fbpx

"NextStep"
Doorbraakprogramma voor professionals die toe zijn aan een volgende loopbaanstap

"In 12 weken naar meer werkgeluk en nieuwe energie.
Samen stappen zetten in je eigen tempo..."

Vanaf 26 april 2024 start een nieuwe groep met een verbeterde en geactualiseerde versie 2.0 van dit doorbraakprogramma voor professionals die klaar zijn voor een volgende stap.

Naast uitbreiding met nieuwe praktische tips leer je hoe AI-tools (zoals ChatGTP) jou helpen tijdens loopbaan oriëntatie, arbeidsmarktbenadering en sollicitatie. 

Aanmelders vóór 1 april 2024 ontvangen 50% korting in ruil voor waardevolle feedback. 

Om zoveel mogelijk persoonlijke aandacht te geven, werk ik met kleine groepen, dus wees er op tijd bij.

Release 2.0-korting tot 1 april 2024

06
Dagen
 
:
 
07
Uren
 
:
 
46
Minuten
 
:
 
54
Seconden
 

Aanmeldingstermijn is gesloten.
Neem contact op voor andere mogelijkheden.

 

"Hoe je focus en richting krijgt, vicieuze cirkels doorbreekt, en stappen zet richting je droombaan"

Je huidige werk geeft je onvoldoende voldoening en zingeving meer 

Je wilt weer geluk in je werk 

Je bent toe aan een volgende stap in je loopbaan

Maar hoe pak je dat aan?

Het kriebelt al een tijdje, maar je hebt nog weinig concrete stappen gezet. Of juist heel veel, maar tot nu toe zonder succes.

Mogelijk heb je nog niet scherp wat je precies zoekt en waar je moet beginnen.

Je ervaart drempels en belemmerende gedachten waardoor er geen beweging ontstaat. 

Je hebt ondertussen het gevoel dat je in dezelfde groef blijft hangen. Dat kost je steeds meer energie.

Je wilt dit patroon doorbreken.

DAT KAN!

Het doorbraakprogramma "NextStep voor professionals" is er voor jou.

Het helpt je om uit je groef te komen. Door in beweging te komen en te blijven. Stap voor stap...

Met hulp van anderen die net als jij op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging. Zodat je steunt voelt en van elkaar leert. En tegelijkertijd kies jij je eigen tempo...

Alles onder begeleiding van een ervaren en betrokken loopbaancoach, die je de weg wijst en helpt drempels weg te nemen. Waardoor jij concrete stappen zet richting werk waar je blij van wordt...

Zo mooi hoe deelnemers in een mum van tijd grote doorbraken ervaren...

Dat wil jij toch ook...

Net dat zetje in de rug...


Versnelling in je dromen komt door uit te spreken wat je tegenhoudt en gewaar te worden van wat je wilt. Door het programma NextStep wordt je gestimuleerd je gedachten bewust hardop uit te spreken, te delen en vooral inspiratie op te halen. Het is net dat zetje in de rug! Wat het programma ook zo sterk maakt is de continue verbinding tussen wie jij bent als mens én als professional

Karin


Ik ervaar zoveel doorbraken...


Mijn inzicht is dat nieuwe dingen leren niet vanzelf gaat. Dat ik door deze nieuwe dingen energieker ben. En daar geniet ik van. Ik stel veel sneller de hulpvraag en durf mezelf kwetsbaarder op te stellen. Ik ervaar zoveel doorbraken, dat alleen al is voor mij een openbaring. Privédoelen  en werkdoelen worden met elkaar in verbinding gebracht. Dat levert inzichten die je meeweegt in jouw “lonkend perspectief”.


En wat prijs ik mij gelukkig dat jullie mijn steunpilaren zijn, waar ik terecht kan en dat ik dit met jullie mag en durf te delen. Daar ben ik jullie dankbaar voor. "Met Oei naar persoonlijke groei", mooier kan ik het voor mezelf niet maken. Hoe blij.... HEEL BLIJ....

Henk


Doorbraakprogramma
 "NextStep voor Professionals"

Het doorbraakprogramma "NextStep voor professionals" bevat alles wat je nodig hebt om succesvolle stappen te zetten in je loopbaan.  Naast praktische online modules die je in je eigen tempo kunt volgen krijg je live inspiratie en ondersteuning via 2-wekelijkse online masterminds. Daar bovenop heb je 24/7 toegang tot een besloten community met alle deelnemers. 

