fbpx
Oei voor Groei
Delen is creëren

Loopbaanstap 2.0 (en hoe je AI voor je laat werken)

In een volledig herziene versie van mijn online programma "Jouw volgende Loopbaanstap" heb ik- naast nieuwe tips, reflectievragen en hulpmateriaal - aan alle 30 lessen uit het programma waardevolle AI prompts toegevoegd.

Waardoor je generatieve AI tools, zoals ChatGPT, voor je laat werken om nog sneller en effectiever je voor te bereiden op jouw volgende loopbaanstap:
Van loopbaan oriëntatie via arbeidsmarktverkenning tot sollicitatie.

Want, wat je er ook van vindt, je kunt niet meer om AI heen.
Dit geldt ook voor jou als (zelfstandig) professional, leidinggevende, HR-medewerker of loopbaanbegeleider.


Onlangs verzorgde ik nog voor een groep collega's een workshop waarin ik hen meenam in de ontwikkelingen en impact van AI op ons loopbaanvak en de totale arbeidsmarkt.
En ze klapperden met hun oren, want de ontwikkelingen gaan razendsnel waardoor de arbeidsmarkt echt op de kop wordt gezet.
(Wist je al dat ik participeer in de Innovatiehub van onze Noloc beroepsvereniging, waarin we trends en ontwikkelingen rond AI volgen om met onze leden te delen?).

Om deze reden wil ik jou hierop voorbereiden. Door je te informeren over de do's en don'ts van AI gebruik. Want naast kansen zijn er ook de nodige risico's.

Meer weten? Meld je aan voor het gratis webinar "Loopbaanstap 2.0 (en hoe je AI voor je laat werken)"

"In het Webinar Loopbaanstap 2.0 wijst Han je prachtig de weg naar weten wie je bent, wat je wit en wat je kunt. Han is zo heerlijk structureel en grondig en geeft je de han(d)vatten 😉 om je leven veel beter in kaart te brengen. Hij is een warm kompas die je voorbij je belemmerende patronen brengt, naar ... ja, dat laat hij zien in zijn Webinar! - Marcel Baatsen"

Laat een reactie achter:

>