach die mij verhelderende inzichten heeft gegeven - zowel werk als privé - waardoor ik in vol vertrouwen stappen vooruit kan doen. Hij verstaat de kunst om je te laten voelen wie je echt bent en wat je unieke kracht is.

profile-pic
Ilya Broekhuizen
Digital Innovation & Transformation Manager

Han Oei's gevatte vragen, geduld en pakkende visualisaties zijn mij absoluut bijgebleven

profile-pic
Fargo Hilberts
Group Treasury Manager

Han is doortastend en to the point. De inzichten die ik via hem heb opgedaan zet ik dagelijks in. Zowel in mijn werk- als mijn privé-omgeving.

profile-pic
Paul Tillemans
Senior productmanager

Ik kan Han van harte aanbevelen! Ik heb Han ervaren als een man met een goed empathisch vermogen, wat hij heel goed combineert met kennis en tools om te coachen. Dit gaf mij een vertrouwd gevoel en heeft me echt geholpen in mijn persoonlijke ontwikkeling met het maken van balanskeuzes in werk en privéleven.

profile-pic
Bart Poot
Sociaal ondernemer | Hogeschool docent

Han heeft mij door zijn scherpe analyses en prikkelende vragen bewuster gemaakt van mijn krachten en valkuilen, Hij heeft ervoor gezorgd dat ik mijn kwaliteiten meer ben gaan waarderen en merk dat ik deze ook meer vanzelfsprekend ben gaan inzetten. Iets waar ik nu dagelijks van profiteer. Han heeft een open en geïnteresseerde houding. Richt zich op het positieve en schept een sfeer van vertrouwen.

profile-pic
Pieter
Gedragsdeskundige

Bij het intakegesprek voelde ik mij direct op mijn gemak, Han wist goed in te schatten wat er speelde en haakte daar op in. Ik zocht naar hulp om de juiste keuze te maken met mijn loopbaan, een werkplek wat mij energie gaf i.p.v. dat het mij energie zou kosten.

Het traject heeft mij opgeleverd dat ik beter om mezelf kan passen, zowel werk als privé. Duidelijk mijn grenzen stellen en mijn gevoel benoemen i.p.v. het op te kroppen. Ik heb mezelf leren kennen op een andere manier, dat ik een stuk positiever in het leven sta dan dat ik altijd heb gedacht. Tevens heb ik geleerd niet alles te snel willen, eerst de kat uit de boom kijken en niet overal vol in te gaan en daardoor vervolgens mezelf weer tegen te komen.

Uit de ODC meting is uitgekomen dat mijn onbekende competenties mensgerichte communicatie en krachtige autoriteit zijn, dit vond ik erg interessant omdat ik dit mee kon nemen in mijn keuzes in mijn loopbaan. Dankzij de coaching heb ik makkelijker keuzes kunnen maken m.b.t. een passende werkplek die ik nu heb gevonden.

profile-pic
Michiel Ploeg
medewerker De Rechtspraak Midden-Nederland

Han is enthousiasmerend, meedenkend en stimuleerde mij in het zetten van stappen. Hij heeft een open houding, begrijpt en doorgrondt goed waar het echt om gaat en heeft een milde houding, wat hem tot een hele prettige coach maakt. Je kan merken dat hij put uit jarenlange ervaring, waardoor hij per sessie goed kan inspelen op de coachingsvraag en altijd goede methodes inzet om daar een helder antwoord op te krijgen binnen de sessie.Ik kijk met een goed gevoel terug op dit traject!

profile-pic
Anoniem

Meer impact én Werkgeluk?

Zet de vervolgstap op basis van wat jij écht wilt en kunt!

Ontwikkeladvies (via subsidieregeling)

Hoe boeiend en zinvol om weer eens alles op een rij te zetten en daardoor weer nieuwe ontwikkelwegen te kunnen zien. Han Oei is daarbij een supercoach. Ik zou hem graag aan een ieder willen aanbevelen.

profile-pic
Angelique Heerdink
projectleider/ trainer/ fondsenwerver

Door samen in mijn spiegel te kijken en uitdagende kritische vragen te stellen, drong Han snel door tot de kern; dat leidde voor mij tot nieuwe inzichten. Daardoor ben ik weer een stuk sterker geworden! Bedankt Han, voor de inspirerende gesprekken!

profile-pic
Patrick Philipse
Projectleider

Zoek je iemand die precies de rake vragen weet te stellen, de vinger op de "zere" plek weet te leggen. Die je niet alleen vragen stelt, maar je ook echt op weg helpt. Die je inzicht geeft in waar jou mogelijkheden zitten en wat voor jou belangrijk is. Die je een zet geeft in jouw ontwikkelingen. Verschillende technieken gebruikt waardoor je nog duidelijker inzicht krijgt. Dan moet je bij Han zijn.

profile-pic
Mieke van der Linden
Projectmanager

Ik heb het gratis ontwikkeladvies door Han als zeer positief ervaren. In 2 sessies hebben wij een grote diepgang bereikt en dit heeft mij de noodzakelijke inzichten gegeven en handvatten om (het vertrouwen te hebben) de positieve lijn in mijn carriere weer op te pakken

profile-pic
Clemens Huis in 't Veld
Ondernemer

Beste Han,

 

Ook voor jou en je dierbaren de allerbeste wensen voor 2022!