Dit unieke programma helpt jou uit je groef te komen. 

Je ontwikkelt focus en richting en je zet concrete stappen naar een voor jou lonkend en betekenisvol perspectief waarin jij doet wat je écht wilt met meer plezier, voldoening en zingeving.

Wat het programma jou oplevert

Dit unieke programma combineert online modules die je in je eigen tempo kunt doorlopen met 2-wekelijkse live mastermindsessies via Zoom, waarin jij al je vragen kunt stellen, feedback op jouw acties kunt vragen. We delen succes- en leerervaringen met elkaar, waardoor jij je maximaal ondersteund en geïnspireerd voelt.

resultaat 1

Je krijgt overzicht, focus en richting, waardoor jij regie (terug)neemt over je werk en leven.

Hoe?

Door eerst uit te zoomen. Je krijgt helder wat écht aandacht nodig heeft. Je zoomt weer in op de essentie voor de gewenste verandering.

Resultaat 2

Je neemt concrete gerichte stappen waardoor de kans groot is dat jij (eindelijk) bereikt wat jij je wenst.

Hoe?

Praktische oefeningen brengen je in beweging. Stap voor stap kom je dichter bij je lonkende perspectief. Je wordt aangemoedigd om hulpbronnen te organiseren en resultaten te delen. Zodat je sneller en effectiever bent.

resultaat 3

Je doorbreekt belemmerende patronen waar jij je rest van je leven vruchten van plukt.

Hoe?

Het programma helpt je via beproefde handvatten hardnekkige ineffectieve gedragspatronen te doorbreken. Zodat er ruimte ontstaat voor nieuw helpend gedrag. 

profile-pic

NextStep heeft mij geholpen een nieuwe baan te vinden

In 2021 heb ik deelgenomen aan het programma Next Step voor professionals van Han.

Ik vond het fijn om zowel individuele sessies als de groepssessies te hebben.
In het programma heb ik geleerd wat voor mij belangrijk is in mijn volgende stap: niet alleen kijken naar een nieuwe baan, maar ook kijken naar hoe ik mijn huidige werk leuker kan maken.

De mastermindsessies in de groep hebben mij hier ook bij geholpen. Samen praten met mensen uit een heel ander werkveld.  Ik heb kleine stapjes bedacht, waardoor ik geen excuus meer had om die stapjes niet te zetten.

Eerst heb ik scherper gekregen wat ik wil, wat ik kan en wat bij mij past. En wat ik daarvoor persoonlijk nodig heb.

Met deze inzichten heb ik er eerst voor gezorgd dat ik het op mijn huidige werk beter naar mijn zin heb. Vanuit die situatie voelde ik meer rust en ruimte om daadwerkelijk te gaan solliciteren.

Door het rondvertellen van ‘mijn verhaal’ ben ik in contact gekomen met een oud-collega en via haar ben ik nu aangenomen bij een nieuwe baan!

Han had mij al verteld dat netwerken en je verhaal vertellen heel belangrijk is. En achteraf gezien heeft het ook zo gewerkt!

Ik kan het programma aan iedereen aanbevelen die toe is aan een nieuwe, volgende stap in zijn of haar loopbaan.

 

