fbpx
Oei voor Groei
Delen is creëren

Gratis Ontwikkeladvies & loopbaancoaching 45+

HELAAS IS DE SUBSIDIEREGELING TEN EINDE EN KAN ER GEEN GEBRUIK MEER GEMAAKT WORDEN VAN HET GRATIS ONTWIKKELADVIES. 

Update: Goed nieuws! Naar aller waarschijnlijkheid zal er vanaf juli 2020 een vervolg op het gesubsidieerde ontwikkeladvies komen. 

Ben je een werkende 45-plusser en denk je wel eens na over het vervolg van je loopbaan?

Vraag je je wel eens af hoe jouw huidige werk er de komende jaren uit zal zien? Hoe kun jij meer plezier, voldoening en zingeving ervaren? Kun je jouw huidige werk tot de nieuwe AOW-leeftijd volhouden? Bestaat het werk dan nog wel? Zou je misschien niet iets heel anders willen? Wat zijn dan de mogelijkheden? En welke stappen moet je dan nemen?

Het Ontwikkeladvies is een kort en krachtig persoonlijk coachtraject dat je de mogelijkheid biedt om met een professionele loopbaanadviseur/coach, zonder verplichtingen, over dit soort vragen na te denken en een plan voor de toekomst te maken.

Je gaat kort en krachtig aan de slag gaat met de volgende onderwerpen:

 • hoe zit het met mijn huidige loopbaan en arbeidsmarktpositie?
 • wat zijn mijn competenties, drijfveren, waarden en ontwikkelpunten?
 • waar liggen mijn persoonlijk kansen op de arbeidsmarkt, nu en op de langere termijn?
 • wat wil ik in de toekomst met mijn loopbaan?
 • wat heb ik te doen om dit toekomstbeeld te realiseren?

De al meer dan 100 trajecten die ik in het kader van deze subsidieregeling heb mogen doen hebben geleerd dat in slechts 4 uur coaching al veel bereikt kan worden. Lees hieronder enkele ervaringen. 

profile-pic
Angelique Heerdink projectleider/ trainer/ fondsenwerver
profile-pic
Patrick Philipse Projectleider
profile-pic
Alide Parera Maatschappelijk werker
profile-pic
Judith Glissenaar design fashion
profile-pic
Marjan Wijnalda Vestigingsmanager/coach
profile-pic
Pieter Hofland Directeur
profile-pic
Simone Berendsen Communicatieadviseur, -coach en trainer
profile-pic
Simone Pabst Kandidaat-notaris
profile-pic
Miriam Sturkenboom Arbo preventiemedewerker
profile-pic
Irene de Beer medewerkster servicedesk
profile-pic
Peter Molenaar Voorman
profile-pic
Irene Filippo Manager zorg
profile-pic
Jolanda communicatieadviseur
profile-pic
Peter Jongbloed Werkvoorbereider
profile-pic
Joost Ondernemer
profile-pic
Joke Administratief medewerker
profile-pic
Petros Marketeer
profile-pic
Rolph
profile-pic
Anoniem Hogeschool docent/onderzoeker
profile-pic
Anoniem pastoraal werkster
profile-pic
Anoniem
profile-pic
Anoniem Coordinator naschoolse activiteiten
profile-pic
Anoniem Supermarkt medewerker
profile-pic
Anoniem Senior Facilitair manager
profile-pic
Anoniem
profile-pic
Anoniem

Hoe boeiend en zinvol om weer eens alles op een rij te zetten en daardoor weer nieuwe ontwikkelwegen te kunnen zien. Han Oei is daarbij een supercoach. Ik zou hem graag aan een ieder willen aanbevelen.

Door samen in mijn spiegel te kijken en uitdagende kritische vragen te stellen, drong Han snel door tot de kern; dat leidde voor mij tot nieuwe inzichten. Daardoor ben ik weer een stuk sterker geworden! Bedankt Han, voor de inspirerende gesprekken!

