fbpx

Neem met het Ontwikkeladvies direct regie over #loopbaan #werk #leven en ervaar nieuwe energie met een lonkend en betekenisvol perspectief

Ontwikkeladvies en loopbaancoaching, nu kosteloos door overheidssubsidie. HELAAS ZIJN NIEUWE AANVRAGEN NIET MEER MOGELIJK. MAXIMUM VAN 55.000 AANVRAGEN BINNEN 1 DAG BEREIKT.

Wil je je in deze ongewone tijd (her)oriënteren op je #loopbaan #werk #leven? En kan je wel hulp gebruiken bij het maken van keuzes en het zetten van stappen?


Dan is er goed nieuws! Vanaf 1 december 2020 zijn volledig gesubsidieerde Ontwikkeladviezen weer mogelijk. Dat betekent dat je in aanmerking komt voor een kosteloos Ontwikkeladvies met loopbaancoaching en arbeidsmarktscan of ondernemersscan (ter waarde van 700 euro). Dit wordt mogelijk gemaakt door de subsidieregeling NL leert Door. Je hoeft niets voor te schieten en geen addertjes onder het gras.


Afgelopen augustus werd binnen een maand het maximum aantal aanvragen van 22.000 bereikt. Vanaf december wordt de regeling opengesteld voor 50.000 extra deelnemers.


Iedereen (vanaf 18 jaar t/m de pensioengerechtigde leeftijd) met een band met de Nederlandse arbeidsmarkt komt in aanmerking voor dit ontwikkeladvies. Dus ook voor jou als je (nog) aan het werk bent (in loondienst, als zzp’er of zelfstandig ondernemer) of werkzoekende bent.

Ontwikkeladvies

Passend werk in onzekere tijden

In deze onzekere tijd verliezen veel mensen hun baan of werk. En mogelijk ben jij een van hen of is er een reorganisatie op komst, waardoor je baan op de tocht staat.


Ook kan het zijn dat jij je niet meer op je plek voelt, al dan niet door de veranderde omstandigheden.


Of ben jij een ondernemer, die getroffen is door de economische crisis.


In al die gevallen sta jij voor moeilijke keuzes. Wat zijn je opties? Wat heeft meeste kans van slagen en wat zijn mogelijke implicaties? En welke concrete stappen helpen jou nu?


Maar ook, wanneer je nu nog wel op je plek zit en nieuwsgierig bent naar je arbeidsmogelijkheden op termijn (zowel binnen als buiten je huidige werkomgeving) is het waard om aandacht te geven aan je werksituatie.

Wat het Ontwikkeladvies inhoudt

Het Ontwikkeladvies is een kort en krachtig persoonlijk advies-/ coachtraject (4 uur) inclusief arbeidsmarkt-/ of ondernemersscan die jou inzicht geeft in jouw mogelijkheden op de arbeidsmarkt of ondernemerschap. Het biedt je de mogelijkheid om met een professionele loopbaanadviseur/ coach, zonder verplichtingen, over loopbaanvragen na te denken en een plan voor de toekomst te maken.


Je gaat kort en krachtig aan de slag gaat met de volgende onderwerpen:

 • hoe zit het met mijn huidige loopbaan en arbeidsmarktpositie?
 • Of als je ondernemer bent of wilt worden: hoe vergroot ik mijn kans op  succesvol ondernemerschap?
 • wat zijn mijn competenties, drijfveren, waarden en ontwikkelpunten?
 • waar liggen mijn persoonlijk kansen op de arbeidsmarkt, nu en op de langere termijn?
 • wat wil ik in de toekomst met mijn loopbaan?
 • wat heb ik te doen om dit toekomstbeeld te realiseren?

Tijdens een aantal gesprekken komen jouw persoonlijke kwaliteiten, behoeften en zorgen aan de orde. Alles wat wordt besproken is uiteraard vertrouwelijk en blijft tussen ons. In het ontwikkeladvies staan jouw groei en toekomstplannen centraal. Het laat zien waar jouw kansen op de arbeidsmarkt liggen, waar jij je nog kunt ontwikkelen en hoe je jouw werk leuk kunt houden. Nu en in de toekomst.

Ontwikkeladvies met overheidssubsidie, hoe werkt dat?


Als onderdeel van de NL Leert Door regeling komt Iedereen vanaf 18 jaar tot de pensioengerechtigde leeftijd met een band tot de Nederlandse arbeidsmarkt, in aanmerking voor een kosteloos ontwikkeladvies van een erkend loopbaanadviseur/coach. Een arbeidsmarktscan maakt onderdeel uit van het ontwikkeladvies. 


Je hebt geen toestemming van je werkgever nodig en je hoeft zelf niets voor de subsidieaanvraag te doen. Deze wordt geheel voor jou verzorgd. Je hoeft ook niets voor te schieten. Het ontwikkeladvies is dus echt geheel gratis voor jou. Het enige wat van je gevraagd wordt is commitment om het korte advies/coachtraject geheel af te maken en de voor de subsidieaanvraag benodigde documenten te ondertekenen.