Marandi

Wat het programma uniek maakt

 • Dit programma werkt vanuit een visie dat werk en privé niet te scheiden zijn. Jouw persoonlijke context en persoonlijke thema’s beïnvloeden de stappen die je in je loopbaan maakt. Daarom omvat dit programma zowel modules met WorkLife vraagstukken als puur loopbaan gerelateerde modules.
 • Programma is veranderingsgericht en beperkt zich niet tot kennisoverdracht. Het doet een beroep op jouw hoofd, hart en handen. Creëren van cognitief begrip en bewustzijn gaat hand in hand met voelen van wat écht aandacht nodig heeft en met proactief handelen in het hier en nu. Verandering vraagt zowel om bewustzijn als actie.
 • Focus op de essentie, niet verdwaald raken in bijzaken. De vragen en oefeningen helpen je om snel naar de essentie te gaan. Eerst uitzoomen om vervolgens weer in te zoomen op dat wat nodig is om de gewenste verandering te realiseren. En niet teveel tijd verdoen aan ‘verhalen’ die afleiden van waar het werkelijk om gaat.
 • Duurzame verandering, geen quick fix. Veel te vaak worden er pleisters geplakt, die voor je het weet weer loslaten. Wij gaan voor wezenlijke verandering, van binnen uit. Verandering waarvoor je intrinsiek gemotiveerd bent.
 • Structuur én ruimte. Het programma biedt structuur, waar helpend met behulpzame theorie en modellen. En tegelijkertijd alle ruimte voor het unieke persoonlijke verhaal met bijbehorende context. Theorie is dus dienend en ondersteunend aan de praktijk.
 • Anytime, anyplace, up-to-date. In tegenstelling tot face-to-face trajecten kun je dit programma in je eigen tempo, op elk tijdtip en op jouw gekozen plek volgen. Programma wordt continu geactualiseerd met de nieuwste ontwikkelingen op de arbeidsmarkt. In release 2.0 leer je bijvoorbeeld AI-tools (zoals Chat-GTP) voor je te laten werken.
 • Persoonlijke begeleiding op maat. De voordelen van een online programma zijn gecombineerd met persoonlijke ondersteuning via 2-wekelijkse mastermindsessies. Daarnaast krijg je standaard toegang tot een besloten online community waarin de leden elkaar inspireren, stimuleren en ondersteunen.  Je kunt daarin 24/7 al je vragen stellen. Ik participeer proactief in deze community en zorg ervoor dat je maximaal ondersteund wordt.
 • Waar jij dit wenst profiteer je van extra persoonlijke begeleiding. Op deze wijze is er altijd aandacht voor jouw persoonlijke vragen, kan jij jouw voortgang delen en waardevolle reflectie ontvangen en wordt je voortdurend gestimuleerd om de volgende stap te zetten. Dit is een belangrijk onderscheid met online doe-het-zelf programma's. De praktijk wijst uit dat veel mensen tussentijds afhaken.

Wat deelnemers zeggen over NextStep


Over jouw begeleider - Han Oei

Als perspectiefbieder en wegwijzer kijkt Han naar wat er wil ontstaan vanuit de situatie zoals deze is. Zijn missie is om mensen en organisaties te bewegen om te doen wat ze écht willen. Zodat ze meer plezier, voldoening en zingeving ervaren.

Vanuit oprechte betrokkenheid en focus op de essentie krijgt alleen datgene aandacht wat werkelijk aandacht nodig heeft. Door uit te zoomen naar de specifieke context om vervolgens in te zoomen op de dieperliggende patronen.

Op deze wijze heeft Han al honderden professionals, ondernemers en teams mogen begeleiden naar een voor hen lonkend en betekenisvol perspectief.

Vanuit de visie dat duurzame verandering vraagt om bewustzijn én beweging. En dat verantwoordelijkheid en potentieel bij de betrokkenen zelf liggen... 

Hoe zou het zijn wanneer jij ook doet wat je écht wilt...

Wat deelnemers zeggen over mijn begeleiding

Karin


DIKKE 10+

Heel fijn, persoonlijk, stelt de juiste vragen, je weet de juiste snaar te raken.

En door je kennis en kunde verkregen door het begeleiden van vele mensen, heb je veel inzicht en senioriteit.  Dat is merkbaar en dus heel waardevol.

Marandi


IK WAARDEER JE PERSOONLIJKE BETROKKENHEID

Han is een gedreven persoonlijkheid, die al snel doorheeft waar jouw leeuwen en beren zitten. En dat maakt hij op een goede wijze duidelijk, en dat niet alleen: Han helpt je ook om echt die volgende stap te zetten, hoe klein ook. Han maakt er hapklare brokken van, zodat je ook geen reden meer hebt om de stap niet te nemen.


Han geeft op een mooie wijze feedback waarmee je verder kunt. En dat alles op een manier, waardoor ik me niet onzeker ben gaan voelen.

Henk


GA DEZE MOOIE UITDAGING AAN

Ik heb Han ervaren als een rustige, deskundige coach, die mij met respect behandelt en rekening houdt met de wens van de groep.


Han heeft mij laten inzien dat ik meer kan dan ik denk. Han helpt je graag in de richting van “jouw lonkend perspectief” oftewel het doel die jezelf voor ogen hebt gesteld.


