fbpx
Oei voor Groei
Delen is creëren

Groei!, het groeiprogramma voor en door ondernemende professionals

Ben je een van die ondernemende professionals die graag meer resultaat wil behalen met minder moeite en meer vrijheid?

In februari start ik met een nieuw programma ‘Groei!’ voor en door ondernemende professionals, die meer resultaat willen behalen met minder moeite en meer vrijheid.

Centraal in dit nieuwe groeiprogramma staat het ontwikkelen van je persoonlijke en je ondernemersambities. Wat is mijn ondernemersvisie en hoe verbind ik deze aan mijn persoonlijke visie? Wat zijn hierin de hogere en gewaagde doelen en hoe passen deze bij mijn kernwaarden en kernkwaliteiten? Hoe zet ik deze visie om in een succesvolle strategie en in een concreet actieplan?

In het half jaar durende programma breng ik al mijn kennis en ervaring in, maar coachen wij ook elkaar,  omdat ik geloof in de kracht van ‘delen is vermenigvuldigen’.  We maken gebruik van Coaching Circles, een beproefde methode voor groepsdynamisch coachen.

Ben je geïnteresseerd? Lees hier de volledige programmabeschrijving of kom op dinsdag 24 januari van 19.30-21.30 naar de vrijblijvende informatie- en proefsessie van Groei! om de kracht van ‘delen is vermenigvuldigen’ persoonlijk te ervaren.  Meld je nu aan!

Laat een reactie achter:

1 comment
Add Your Reply
>