Waarom mensen als jij eerder dit traject deden


 • "Op zich zit ik nog goed op mijn plek, maar het kan geen kwaad om een keer aandacht te besteden aan mijn loopbaanperspectief."
 • "In mijn huidige werkcontext loop ik tegen grenzen aan. En ik wil wel een volgende stap maken."
 • "Mijn huidig werk kost mij teveel energie en ik weet niet hoe ik hier uitkom."
 • "Ik zit niet meer op mijn plek, maar weet niet precies wat ik wil en kan."
 • "Ik zit al zolang op dezelfde plek en ben aan een nieuwe uitdaging toe."
 • "Ik twijfel of ik mijn huidig werk mentaal en/of fysiek tot mijn pensioen kan volhouden."
 • "Wanneer ik nog een loopbaanstap wil maken, dan moet het nu wel gebeuren."
 • "Ik ben al een tijdje op zoek naar een nieuwe baan, maar nog zonder succes."
 • "Ik overweeg voor mijzelf te beginnen, maar twijfel nog."
 • "Ik ben zelfstandig ondernemer en wil sparren over de toekomst."
 • "Ik loop richting mijn pensioen en wil me hierop voorbereiden."


Wat je van mij mag verwachten

Als Noloc-erkend loopbaanprofessional heb ik al meer dan 150 mensen via deze regeling en haar voorganger mogen begeleiden.  Zonder uitzondering zijn de deelnemers dankbaar voor wat het hun gebracht heeft: eigen regie over werk en leven met nieuwe energie. Doordat ze bewust zijn geworden van wat ze écht willen en kunnen. En daardoor focus en richting hebben gekregen voor het zetten van concrete stappen naar een situatie waarin zij doen wat ze écht willen. Met als gevolg nieuwe energie én meer rust. Hoe mooi is dat...

Bij mij krijg je altijd advies en coaching op maat. Dus niet het aflopen van standaard methodes en testjes (wat ik soms terug hoor als ervaring bij grotere of minder ervaren aanbieders). Maar verbinding van je loopbaanvraagstuk met levensthema's. Vanuit de visie dat werk en privé niet volledig te scheiden zijn. We verbinden bewustzijn met beweging door jou concrete stappen te laten zetten en mogelijke (persoonlijke) drempels weg te nemen.

Wat deelnemers over het Ontwikkeladvies zeggen

Laat je overtuigen door de positieve ervaringen van deelnemers. Allen hebben via het gratis ontwikkeladvies en mijn coaching regie genomen over hun toekomst. Ik krijg nog regelmatig bedankjes en updates over nieuwe loopbaanstappen en andere positieve ontwikkelingen in werk en leven.

Angelique Heerdink

Projectleider/ trainer/ fondsenwerver

Han Oei is een super coach

Hoe boeiend en zinvol om weer eens alles op een rij te zetten en daardoor weer nieuwe ontwikkelwegen te kunnen zien. Han Oei is daarbij een supercoach. Ik zou hem graag aan een ieder willen aanbevelen.

Patrick Philipse

Projectleider

Samen in mijn spiegel kijken

Door samen in mijn spiegel te kijken en uitdagende kritische vragen te stellen, drong Han snel door tot de kern; dat leidde voor mij tot nieuwe inzichten. Daardoor ben ik weer een stuk sterker geworden en heb ik inmiddels een nieuwe baan gevonden. Bedankt Han, voor de inspirerende gesprekken!

Alide Parera

Maatschappelijk werker

Als vis in het water met een nieuwe baan

De coachingssessies met Han hebben mij veel opgeleverd. Han was in staat om de juiste factoren uit mijn verhaal te filteren. Dit leverde een helder beeld op in welke richting ik moest gaan zoeken qua baan, maar ook aan welke voorwaarden deze functie qua werkinhoud en werkomstandigheden zouden moeten voldoen. Inmiddels heb ik een nieuwe baan waarin ik mij als een vis in het water voel...

Zowel coaching op locatie als op afstand

Voor het ontwikkeladvies ben je van harte welkom op mijn prachtlocatie aan de Nieuwegracht in hartje Utrecht. Advies en coaching op afstand (via videobellen en/of mijn professioneel eCoachplatform) of een hybride vorm van deels face-to-face en deels online zijn ook mogelijk.

Meld je nu aan voor het Gratis Ontwikkeladvies

Wat je krijgt?

- 4 uur loopbaancoaching en advies (online en/of face-to-face)

- arbeidsmarktscan of ondernemersscan

Bonus:

- 2 maanden gratis toegang tot database met alle vacatures in Nederland als je werkzoekend bent.


Let op: Op 1 december is het ontwikkeladviesportaal weer geopend en op 2 december was de limiet van 55.000 aanmeldingen alweer bereikt en is het ontwikkeladviesportaal gesloten. Een traject aanvragen is helaas niet meer mogelijk.

Heb je nog vragen? Mail mij op ontwikkeladvies@oeivoorgroei.nl

>