Ik heb het als leerzaam en prettig ervaren. Ga deze mooie uitdaging aan!

Programmaonderdelen "NextStep voor professionals"

Wat je krijgt wanneer jij je aanmeldt

1

eProgramma 1 - Jouw Persoonlijk Kompas in Werk en Leven

Stel je voor dat jij doet wat je werkelijk wilt in zowel werk als leven...

Zou je dan niet meer betekenis en nieuwe energie ervaren?

Met het programma "Jouw Persoonlijk Kompas in Werk en Leven" ga jij direct regie nemen over je werk en leven om dit te realiseren. Stap voor stap, zonder direct rigoureuze beslissingen te hoeven nemen...

Beschouw je plek in al jouw leefomgevingen

Verbind je met een lonkend perspectief

Creëer je Persoonlijke Visie met gewaagde doelen

Stippel je route uit

(H)erken jouw beren op de weg

Verlaag drempels

Zet stap voor stap

Ervaar, leer en geniet

Blijf in beweging

Visualisatie 'Jouw lonkend Perspectief'

Visualisatie ‘Jouw persoonlijke missie en uniek talent’

2a

eProgramma 2 - Jouw volgende loopbaanstap - 30 praktische tips

Ons leven is altijd in beweging, na elke stap komt een volgende, elke bocht heeft een nieuw vergezicht. Een eindbestemming bereiken is daarmee feitelijk onmogelijk en wellicht ook helemaal niet de bedoeling.

Onze loopbaan is een reis met dezelfde cadans, het ritme van ontdekken, ontwikkelen, ervaren en opnieuw onderzoeken.

In dit programma zijn de meest handige tips voor een volgende loopbaanstap gebundeld. Ze zijn bedoeld als inspiratie op elk willekeurig moment in je loopbaan: ter oriëntatie, voorbereiding of reflectie.

Dit programma is een verdieping van de Loopbaanwaaier met 30 tips.

Tip 1 - Zorg voor een helpende mindset

Tip 2 - Weet wie je bent

Tip 3 - Ken je kwaliteiten

Tip 4 - Weet wat jou drijft en wat je wilt

Tip 5 - Richt je op werk wat je leuk vindt

Tip 6 – Ken je voorkeursactiviteiten

Tip 7 - Breng je ideale werkcontext in kaart

Tip 8 – De mooiste baan zonder weg te gaan

Tip 9 – Zorg dat je Arbeidsmarkt-klaar bent

Tip 10 – Creëer je Persoonlijk profiel

Tip 11 – Start je oriëntatie op banen

Tip 12 – Maak gebruik van banensites en beurzen

Tip 13 - Benut jouw netwerk en ga op verkenning

Tip 14 – Richt je op meerdere activiteiten om werk te vinden

Tip 15 – Zorg voor een sterk LinkedIn profiel

Tip 16 – Wees zichtbaar en vindbaar

Tip 17 – Stel je basis cv op

Tip 18 – Schrijf een basis brief

Tip 19 - Verleid met je sollicitatiebrief

Tip 20 – Altijd bellen

Tip 21 – Ken je gesprekpartner

Tip 22 - Bereid je voor op je (online) sollicitatiegesprek

Tip 23 – Wees voorbereid

Tip 24 - Structureer je gesprek

Tip 25 - Sollicitatie outfit

Tip 26- Afgewezen? Leer ervan

Tip 27 – Blijf nieuwsgierig

Tip 28 – Zorg voor focus en voor jezelf

Tip 29 – Vind een goede loopbaanprofessional

Tip 30 – Blijf een leven lang ontwikkelen!

3

6x online "NextStep Mastermind"

Gedurende 2-wekelijkse online Mastermindsessies via Zoom wordt elke keer 1 of meer onderwerpen uitgelicht en heb jij de gelegenheid om al je vragen te stellen en/of mee te leren van anderen.  Je wordt door mij en de andere deelnemers geïnspireerd en ondersteund om de volgende stap te zetten. Ook vieren wij gezamenlijk onze successen.

4

6 maanden toegang tot besloten NextStep Community

Je krijgt 6 maanden toegang tot een besloten community (Facebook groep) waarin je al je vragen kunt stellen en we elkaar ondersteunen en inspireren.

Bonussen die je ontvangt

Wanneer jij deelneemt aan het doorbreekprogramma "Next Step" ontvang jij de volgende waardevolle bonussen.