 

Je hebt mij begin 2021 met het coachingstraject vanuit de overheid erg op weg geholpen 🙂

Behalve dat ik wel (op een lager pitje) als medisch pedicure en schoonheidsspecialiste blijf werken, ben ik per 1 januari aangenomen bij mijn huidige werkgever in een nieuwe functie als jobcoach. En: medio december 2021 ben ik al gestart met de HBO opleiding voor jobcoach. De opleiding voelde als een soort thuiskomen, mijn plek, mijn richting. Nu ga ik weer groeien als mens, ben er zo blij mee!

Dank je wel en wellicht kom ik in de toekomst weer bij je terecht 🙂

 

Het ga je goed.

 

Veel groetjes van Esther

profile-pic
Esther

Han is een fijne, bekwame en professionele coach die goed weet de verbanden door te trekken naar je bedrijf. Ik heb het ontwikkeladvies als zeer prettig ervaren. Zijn doortastende vragen brengen je meteen naar de zere plek. Dit alles krijgt goed de ruimte om erbij stil te staan en het te voelen. De hulpvragen die worden aangereikt zijn waardevol voor de rest van je leven. Nadien wordt het je toe gemaild. Han is zeker een aanrader als je snel tot de kern van je uitdagingen wil komen.

profile-pic
Anouk Wijnbergen
Zelfstandig ondernemer

Zonder oordeel over goed en fout maakt Han mij bewust en geeft hij gereedschappen om mee aan de slag te gaan. Heel leerzaam en nuttig!

profile-pic
Oscar Scheeper
Business Analist

Hallo Han,

Hierbij een update van hoe het gaat.

In het voorjaar heb ik 2 afspraken met jou gehad, en deze afspraken waren voor mij heel waardevol.

Ik was al 14 jaar werkzaam als kapster (zzp) en wilde graag wat anders maar wat en hoe ga ik dat doen?

Ik ben inmiddels gestart met de versnelde MBO 4 opleiding Persoonlijk begeleider specifieke doelgroepen. In februari hoop ik mijn eerste fase van de drie fases af te ronden!

Ik ben heel blij dat ik de stap heb durven zetten, ik vind het onwijs leuk en ik merk dat ik weer aan het groeien ben als mens.

Nogmaals bedankt voor de waardevolle gesprekken en inzichten die van je heb mogen ontvangen.

Door los te laten gaat er weer een hele nieuwe wereld open. 😊

 

Ik wens je een gelukkig maar vooral gezond 2022!!

 

Groetjes,

Anita Ritmeester

profile-pic
Anita Ritmeester

Ik heb onlangs een loopbaantraject bij Han afgerond. Wat een fijne gesprekspartner die direct de vinger op de zere plek kan leggen, je uitdaagt te voelen en te vertragen. Dat laatste is een flinke uitdaging voor mij. Toch weet hij mij op zachte, niet confronterende manier te sturen en te corrigeren. Hij is enorm inspirerend en kan ook gevoelens mooi onder woorden brengen. Heerlijk om met Han te werken. Ik zal hem aanbevelen waar ik kan.

profile-pic
Monique Appels
Zelstandig ondernemer

Het ontwikkeltraject met Han was erg fijn, Han luistert goed en weet goed in te spelen op bepaalde uitdagingen. Hierbij geeft hij niet alleen werk-gerelateerd advies, maar het gehele plaatje wordt mee genomen.

profile-pic
Shanta Niezing
Account / Project manager

Ik heb de loopbaancoaching als zeer waardevol ervaren. Han kwam meteen tot de kern van het probleem en dat zelfs online! Het heeft me duidelijkheid, zekerheid en zelfvertrouwen gebracht, daardoor kon ik weer verder en de juiste keuze daarin maken.

profile-pic
Joyce Speijcken
Management Assistente

Het ontwikkeladvies heeft mij veel gebracht! Han heeft mij laten inzien wat mijn rode draad is in mijn leven, dat ik hier bewust van moet zijn en vervolgens bewust kan kiezen voor andere gedachten en daarmee ander positiever gedrag. Hierdoor ga ik veel lichter door het leven. En dat is super fijn!

profile-pic
Femke van Dijk

Het traject heb ik als erg plezierig en nuttig ervaren om alles weer op een rijtje te krijgen en gefundeerde keuzes te maken voor het vervolg van mijn loopbaan.