De coachingssessies met Han hebben mij veel opgeleverd. Han was in staat om de juiste factoren uit mijn verhaal te filteren. Dit leverde een helder beeld op in welke richting ik moet gaan zoeken qua baan, maar ook aan welke voorwaarden deze functie qua werkinhoud en werkomstandigheden zouden moeten voldoen. Han heeft mij naast bovenstaande inzichten ook praktische tips gegeven, waardoor ik vol vertrouwen mijn zoektocht ben gaan vervolgen. Ik geloof aan de hand van mijn ervaring met Han, dat hij bekwaam is op diverse terreinen van coaching. Ten aanzien van mijn hulpvraag, zou ik Han ten zeerste aanbevelen aan mensen die net als ik zoekende zijn op gebied van loopbaanontwikkeling.

Heel fijn, aandacht voor jezelf. de luxe van een paar uur samen brainstormen over je toekomst, mogelijkheden en aanpak.

Neem de luxe om tijd & aandacht aan jezelf te besteden. start een nieuwe levenfase met enthousiasme, we hebben nog jaren te gaan!

Han Oei heeft mij in dit coaching traject helderheid en duidelijkheid gebracht in de stappen die ik ga nemen. Hij geeft concrete tools, is betrokken als mens en als coach.

Han is een hele heldere spiegel! Heb er veel aan gehad.

Han hielp me precies op het goede moment weer even bewust stil te staan bij de keuzes die ik heb en de plek die ik inneem in het leven.

Na twee uitgebreide gesprekken met Han kan ik weer helder en met een vriendelijke blik naar mezelf en mijn leven kijken. Je hoeft niet meteen je hele leven om te gooien om meer lichtheid en plezier te ervaren.

Han is in staat snel te ontdekken waar jij toekomst gericht aan kan werken en neemt de tijd om jezelf te laten inzien hoe!

Wil je een eye-opener, een nieuwe push voor de verstoffende toekomst, een mogelijke groei? Ga dan naar Han Oei...

Leerzaam, leuk, hij brengt je weer naar de kern.

Groeien, bloeien, durven, doen!

Han weet als coach meteen door te dringen tot de essentie en biedt vervolgens een passende oplossing waarmee je meteen verder komt.

Ik heb veel aan de aanpak van Han gehad, ik zat op het moment in een conflict situatie waar ik niet uit kwam. Hij heeft mij laten zien hoe je dit op een juiste mannier aanpakt.

Het doet me goed met Han het prachtige heden te ontleden op zoek naar de voor mij best passende stappen richting een nog mooiere toekomst.

Het is bijzonder om deze man op je pad tegen te komen. Helemaal gratis en zeer kundig. Echt een cadeautje

Zeker aan te raden als je op zowel persoonlijk vlak als zakelijk je vastloopt en graag daar verandering in wilt brengen! Han heeft mij heel goed verder geholpen met de eerste stap te zetten naar nieuwe mogelijkheden!

Bijzondere en waardevolle gesprekken. Bijzonder om te ervaren dat je elke keer als ik dacht dat we op een soort eindpunt in het gesprek waren je met een andere vraag of invalshoek kwam waardoor we weer een stapje dieper gingen. Waardevol omdat het bij mij de inzichten over mezelf heeft aangescherpt en uitgebreid.

Een effectieve APK-keuring voor de loopbaan. Ben ik nog op de juiste plek, wat wil ik anders en wat moet ik dan doen?

Han heeft een bijzonder vermogen om aan te sluiten waar je bent, je te confronteren met jouw aandeel in een problematische situatie en samen op zoek te gaan naar nieuwe mogelijkheden in gedrag of houding.

Een prachtige kans als je al lange tijd aan het werk bent om weer eens echt even stil te staan bij en na te denken over wat je wilt. Han Oei is een zeer goed luisteraar en observator, die de juiste vragen weet te stellen om je hier mee op weg te helpen.