Bonus 1: Loopbaanscan

De loopbaanscan bestaat uit vier testen met werkboek.

 1. Beroepskeuzetest
  Wat voor werk en werkomgeving past bij jou?
 2. Kerntyperingtest
  Wat zijn jouw duidelijkste persoonlijkheidseigenschappen?
 3. Werkwaardentest
  Wat vind jij belangrijk in je werk en bedrijfscultuur?
 4. Competentietest
  Wat zijn jouw belangrijkste en beste competenties?
 5. Werkboek Loopbaanbegeleiding (pdf)
  Het werkboek helpt je de resultaten uit de vier tests bij elkaar te brengen en een actieplan te maken.
Bonus 2: Loopbaanwaaier met 30 praktische tips
loopbaanwaaier-overzicht
Bonus 3: 6 maanden toegang tot databank met beroepen, vacatures en opleidingen

De waarde van dit programma heeft zich al bewezen

Afgelopen 10 jaar heb ik honderden mensen geholpen naar een voor hen lonkend en betekenisvol perspectief in werk en leven. En het begon telkens met de juiste vragen stellen. Rake vragen die nu ook voor jou beschikbaar zijn via dit programma.


Daarnaast bevat dit programma de belangrijkste interventies en beproefde oefeningen die je in beweging brengen, zodat je concrete stappen zet richting jouw gewenste situatie.


Ook in de meer dan 200 ontwikkeladviezen (kort en krachtige loopbaantrajecten) die ik de afgelopen 2 jaar heb mogen doen, hebben deze krachtige vragen en oefeningen hun waarde bewezen.


Velen hebben inmiddels een nieuwe baan. Of hebben hun persoonlijke en professionele effectiviteit vergroot met meer plezier, voldoening en betekenis.


Stel je voor dat jij ook doet wat je werkelijk wilt...

NextStep heeft mij zekerder gemaakt en gaf mij een plan A en plan B, waardoor ik verder kon en nu een nieuwe baan heb


Ik was op zoek naar meer houvast om te beginnen aan de zoektocht naar een nieuwe baan, omdat ik niet goed wist waar ik moest beginnen en welke richting ik op zou willen. Door deel te nemen aan Nextstep heb ik meer handvatten gekregen om gerichter te gaan kijken welke kant ik op wil en ook wat ik niet meer wil. Ik werd bewust van een plan A en een plan B, waar ik mee verder kon.

De grote kracht van Nextstep zit er voor mij in dat ik van anderen tips en feedback heb gekregen om met mezelf in mijn werksituatie, maar ook privé aan de slag te gaan. De groepsbijeenkomsten hebben ervoor gezorgd dat ik vanuit diverse kanten naar de volgende stap ben gaan kijken en dat ik door de steun van de andere deelnemers en Han ook echt de volgende stap kon gaan zetten.

Nextstep heeft ervoor gezorgd dat ik me zekerder ben gaan voelen in het profileren van mezelf. Ik durfde daardoor mogelijkheden te onderzoeken die ik in mijn eentje nooit had aangedurfd, maar met support van Han en de andere deelnemers wel.

Ik heb nu een goed beeld van wat ik zelf te bieden heb. Doordat anderen - vanuit hun eigen werkveld en ervaring - vragen aan je stelden, waardoor ik gedwongen werd om als het ware met een helicopterview naar mezelf te kijken in mijn huidige situatie.

En door dit verhaal meer en meer rond te vertellen heb ik nu een nieuwe baan gevonden waar ik blij van word... 

Marandi


Waarom nu instappen een unieke buitenkans is

Ik heb dit online programma met groepsbegeleiding gemaakt, omdat ik zo nog meer mensen kan helpen om gelukkiger te worden in werk en leven. In aanvulling op de 1-op-1 trajecten die ik al meer dan 13 jaar doe.

Prachtig te ervaren hoe krachtig het is om in een kleine groep elkaar te helpen en ondersteunen om de volgende loopbaanstap te zetten die je je wenst. 

Ondertussen heb ik het programma volledig geactualiseerd en verder verbeterd naar versie 2.0 met nieuwe praktische tips. O.a. met hoe je AI-tools (zoals ChatGTP) voor je kan laten werken om nog sneller en effectiever jezelf te positioneren en de arbeidsmarkt te benaderen.