profile-pic
Andre Smit
Account manager

De gesprekken met Han heb ik als zeer prettig ervaren, een open en vertrouwelijk karakter. Han voelde goed aan waar ik behoefte aan had. Het traject heeft mij inzicht gegeven is wat ik nodig heb binnen mijn werk. Bepaalde karaktereigenschappen die ik belangrijk vindt straal ik uit naar de mensen om mij heen, en blijkbaar verwacht ik dat ook terug.

profile-pic
Janna Buitenrust Hettema
Account manager

De coachingssessies met Han hebben mij veel opgeleverd. Han was in staat om de juiste factoren uit mijn verhaal te filteren. Dit leverde een helder beeld op in welke richting ik moet gaan zoeken qua baan, maar ook aan welke voorwaarden deze functie qua werkinhoud en werkomstandigheden zouden moeten voldoen. Han heeft mij naast bovenstaande inzichten ook praktische tips gegeven, waardoor ik vol vertrouwen mijn zoektocht ben gaan vervolgen. Ik geloof aan de hand van mijn ervaring met Han, dat hij bekwaam is op diverse terreinen van coaching. Ten aanzien van mijn hulpvraag, zou ik Han ten zeerste aanbevelen aan mensen die net als ik zoekende zijn op gebied van loopbaanontwikkeling.

profile-pic
Alide Parera
Maatschappelijk werker

Ik heb Han ervaren als een goede en ervaren luisteraar. Flexibel als het gaat om het onderwerp van gesprek en dan bedoel ik dat hij de essentie pakt en in overleg met mij kijkt wat nu belangrijker is; doorgaan op die essentie of vasthouden aan de neergezette structuur van het traject. Door zijn meebewegen met wat er NU speelt ben ik verder gekomen dan ik dacht. Van daaruit heb ik alsnog de stappen kunnen zetten die ik eerder had willen zetten. Voor mij voelt dit prettiger omdat ik die stappen nu vol vertrouwen in mezelf kan zetten in plaats van te doen vanuit een sturing op resultaat. Intrinsieke motivatie ;-).

Dank je wel Han voor de ruimte die je geboden hebt en voor je scherpe blik.

profile-pic
Ada Verkade
Coach

Han hielp me precies op het goede moment weer even bewust stil te staan bij de keuzes die ik heb en de plek die ik inneem in het leven.

profile-pic
Simone Berendsen
Communicatieadviseur, -coach en trainer

Heel fijn, aandacht voor jezelf. de luxe van een paar uur samen brainstormen over je toekomst, mogelijkheden en aanpak.

Neem de luxe om tijd & aandacht aan jezelf te besteden. start een nieuwe levenfase met enthousiasme, we hebben nog jaren te gaan!

profile-pic
Judith Glissenaar
design fashion

Han Oei heeft mij in dit coaching traject helderheid en duidelijkheid gebracht in de stappen die ik ga nemen. Hij geeft concrete tools, is betrokken als mens en als coach.

profile-pic
Marjan Wijnalda
Vestigingsmanager/coach

Han is een hele heldere spiegel! Heb er veel aan gehad.

profile-pic
Pieter Hofland
Directeur

Han is in staat snel te ontdekken waar jij toekomst gericht aan kan werken en neemt de tijd om jezelf te laten inzien hoe!

profile-pic
Miriam Sturkenboom
Arbo preventiemedewerker

De begeleiding van Han Oei was prettig en toegespitst op mijn vragen. Ik kan Han aanbevelen als je vastloopt, helderheid en strategische reflectie kan gebruiken.

profile-pic
Carmen Da Silva Wells
Coach & facilitator

Na twee uitgebreide gesprekken met Han kan ik weer helder en met een vriendelijke blik naar mezelf en mijn leven kijken. Je hoeft niet meteen je hele leven om te gooien om meer lichtheid en plezier te ervaren.

profile-pic
Simone Pabst
Kandidaat-notaris

Wil je een eye-opener, een nieuwe push voor de verstoffende toekomst, een mogelijke groei? Ga dan naar Han Oei...

profile-pic
Irene de Beer
medewerkster servicedesk

Leerzaam, leuk, hij brengt je weer naar de kern.

profile-pic
Peter Molenaar
Voorman

Groeien, bloeien, durven, doen!

profile-pic
Irene Filippo
Manager zorg

Han weet als coach meteen door te dringen tot de essentie en biedt vervolgens een passende oplossing waarmee je meteen verder komt.

profile-pic
Jolanda
communicatieadviseur

Ik heb veel aan de aanpak van Han gehad, ik zat op het moment in een conflict situatie waar ik niet uit kwam. Hij heeft mij laten zien hoe je dit op een juiste mannier aanpakt.

