fbpx
Oei voor Groei
Delen is creëren

Speedcoaching: Investeer jij 12 minuten in je toekomst?

Ben jij bereid 12 minuten van je tijd te investeren in je toekomst?

Geïnspireerd door de positieve reacties op mijn speedcoachsessies voor interimmanagers  die ik regelmatig bij K+V Interimmanagement verzorg, wil ik ook dichter bij huis ondernemende professionals en andere mensen met een coachvraag de mogelijkheid geven om de kracht van (speed-)coaching te ervaren.

Han is een kei in speedcoaching. Hij verstaat niet alleen de kunst om binnen 7 minuten straight to the point te komen, ook weet hij fijntjes ratio, bewustzijn en gevoel op één lijn te brengen. Het was een verfrissende ervaring met hem te werken! – Ingrid Dekker, interim manager (aanbeveling op LinkedIn)

Het succes van elk effectief coachtraject wordt voor 80% bepaald in de eerste fase: bij het vaststellen en het helder formuleren van de juiste, meest waarachtige coachvraag. De praktijk leert dat alleen wanneer dat perféct gedaan wordt, een veranderingstraject effectief en duurzaam is.

Dat is precies wat Speedcoaching doet: in korte, krachtige gesprekken van 12 minuten ga ik direct met jou op zoek naar de kern van ieder vraagstuk: waar gaat het nu écht om?

Lees hier over veel voorkomende coachthema’s

En aan het eind van elke sessie heb je gegarandeerd nieuwe, vaak verrassende inzichten over jezelf. Waarmee je zelfstandig nieuwe keuzes kunt maken.

Stuur een mail naar info@oeivoorgroei.nl en informeer naar de volgende mogelijkheid. Ook als je behoefte hebt aan een meer uitgebreid intakegesprek is dit mogelijk.

De gratis speedcoachsessie is geheel vrijblijvend. Het is aan jou om na afloop te besluiten of een coachtraject met mij wenselijk is.

Wist je trouwens dat de resultaten van al mijn coachtrajecten gemeten worden? Lees er hier meer over.

Zullen we samen 12 minuten investeren in je toekomst?

 

Laat een reactie achter:

>