fbpx

Webinar "Volgende loopbaanstap op een veranderende arbeidsmarkt"

In dit gratis webinar leer je hoe je succesvol een volgende loopbaanstap zet in een veranderende arbeidsmarkt als gevolg van actuele thema's zoals duurzame inzetbaarheid, krapte op de arbeidsmarkt en de invloed van AI.

Geen theoretisch verhaal, maar gebaseerd op jarenlange ervaring in het begeleiden van honderden professionals en leidinggevenden in bijna alle sectoren en op mijn interesse in innovatieve ontwikkelingen zoals AI.

Je vergroot je inzicht over hoe je mindset en jouw unieke persoonlijke verhaal bepalend is voor succes op je zoektocht.

Je verbindt je met een lonkend perspectief waarin je doet wat je écht wilt en krijgt inzicht in en nieuwe energie voor het zetten van je loopbaanstap.

  • Start met een juiste mindset: Ontdek welke gedachten en gedragspatronen succes in de weg zitten.
  • Krijg inzicht in jouw ideale zoekprofiel en werkcontext:  Start bij wie je bent en wat je drijft en niet alleen bij wat je al gedaan hebt.
  •  Ontwikkel alternatieve strategieën voor arbeidsmarktbenadering: Ontdek dat passende banen meestal niet gevonden worden via vacaturebanken.
  • Maak slim gebruik van AI: Ontdek de do's en don'ts van AI-tools op je zoektocht.

Gratis Webinar
"Volgende loopbaanstap in een veranderende arbeidsmarkt"


Vrijdag 5 januari 15.00-16.00
(met uitloop naar 16.30 voor al je vragen)

  1  6
Dagen
 
:
 
  1  8
Uren
 
:
 
  1  4
Minuten
 
:
 
  3  1
Seconden
 

You missed out!

Wat cliënten over mij zeggen 

Met zijn openhartige en doortastende coachingstijl laat Han je weer beseffen hoe het is om naar je gevoel en je hart te luisteren. Met verschillende methoden stimuleert en ondersteunt hij je zoektocht naar waar je kracht ligt en wat je innerlijke drijfveren zijn om uit het leven te halen wat jij wilt.


Han heeft mij enorm geholpen me weer te richten op dat wat voor mij echt van waarde is, te herkennen wat mijn kwaliteiten zijn, en te ontdekken wat ik echt wil bereiken en dat te vormen tot een persoonlijke visie. Enkele kernwoorden die Han kenmerken: deskundig, alle ruimte, reflectief, open, relativerend, goedlachs, creatief.

Henriette Dierckxsens

Op advies van een collega ben ik bij Han terechtgekomen en heb ik een coachingstraject bij hem gevolgd i.v.m. mijn oriëntatie op een volgende stap in mijn loopbaan. Ik ben zeer te spreken over de persoonlijke aanpak van Han. Hij heeft mij niet alleen rust gegeven, maar ook veel inspiratie richting mijn 'lonkend perspectief'. Dat heeft mij zowel zakelijk als privé geholpen. Ik kan Han dan ook van harte aanbevelen!

Mohamed L'arbi Zoubir

Neem regie over je werkgeluk en zet je volgende stap vanuit een open mindset

  • Geef aandacht aan wat écht je kans op een passende baan vergroot
  • Maak "kloppende" keuzes
  • Doorbreek belemmerende patronen
  • Ervaar nieuwe energie met een lonkend en betekenisvol werkperspectief 

Alleen vanuit een open mind omarm je de situatie zoals deze nu is, leer je van het verleden en richt je op een toekomst waarin je doet wat je werkelijk wilt....

Afgelopen 10 jaar heb ik honderden mensen en tientallen teams geholpen naar een voor hen lonkend en betekenisvol perspectief met nieuwe energie. En het begon telkens met het creëren van een open mindset...

Han Oei | Persoonlijke Coaching | Teamcoaching |Utrecht

Han Oei 
Perspectiefbieder | Wegwijzer | Coach bij Persoonlijke-, Team- en Leiderschapsontwikkeling

Jurgen

Jurgen Suurmeijer

UI/UX Designer

Han heeft mij weer geleerd om naar mijn gevoel en hart te luisteren...


Met zijn openhartige en doortastende coachingstijl laat Han je weer beseffen hoe het is om naar je gevoel en je hart te luisteren. Met verschillende methoden stimuleert en ondersteunt hij je zoektocht naar waar je kracht ligt en wat je innerlijke drijfveren zijn om uit het leven te halen wat jij wilt. Han heeft mij enorm geholpen me weer te richten op dat wat voor mij echt van waarde is, te herkennen wat mijn kwaliteiten zijn, en te ontdekken wat ik echt wil bereiken en dat te vormen tot een persoonlijke visie. Enkele kernwoorden die Han kenmerken: deskundig, alle ruimte, reflectief, open, relativerend, goedlachs, creatief.

Mirjam

Mirjam Kokenberg

Blogger

Ik sta nu rustiger en steviger in mijn werk en mijn balans werk-privé is sterk verbeterd. Echt top!


Han heeft de kwaliteiten om als coach snel de kern van het probleem zichtbaar te maken. Op een prettige en integere manier heeft hij mij de spiegel voor gehouden. De heldere en praktijk-gerichte opdrachten zorgden ervoor dat ik direct kon ervaren hoe mijn gedragsverandering aanvoelde. Ik sta nu rustiger en steviger in mijn werk en mijn balans werk-privé is sterk verbeterd. Echt top!

>