profile-pic
Peter Jongbloed
Werkvoorbereider

Zeker aan te raden als je op zowel persoonlijk vlak als zakelijk je vastloopt en graag daar verandering in wilt brengen! Han heeft mij heel goed verder geholpen met de eerste stap te zetten naar nieuwe mogelijkheden!

profile-pic
Petros
Marketeer

Het doet me goed met Han het prachtige heden te ontleden op zoek naar de voor mij best passende stappen richting een nog mooiere toekomst.

profile-pic
Joost
Ondernemer

Bijzondere en waardevolle gesprekken. Bijzonder om te ervaren dat je elke keer als ik dacht dat we op een soort eindpunt in het gesprek waren je met een andere vraag of invalshoek kwam waardoor we weer een stapje dieper gingen. Waardevol omdat het bij mij de inzichten over mezelf heeft aangescherpt en uitgebreid.

profile-pic
Rolph

Het is bijzonder om deze man op je pad tegen te komen. Helemaal gratis en zeer kundig. Echt een cadeautje

profile-pic
Joke
Administratief medewerker

Han Oei neemt de tijd voor je en geeft je de mogelijkheid om in een fijne omgeving vrijuit te praten, is scherp in zijn analyse en in mijn geval heeft hij ook de moeite genomen om zijn netwerk in te schakelen om mij na het traject nog extra te kunnen helpen. Al met al heel positief.

profile-pic
Anoniem

Ik heb dankzij de methodes die Han gebruikt inzicht gekregen in hoe ik vaak reageer. Door even een pauze in te lassen voor mijn reactie kan ik een situatie anders leren bekijken. Dit vraagt om een gedragsverandering bij mezelf en wellicht een domino-effect bij de ander.

profile-pic
Anoniem

Goede tips ontvangen voor een korte en lange termijn strategie en doelen, handvaten die ik gelijk in de praktijk kan brengen.

profile-pic
Anoniem
Senior Facilitair manager

Gaat psychologisch goed de diepte in. Of je nu wil of niet, je wordt uitgepeld tot de kern van het probleem boven komt...

profile-pic
Anoniem
Supermarkt medewerker

Een effectieve APK-keuring voor de loopbaan. Ben ik nog op de juiste plek, wat wil ik anders en wat moet ik dan doen?

profile-pic
Anoniem
Hogeschool docent/onderzoeker

Han heeft een bijzonder vermogen om aan te sluiten waar je bent, je te confronteren met jouw aandeel in een problematische situatie en samen op zoek te gaan naar nieuwe mogelijkheden in gedrag of houding.

profile-pic
Anoniem
pastoraal werkster

Een prachtige kans als je al lange tijd aan het werk bent om weer eens echt even stil te staan bij en na te denken over wat je wilt. Han Oei is een zeer goed luisteraar en observator, die de juiste vragen weet te stellen om je hier mee op weg te helpen.

profile-pic
Anoniem

Ik vond de sessies erg inspirerend en leerzaam. Han heeft een prettige, effectieve en menselijke aanpak die mij goed heeft geholpen. De coachingsgesprekken in combinatie met de opdrachten, WorkLife-scan en vacaturebank waren erg nuttig. Dankzij de juiste manier van doorvragen ben ik meer over mijzelf te weten gekomen en vooral waar patronen die mij nu soms belemmeren door ontstaan zijn. Daarnaast heb ik diverse praktische tips gekregen om met mijn manager in gesprek te gaan over mijn reïntegratietraject en loopbaan ontwikkeling.

profile-pic
Carolien

Heel prettig. Respectvol en betrokken. Kon mezelf zijn. Kon zelf sturing geven aan wat en hoe we het aanpakten. Han heeft duidelijk veel ervaring en geeft verschillende passende en fijne tools om bewust te worden van patronen en om daarmee effectief om te gaan. In 2 online en 1 live sessie legde Han snel de vinger op de zere plekken. Nieuwe inzichten en ook veel verdieping van wat ik al wist maar wat nu echt binnenkwam. Praktische toepassing van verschillende theorieën, die Han uitlegde aan de hand van wat ik eerder had ingebracht. Veel fijne en makkelijk toepasbare tools die ik regelmatig gebruik. Aan het eind een mooie rake samenvatting van wat we besproken hebben en aandachtspunten waarmee ik verder kan. Ik ben een veel blijer en tevredener mens. Veel dank! 

profile-pic
Anoniem
Communicatieadviseur

Ik vond het bijzonder dat Han niet een standaardtraject heeft, maar in de sessies heel goed zag wat ik op dat moment nodig had en daar heel effectief op aansloot...

profile-pic
Anoniem
Coordinator naschoolse activiteiten

Gratis Ontwikkeladvies?

