fbpx
Oei voor Groei
Delen is creëren

Actie: Nu 50% korting op een individueel Management Drives test met coachgesprek

Actie (beperkt beschikbaar): 50% korting op een individueel Management Drives test. Verbeter uw performance door inzicht in uw drijfveren.

Management Drives verbetert de performance van organisaties door de effectiviteit van de medewerkers te vergroten.

De Management Drives methode laat u heel snel inzien dat personen en ook organisaties bepaalde leidende denkpatronen en gewoontes hebben. Deze denkpatronen worden gemeten in de vorm van drijfveren. Het inzicht dat dit biedt geeft nieuwe verrassende invalshoeken. Drijfveren bepalen in hoge mate hoe een individu, team of organisatie functioneert. Datgene wat iemand drijft voorspelt zijn gedrag. Het bepaalt zijn motivatie om dingen wel of niet te doen.

Doelstellingen eerder bereiken

Goede leiders weten dat je drijfveren van mensen niet kunt veranderen. Het bijbehorende gedrag kan wel worden ontwikkeld. Goede leiders weten ook welk leiderschap past bij de verschillende drijfveren en motiveren hun mensen dan ook op hun dominante drijfveren! Zo komen mensen in hun kracht en worden doelstellingen of noodzakelijke veranderingen in de organisatie eerder bereikt.

Management Drives helpt personen en teams bij de verbetering van de performance. Hiernaast helpen wij bij de ontwikkeling van een gemeenschappelijke visie, de vertaling daarvan naar een heldere strategie en door de mensen ‘gedragen’ plannen.

Management Drives meet al ruim 14 jaar lang drijfveren van Raden van Bestuur, directies, managementteams en hun medewerkers. Van meer dan 200.000 mensen zijn de profielen geanalyseerd. Klanten zijn loyaal omdat hun doelstellingen met de inzet van Management Drives eerder en effectiever worden bereikt en beter tot hun recht komen.

Han Oei is gecertificeerd partner van Management Drives.

‘Like’, deel deze pagina en neem contact op om gebruik te maken van dit beperkte aanbod met 50% korting!

Laat een reactie achter:

>