Ik vond het bijzonder dat Han niet een standaardtraject heeft, maar in de sessies heel goed zag wat ik op dat moment nodig had en daar heel effectief op aansloot...

Gaat psychologisch goed de diepte in. Of je nu wil of niet, je wordt uitgepeld tot de kern van het probleem boven komt...

Goede tips ontvangen voor een korte en lange termijn strategie en doelen, handvaten die ik gelijk in de praktijk kan brengen.

Han Oei neemt de tijd voor je en geeft je de mogelijkheid om in een fijne omgeving vrijuit te praten, is scherp in zijn analyse en in mijn geval heeft hij ook de moeite genomen om zijn netwerk in te schakelen om mij na het traject nog extra te kunnen helpen. Al met al heel positief.

Ik heb dankzij de methodes die Han gebruikt inzicht gekregen in hoe ik vaak reageer. Door even een pauze in te lassen voor mijn reactie kan ik een situatie anders leren bekijken. Dit vraagt om een gedragsverandering bij mezelf en wellicht een domino-effect bij de ander.

Grijp je kans en laat je gratis adviseren en coachen. Want tot uiterlijk 10 januari 2020 geeft minister Koolmees van Sociale Zaken en Werkgelegenheid iedere werkende 45-plusser de mogelijkheid gratis loopbaanadvies te krijgen ter waarde van €600. 

Dit aanbod geldt zolang het subsidieplafond nog niet bereikt is en mijn agenda het toelaat. Meld je nu aan, aangezien de subsidiepot bijna leeg is...

Je hebt geen toestemming van je werkgever nodig en je hoeft zelf niets voor de subsidieaanvraag te doen. Deze wordt geheel voor jou verzorgd.

De enige voorwaarden waar je aan moet voldoen:

 • je bent 45 jaar of ouder
 • je bent minimaal gemiddeld 12 uur in de week werkzaam als werknemer, ambtenaar of zzp'er.
 • je bent niet vanwege ziekte verhinderd om je werk te doen
 • je valt niet onder een ontslag- of reorganisatieregeling

Vraag meer informatie aan via het aanvraagformulier hieronder.

Voorbeeldvragen waar mensen mee komen:
 • Op zich is er geen aanleiding voor wijziging van baan, maar het kan geen kwaad om een keer aandacht te besteden aan mijn loopbaanperspectief.
 • In mijn huidige werkcontext loop ik tegen grenzen aan.
 • Mijn huidig werk kost mij teveel energie en ik weet niet hoe ik hier uitkom.
 • Ik zit niet meer op mijn plek, maar weet niet precies wat ik wil en kan.
 • Ik zit al zolang op dezelfde plek en ben aan een nieuwe uitdaging toe.
 • Ik twijfel of ik mijn huidig werk mentaal en/of fysiek tot mijn pensioen kan volhouden.
 • Wanneer ik nog een loopbaanstap wil maken, dan moet het nu wel gebeuren.
 • Ik ben al een tijdje op zoek naar een nieuwe baan, maar nog zonder succes.
 • Ik overweeg voor mijzelf te beginnen, maar twijfel nog.
 • Ik ben zelfstandig ondernemer en wil sparren over de toekomst.
 • Ik loop richting mijn pensioen en wil me hierop voorbereiden.

Neem contact op wanneer je als werkgever geïnteresseerd bent om deze mogelijkheid aan te bieden aan je werknemers die binnen deze doelgroep vallen. Je krijgt dan tevens informatie over de mogelijkheden van een gratis training Ontwikkeladvies voor leidinggevenden

Lees hier over andere vergoedingsmogelijkheden wanneer je niet tot de doelgroep behoort.

HELAAS IS HET SUBSIDIEPLAFOND BEREIKT EN KAN ER GEEN GEBRUIK MEER GEMAAKT WORDEN VAN HET GRATIS ONTWIKKELADVIES. 

Laat een reactie achter:

>