Volledig gesubsidieerde loopbaanadvies en coaching om regie te nemen over werk en leven

Preventie- en Reintegratie

Het was voor mij een zeer effectief coachingstraject, waarbij ik vanuit een ‘bijna-burnout’ begeleid werd naar volledig herstel, zodat ik weer voor 100% aan de slag kon. De coaching sloot goed aan bij mijn beleving en behoeften en Han was een gesprekspartner die op het juiste moment de juiste dingen gezegd (en gedaan) heeft. Zijn manier van coachen is zeer sensitief, goed gestructureerd en heeft zeer waardevolle uitkomsten opgeleverd.

profile-pic
Michael Makowski
Hogeschool docent

Ik heb Han leren kennen als een kundig coach. Door zijn coaching is mijn werk-thuis balans meer in evenwicht gekomen.

profile-pic
Hans Werker
Manager of Education

Han heeft de kwaliteiten om als coach snel de kern van het probleem zichtbaar te maken. Op een prettige en integere manier heeft hij mij de spiegel voor gehouden. De heldere en praktijkgerichte opdrachten zorgden ervoor dat ik direct kon ervaren hoe mijn gedragsverandering aanvoelde. Ik sta nu rustiger en steviger in mijn werk en mijn balans werk-privé is sterk verbeterd. Echt top!

profile-pic
Mirjam Kokenberg
Hogeschooldocent & Apotheker

Han is a coach who can make you feel comfortable because of his quiet personality, but also does not avoid to use his skills to confront you with your own choices and behaviour. Because of his knowledge and experience I was presented for some very usefull models to clarify some processes I was in, models which I still use. I got some real new insights which actually did help me in my decisions and my feeling of being in charge. Thanx Han

profile-pic
Marlies Bos
Hogeschooldocent

Onlangs heb ik deelgenomen aan een persoonlijk coachingstraject. Een beetje sceptisch nam ik deel, wars van te zweverige benadering en ook met het idee inmiddels toch wel genoeg levenservaring te hebben?
Het is dan ook een enorm compliment voor Han Oei dat hij al tijdens het eerste gesprek de kern van het probleem door het stellen van de juiste vragen boven tafel wist te krijgen. In de daaropvolgende sessies kwam ik iedere keer weer thuis met iets om over na te denken en waar nodig te veranderen aan mezelf. Dit in een voor mij precies goede verhouding tussen down to earth en een wat meer spirituele benadering.
Nu is het coachingstraject ten einde en nog steeds heb ik veel baat bij de dingen die zijn besproken en de adviezen die ik kreeg.
Ik kan Oei voor Groei dus bij iedereen aanbevelen.

profile-pic
Laila Surstedt

Dit coachingstraject kreeg ik aangeboden van mijn werk. En ik ben er heel blij mee! Werken met Han bleek een ‘gouden’ ontmoeting. Elke sessie werd toegesneden op wat ik op dát moment inbracht. Daardoor varieerden de sessies: werken met aandacht naar ‘binnen’ laten gaan, oefenen in dialoog, werken met flappen om processen inzichtelijk te maken, lichaamsgerichte oefeningen, steeds zoekend naar positieve ingangen, humor. Het heeft mij inzicht gegeven in hoe ik mijn werk- en leefomgeving zélf positief kan beïnvloeden. Door effectiever communiceren, kiezen voor dialoog, woorden geven aan emoties, milder zijn voor mijzelf en anderen. Erg helpend daarbij waren de samenvattende aandachtspunten die Han mij per mail steeds toestuurde na iedere sessie. Han vind ik een ‘kado’

profile-pic
Ria Mulder
Hogeschoolmedewerker

Wat mij het allermeest heeft geholpen, is het feit dat Han mij liet zien dat het oké is, zoals ik ben. Voor het eerst ervaarde ik een enorme opluchting dat ik niet hoefde te veranderen, dat ik niet fout handelde, Natuurlijk had ik veel te leren, nl. dealen met mijn eigenschappen en zoeken naar balans. Maar de ruimte om daarin te mogen experimenteren (en fouten te mogen maken!) en te leren hebben mij geholpen om vrede met mezelf te hebben.

profile-pic
Anoniem
Docent

Minder werkstress en meer Werkgeluk?

Eindelijk werken en leven zoals jij écht wilt!

Ondernemers- en Business coaching

Ik ben erg dankbaar voor het coachingstraject dat ik bij Han Oei vanuit Rabobank aangeboden kreeg. Elke keer weer ben ik verbaasd over hoe goed de sessies zijn. Tijdens de kennismaking maakten de vragen al zoveel los, dat ik al snel wist dat ik me verder wilde ontwikkelen in het ondernemerschap. Een mooi begin van het coachingstraject.