Deelnemers die zich nu aanmelden bied ik 50% korting op de reguliere prijs in ruil voor waardevolle feedback op versie 2.0.

Release 2.0 aanbod Nextstep Compleet

Alles om in 12 weken klaar te zijn voor een volgende loopbaanstap

997*

Normaal €2000+

 • 6 maanden toegang tot eProgramma "Jouw Kompas in Werk en Leven", incl. gratis updates
 • 6 maanden toegang tot eProgramma "Jouw volgende loopbaanstap", incl. gratis updates
 • 6x een live online NextStep Mastermindsessie van 120 minuten (opname beschikbaar)
 • 6 maanden toegang tot besloten NextStep community
 • Bonus 1: Loopbaanscan
 • Bonus 2: Loopbaanwaaier
 • Bonus 3: 6 maanden toegang tot databank met beroepen, vacatures en opleidingen


Release 2.0 AANBOD
nextstep VIP

Alles om in 12 weken klaar te zijn voor een volgende loopbaanstap inclusief 3x 1-op-1 coachsessie

1297*

Normaal €2500+

 • Alles uit NextStep Compleet
 •  PLUS
 • 3x 1-op-1 online coachsessie van 60 minuten
* Bedragen zijn exclusief 21% BTW. 

Release 2.0-korting tot 1 april 2024

06
Dagen
 
:
 
07
Uren
 
:
 
46
Minuten
 
:
 
54
Seconden
 

Aanmeldingstermijn is gesloten.
Neem contact op voor andere mogelijkheden.

 

Soms kom je in contact met mensen die je raken, waarvan je denkt: hij/zij kan zoveel meer mensen helpen met zijn/haar manier van werken! Voor mij is Han Oei zo iemand: hij is helder in zijn communicatie en brengt je echt verder. Hij heeft nu een prachtig programma ontwikkeld voor professionals die toe zijn aan een volgende stap in hun loopbaan.

En zoals hij zelf zegt: "dit programma is geschikt voor jou als je graag een volgende loopbaanstap wilt maken en bereid bent om te reflecteren op wie je bent, wat je wilt, wat je kunt en wat je doet. Om vervolgens met verworven inzichten in beweging en actie te komen. Ook als dit buiten je comfortzone is".

Echt een buitenkansje!

Martha Buning

Trainer en facilitator Wendbaar werken & Werkgeluk

Niet-goed-geld-terug
garantie
100% tevredenheidsgarantie.

Als jij om wat voor reden dan ook binnen 14 dagen afziet van deelname, krijg je zonder discussie je geld terug*,

*Minus 100 euro voor gemaakte inkoopkosten voor de loopbaanscan en toegang tot de databank met beroepen, vacatures en opleiding.

Wat je krijgt als jij je aanmeldt

Wanneer jij je aanmeldt krijg jij direct toegang tot alle online beschikbare programmaonderdelen. De onderdelen die nog niet af zijn volgen zo spoedig mogelijk. Verder krijg jij direct toegang tot een besloten community waarin jij al je vragen kunt stellen en de deelnemers elkaar inspireren en ondersteunen. Je krijgt zsm de data door van de 2-wekelijkse online mastermindsessies (via Zoom).

Dit is wat cliënten over de begeleider zeggen

Mieke van der Linden

Project manager

Wat een fijne gesprekspartner die direct de vinger op de zere plek kan leggen en je echt op weg helpt

Zoek je iemand die precies de rake vragen weet te stellen, de vinger op de "zere" plek weet te leggen. Die je niet alleen vragen stelt, maar je ook echt op weg helpt. Die je inzicht geeft in waar jou mogelijkheden zitten en wat voor jou belangrijk is. Die je een zet geeft in jouw ontwikkelingen. Verschillende technieken gebruikt waardoor je nog duidelijker inzicht krijgt. Dan moet je bij Han zijn.

Joyce Speijcken

Management Assistente

Het heeft me duidelijkheid, zekerheid en zelfvertrouwen gebracht.

Han kwam meteen tot de kern van het probleem en dat zelfs online! Het heeft me duidelijkheid, zekerheid en zelfvertrouwen gebracht, daardoor kon ik weer verder en de juiste keuze maken. Nogmaals dank.

