fbpx
Oei voor Groei
Delen is creëren

Hoestie

Vier jij nog vakantie of ben je alweer aan het werk nu de schoolvakantie in sommige regio’s ten einde is?

Ikzelf zit in een ‘in-between’. Na een geweldige vakantie met mijn gezin in Indonesie ben ik vorige week weer met mijn coachpraktijk gestart.

Maar nu zit ik weer heerlijk in het zonnetje voor onze tent deze post te tikken.

Tussen het hoesten door, want sinds ik weer in Nederland ben, hoest ik mijn longen uit mijn lijf. Echoot zo heerlijk hier in deze oase van rust 😬

Vorig jaar hebben mijn vrouw en ik een heerlijk plekje in Zeeland gevonden waar we een paar dagen helemaal tot rust komen.

Dit zorgt ervoor dat we niet meteen de waan van de dag worden ingezogen en samen kunnen uitzoomen op ons werk en leven: wat heeft onze echte aandacht nodig?

De valkuil waar velen instappen na een vakantie is om – al dan niet op de automatische piloot – vol in de actie te gaan, waardoor alles wat zich nu aandient de agenda bepaalt. In plaats van tijd en aandacht te reserveren voor die zaken die echt belangrijk zijn.

Daarom ook adviseer ik mensen die een nieuwe uitdaging beginnen om bewust de eerste maand(en) achterover te leunen. In plaats van met volle vaart te presteren om zichzelf te bewijzen.

Focus liever op echt kennismaken met de mensen om je heen, neem waar en zie de grote lijnen om van daaruit de juiste prioriteiten te stellen.

Kortom, gun je wat tijd om (op) te starten, neem waar, reflecteer en kies voor dat wat echt belangrijk is in werk en leven…

Weet jij al wat de komende tijd jouw aandacht verdient?

#opstarten #aandacht #prioriteit #werk #leven #perspectief #oeivoorgroei

Ook gepubliceerd op https://www.linkedin.com/posts/oeivoorgroei_opstarten-aandacht-prioriteit-activity-7099297529107763200-MKhn?

Laat een reactie achter:

>