Veel lessen maak ik dagelijks dankbaar gebruik van. 'Hoe mooi zou het zijn...' als opening. De lemniscaat als symbool om te blijven bewegen in je gedrag en minder zwart wit te zijn. Altijd tijd vrijhouden voor als er iets moois op je pad komt. En ook de ODC-test gaf veel inzichten in mijn talenten en kwetsbare kracht. En nog veel meer... Belangrijkste is dat ik elke keer mijn vraag mag inbrengen. Soms een vraag gevormd door eerdere sessies. En dat Han daar altijd in gesprek met mij - op een snelle en met theorie onderbouwde manier - mooi persoonlijk antwoorden geeft, waarbij hij mij zelf tot inzichten laat komen.

Ik kan Han als coach van harte aanbevelen. Als de klik er is tijdens de kennismaking, weet ik zeker dat de ontwikkeling naar iets moois vanzelf start...

profile-pic
Henriette Dierckxsens
Mindfulness trainer - Procesmanager - Projectmanager

Han kenmerkt zich door zijn samenwerkingskracht. Hij observeert, analyseert en is ijzersterk in het stellen van uitdagende vragen. Han combineert op een mooie manier zakelijk en menselijk belang vanuit zijn innerlijke leiding. Bent u op zoek om meer succes uit uzelf, uw team of uw organisatie te halen, dan raad ik Han van harte aan. U zult plezier hebben en resultaten boeken!

profile-pic
Marieke Schoenmaker
directeur Gamechanger

Han is een deskundig en veelzijdig coach en bovenal een betrokken mens. De sessies met hem hebben mijn inzicht in mijn eigen gedrag vergroot en me HANdvatten gegeven die van blijvende waarde zijn voor mij persoonlijk en voor de wijze waarop ik mijn werk uitvoer.

profile-pic
Mark Pertijs
Lecturer | Ondernemer

Han is een zeer deskundige en inspirerende coach die mij verhelderende inzichten heeft gegeven - zowel werk als privé - waardoor ik in vol vertrouwen stappen vooruit kan doen. Hij verstaat de kunst om je te laten voelen wie je echt bent en wat je unieke kracht is.

profile-pic
Ilya Broekhuizen
Digital Innovation & Transformation Manager

Ik kan Han van harte aanbevelen! Ik heb Han ervaren als een man met een goed empathisch vermogen, wat hij heel goed combineert met kennis en tools om te coachen. Dit gaf mij een vertrouwd gevoel en heeft me echt geholpen in mijn persoonlijke ontwikkeling met het maken van balanskeuzes in werk en privéleven.

profile-pic
Bart Poot
Sociaal ondernemer | Hogeschool docent

Han is naar mijn idee een zeer capabele en betrokken coach die op bescheiden wijze aansluit bij de coachee en de vraag. Goede mix van zakelijkheid en resultaatgerichtheid èn aandacht voor meer persoonlijke en spirituele aspecten.

profile-pic
Angele Verkaaik
Trainer | coach | supervisor | Hogeschooldocent

Han is a coach that has the capacity to truly inspire and stimulate people to find and navigate towards their own destiny. He is an involved and humble person with the ability to re-frame perspectives that make you consciously aware of your feelings, thinking and behavior. His integrity makes you feel appreciated and taken seriously.

profile-pic
Richard Greil
Co-Founder & advisor at Return on Projects | Project Delivery Manager at FIS

Han is een kei in speedcoaching. Hij verstaat niet alleen de kunst om binnen 7 minuten straight to the point te komen, ook weet hij fijntjes ratio, bewustzijn en gevoel op één lijn te brengen. Het was een verfrissende ervaring met hem te werken!

profile-pic
Ingrid Dekker
Bestuurskundige

Han is een zeer effectieve coach. Met scherpte en inzicht weet hij in ieder gesprek snel tot de kern te komen wat altijd weer tot nieuwe, soms verrassende inzichten leidt.

Daarnaast maakt hij gebruik van de ODC meting waarin competenties en drijfveren met elkaar in verband worden gebracht. Dit heeft mij een veel beter beeld gegeven van mijn werkelijke kwaliteiten en drijfveren.

Han maakt waar wat hij belooft: persoonlijke groei.

profile-pic
Maurijn Kloek
Business analyst

Als collega-trainer en -coach en intervisiepartner heb ik achter Han’s eerste-indruk-humble- voorkomen een authentiek, zuiver en ook grappig mens leren kennen met indrukwekkende coach- en trainerskwaliteiten. Han combineert zijn kernkwaliteiten zachtheid en zakelijkheid tot evenwichtig trainer- en coachvakmanschap, waarmee hij in in alle situaties, euforie of ongemak, vertrouwt op zijn intuitie en kennis en de beweging in gang zet die nodig is. Hoe hij dit doet, dat weet ik niet precies, het lijkt op een liefdevolle, doch stevige U-turn waarna hij precies bij datgene uitkomt wat er toe doet. Je gaat met Han op een onbekend avontuur, waarbij je altijd komt waar je hoort te zijn. Dit maakt Han voor mij tot een inspirerende en betrouwbare partner, om mee samen te werken en te sparren.