Jurgen

Jurgen Suurmeijer

Treasury director

Met zijn openhartige en doortastende coachingstijl laat Han je weer beseffen hoe het is om naar je gevoel en je hart te luisteren.

Via verschillende methoden stimuleert en ondersteunt hij je zoektocht naar waar je kracht ligt en wat je innerlijke drijfveren zijn om uit het leven te halen wat jij wilt. Han heeft mij enorm geholpen me weer te richten op dat wat voor mij echt van waarde is, te herkennen wat mijn kwaliteiten zijn, en te ontdekken wat ik echt wil bereiken en dat te vormen tot een persoonlijke visie. Enkele kernwoorden die Han kenmerken: deskundig, alle ruimte, reflectief, open, relativerend, goedlachs, creatief.

Veelgestelde vragen

Is dit programma geschikt voor mij?

Dit programma is geschikt voor jou als je graag een volgende loopbaanstap wilt maken en bereid bent om te reflecteren op wie je bent, wat je wilt, wat je kunt en wat je doet. Om vervolgens met verworven inzichten in beweging en actie te komen. Ook als dit buiten je comfortzone is.


Als je alleen snel resultaat en kant-en klare oplossingen wenst en/of niet bereid bent om te reflecteren en te experimenteren is dit programma minder geschikt. 

Wanneer gaat dit programma voor mij werken?

Dit programma gaat voor je werken wanneer jij voldoende tijd en aandacht voor de geboden tips en oefeningen vrijmaakt. Je hoeft echt niet alle oefeningen te doen, maar alleen 'scannen' en denken dat je alles al weet, gaat je niet verder helpen. Dan krijg je wat je nu hebt...

Hoeveel tijd kost dit programma mij?

Dat is moeilijk te zeggen. Dit hangt af van hoeveel voorwerk je hebt gedaan en welke stappen je al hebt gezet. En ook van de snelheid dat 'kwartjes' vallen en nieuwe kansen zich aandoen.


De modules uit de eProgramma's kan jij in je eigen tempo volgen. De mastermindsessies kost je 2 uur om de twee weken. Wanneer jij niet bij alle mastermindsessies live aanwezig kan zijn, is dat geen probleem. Alle sessies worden opgenomen en voor de deelnemers toegankelijk gemaakt.


Per saldo zul je zeker tijd besparen en effectiever zijn dan wanneer jij in je eentje alles zelf gaat uitzoeken.

Wanneer gaat het programma van start?

De online modules zijn direct na aanmelding en betaling beschikbaar voor jou.
Planning van de kick-off en overige sessies (onder voorbehoud):  26 april + 10 + 24 mei, 7+ 21 juni, 5 juli  9.30-11.30.

Vergoedt mijn werkgever dit programma?

Dat is zeker mogelijk. Eerdere deelnemers kregen dit programma door hun werkgever aangeboden. Het is immers ook het belang van de werkgever dat jij op je 'plek' zit. Een volgende stap hoeft ook niet buiten je werkgever te zijn. Elders in de organisatie is er mogelijk ook een passende rol voor je.

Stuur een mail naar info@oeivoorgroei.nl wanneer je dit programma door je werkgever wilt laten betalen.

Kan ik ook later instappen?

Dat kan, maar niet tegen deze voorwaarden. Dit tijdelijk aanbod is eenmalig en beperkt beschikbaar.

Instappen is mogelijk op een aantal momenten in het jaar wanneer er een nieuwe groep start.

Zet nu je volgende loopbaanstap met NextStep en ervaar nieuwe energie

Hanteer NextStep als je betrouwbare gids op jouw ontdekkingsreis naar een nieuw loopbaanperspectief, waarin jij doet wat je écht wilt...

Neem nu regie over je toekomst

Ik nodig je van harte uit om aan dit unieke programma deel te nemen. Al mijn essentiële kennis, ervaring en tips bij begeleiding van al honderden professionals naar een volgende loopbaanstap heb ik in dit programma gebundeld.

Om zo verdere invulling te geven aan mijn missie om zoveel mogelijk mensen te bewegen om te doen wat ze werkelijk willen...

Doe je mee? Ik gun je deze kans van harte. Wees er wel snel bij. Dit aanbod met 50% korting bied ik slechts beperkt en tijdelijk aan. 

Ik hoop je binnenkort te ontmoeten...

Han Oei | Persoonlijke Coaching | Teamcoaching |Utrecht
>