profile-pic
Marieke Griffioen
Professional trainer | adviseur | coach

Ken Han al vele jaren, nu ook een jaar als jobcoach. Han's benadering is professioneel. Door zijn kennis weet hij de kern makkelijk te vinden en stuurt daarbij naar werkbare oplossingen. Zijn werkwijze beschrijf ik als discreet, betrouwbaar en daarnaast ook confronterend in de goede zin des woords.

profile-pic
Erik Verzantvoort
Zelfstandig ondernemer

Han is flexibel en heeft een persoonlijke aanpak met alleen als doel, de client daadwerkelijk op weg te helpen.
Hij luistert aandachtig, en kijkt recht in je hart.
Daar leest hij precies af wat je nodig hebt, om vervolgens bewust te maken hoe je actie kunt ondernemen.
Van harte aan te raden, voor een ieder, die dichter bij zichzelf wilt komen.

profile-pic
Mick Mourits
Zelfstandig ondernemer

Groeien als ondernemer?

Verbinden van je potentieel met het bedrijfsresultaat! 

Teamontwikkeling

Wat heeft Han ons geholpen!

Met zijn professionele houding en een zeer belangrijke persoonlijke touch heeft hij ons team verder geholpen in ons ontwikkelingstraject. We zijn sterker, beter en hechter geworden en Han heeft hier een essentiële rol in gespeeld.
Voor mij persoonlijk heeft het coachingstraject veel perspectief gegeven op mijn verdere carrière en zo ook in mijn persoonlijk leven.

Van Han heb ik geleerd: "Je kan pas echt iets krijgen, als je ook durft te geven."

Dank aan Han. We hopen je snel weer te zien!

profile-pic
Timothy Akinbile
Assistent zakelijk leider

Han heeft in de periode van begin 2017 tot halverwege 2018 het Team Ontwikkeling in een aantal sessies gecoacht bij een manifeste groeivraag. Hij heeft daarbij een goede combinatie van inhoud, theoretisch kader, diverse werkvormen en ruimte voor zowel de groepsbehoefte als individuele behoefte ingebracht. Zijn dienende, rustige persoonlijkheid en gespreksstijl zorgen voor een omgeving waar vertrouwen geborgd is en waar écht ruimte voor groei ontstaat. Het resultaat is dat zowel de groep als een aantal leden uit de groep een zichtbare ontwikkelstap hebben gemaakt.

profile-pic
Michael Blaas
Hoofd Informatiemanagement en ICT at Veiligheidsregio Utrecht

Ik heb Han zowel 1:1 als binnen een team meegemaakt. In beide settings vond ik de balans tussen een veilige ruimte creëren en tegelijkertijd feilloos de ontwikkelpunten naar boven te weten halen heel overtuigend en krachtig.

Han brengt focus en perspectief en laat iedereen in zijn/haar/hen waarde waardoor er een dialoog op ooghoogte kan ontstaan die tot inzichten leidt. Daarbij kregen wij concrete handvaten om het samenwerken duurzaam te verbeteren.

Het losweken van functie en rol (nav ODC meting) was voor mij persoonlijk de eyeopener. Ik heb Han n.a.v. het werken met hem aan een organisatie aanbevolen.

Dank je Han voor alles en tot ziens!

profile-pic
Mascha Ihwe
Programmamaker en Projectleider

Han, wat jou goed maakt is dat je tegelijk heel leidend en dienstbaar kunt zijn aan de groep. Je bent er, faciliteert, maar zorgt er steeds voor dat het niet over jou gaat. Dat vind ik heel knap.

profile-pic
Richtsje Samplonius
CIO Veiligheidsregio Utrecht

Met mijn coachvraag vroeg ik ondersteuning bij het omgaan met complexe communicatie en machtsverhoudingen in mijn werksituatie voor mijzelf en voor mijn team. Han verstaat de kunst om op een elegante en begripvolle wijze, snel tot de essentie van het probleem te komen. Wat scheef is, trekt hij in balans. De oplossingsrichtingen die hij aanreikt zijn gevoelsmatig direct herkenbaar en worden uitgelegd in concrete (gedrags-)adviezen. Ik heb het als enorm waardevol ervaren.

profile-pic
Caroline van Weert
directeur Stichting Miletus

Voordat ik, als individu, aan ons teamontwikkelingstraject begon had ik de neiging om het stokken van voortgang in de schoenen te schuiven van de “werkwijze” van de ander. “Waarom gebeurt iets niet op de juiste (mijn) manier”, “hoe kunnen we nu verder komen als hij/zij…”, “het is toch logisch dat…”. 

 

Vanaf de eerste bijeenkomst wist jij deze gedachtes en aannames te torpederen. Je creëerde een omgeving waarin vertrouwen op en inzicht in elkaars handelen en kwaliteiten de boventoon voerde. Door ons kennis te laten maken met ons eigen (en elkaars) potentieel, met elkaars (en onze eigen) valkuilen, is zichtbaar geworden dat we de enorme kracht die in onze organisatie schuilt nog veel beter kunnen inzetten. Processen en rollen worden tegen de (potentiële) kracht van het individu en de organisatie gehouden om deze zo goed mogelijk te benutten.

 

Uiteraard is het omvormen naar deze manier van werken niet van vandaag op morgen geïmplementeerd en zullen we het hierbij ook nog wel eens in oude valkuilen stappen, maar hoe je in deze, relatief, korte periode onze blik op onze gebruikelijke werkwijzen en ingeslepen patronen zo hebt kunnen omvormen naar een gezamenlijk potentieel overtreft mijn verwachtingen.

 

Heel veel dank daarvoor.

profile-pic
Anoniem
deelnemer teamontwikkeltraject

Han is een coach, die de kunst verstaat van de juiste balans en verbinding tussen de persoonlijke ontwikkeling van zijn coachee en de praktische en werkgerelateerde vraagstukken van de werkgever. Hiermee is hij zowel een betrouwbare gesprekspartner van mijn medewerker gebleken als ook een goede sparringpartner voor mij als opdrachtgever.

profile-pic
Mariëtte Visser
Interim manager Kunstdisciplines SKVR

Ik kan Han Oei van harte aanbevelen voor zowel teams als individuen om inzicht te krijgen in het functioneren, de onderliggende theorieën en hoe hier op een effectieve manier mee om kan worden gegaan. Ik heb er veel van opgestoken.

profile-pic
Jaap Patist
Hogeschool Docent

Als collega-trainer en -coach en intervisiepartner heb ik achter Han’s eerste-indruk-humble- voorkomen een authentiek, zuiver en ook grappig mens leren kennen met indrukwekkende coach- en trainerskwaliteiten. Han combineert zijn kernkwaliteiten zachtheid en zakelijkheid tot evenwichtig trainer- en coachvakmanschap, waarmee hij in in alle situaties, euforie of ongemak, vertrouwt op zijn intuitie en kennis en de beweging in gang zet die nodig is. Hoe hij dit doet, dat weet ik niet precies, het lijkt op een liefdevolle, doch stevige U-turn waarna hij precies bij datgene uitkomt wat er toe doet. Je gaat met Han op een onbekend avontuur, waarbij je altijd komt waar je hoort te zijn. Dit maakt Han voor mij tot een inspirerende en betrouwbare partner, om mee samen te werken en te sparren.

profile-pic
Marieke Griffioen
Professional trainer | adviseur | coach

Groeien als team?

Meer Impact én Werkgeluk door verbinden van het aanwezig potentieel met de opdracht/taak

Organisatieadvies & Programmamanagement

Han is een zeer ervaren adviseur, die door zijn mensgerichtheid en probleemoplossend vermogen steeds weer in staat is complexe situaties te managen. Daarbij heeft hij in het bijzonder oog voor de persoonlijke ontwikkeling van medewerkers. Han is constructief kritisch en leert anderen vanuit een nieuw perspectief te kijken.

profile-pic
Fréderique Spannenburg
Vice President Capgemini Consulting

Ik heb Han Oei leren kennen als een zeer daadkrachtige programma- en projectmanager. Door zijn effectieve manier van leiderschap kreeg hij zijn doelen tijdig en goed gerealiseerd. Een voorbeeld voor iedereen die in een project omgeving werkzaam is of daaraan leiding moet geven.

profile-pic
Robbert van Adrichem
Coördinator projectbeheer a.i., Sectorfondsen Zorg en Welzijn

Han is er in geslaagd alle stakeholders (business, leverancier en projectteam) op 1 lijn te krijgen, waardoor het gemeenschappelijke doel ondanks de extreme tijdsdruk is gerealiseerd.

profile-pic
Anoniem
Opdrachtgever Financiele dienstverlening

Han heeft als programmamanager a.i. programma- en portfoliomanagement binnen de Benelux regio geïntroduceerd. Resultaat is dat de organisatie overzicht heeft gekregen in alle lopende M&S initiatieven en nu prioriteitstelling en voortgangsbewaking kan plaatsvinden op basis van bedrijfsbaten.

profile-pic
Anoniem
M&S Director, International Logistics

Han heeft als consulting lead leiding en uitvoering gegeven aan een projectenportfolioanalyse. Resultaat is dat het MT nu beter in staat is te sturen op haar portfolio, aangezien zij nu integraal inzicht heeft in alle lopende en geplande projecten met de verwachte toegevoegde waarde en benodigde inspanningen/kosten.

profile-pic
Anoniem
Directeur Telco

Groeien als organisatie?

Meer Impact én Werkgeluk door verbinden van het aanwezig potentieel met de opdracht/taak

>