fbpx
Oei voor Groei
Delen is creëren

Grenzen stellen betekent dat je de moed hebt om van jezelf te houden

Pas je op jezelf?

Grenzen stellen is een van de meest voorkomende thema's in mijn coachpraktijk. Cliënten komen bij me, omdat ze op het werk zichzelf voorbij lopen en tegen een burn-out zitten, maar bijna altijd hebben ze dan ook thuis moeite met nee zeggen.

Ik help dan bewust te worden van het patroon en hoe deze te doorbreken. Zodat ze beter kunnen begrenzen en bewuste keuzes maken. Waardoor ze zowel op werk als thuis meer rust en ruimte ervaren.

Zoals Michiel:

"Bij het intakegesprek voelde ik mij direct op mijn gemak, Han wist goed in te schatten wat er speelde en haakte daar op in. Ik zocht naar hulp om de juiste keuze te maken met mijn loopbaan, een werkplek wat mij energie gaf i.p.v. dat het mij energie zou kosten.

Het traject heeft mij opgeleverd dat ik beter om mezelf kan passen, zowel werk als privé. Duidelijk mijn grenzen stellen en mijn gevoel benoemen i.p.v. het op te kroppen. Ik heb mezelf leren kennen op een andere manier, dat ik een stuk positiever in het leven sta dan dat ik altijd heb gedacht. Tevens heb ik geleerd niet alles te snel willen, eerst de kat uit de boom kijken en niet overal vol in te gaan en daardoor vervolgens mezelf weer tegen te komen.

Dankzij de coaching heb ik makkelijker keuzes kunnen maken m.b.t. een passende werkplek die ik nu heb gevonden."

Heb je ook ondersteuning nodig bij het hervinden van je geluk in werk en leven?

Boek een vrijblijvende persoonlijke strategiesessie.

Ben je rijksambtenaar zoals Michiel? Dan wordt je loopbaanbegeleiding vergoed tot 1500 euro (excl. BTW) bij een Register loopbaanprofessional zoals ik. Dit kan volledig buiten je werkgever om. Check de voorwaarden.

Laat een reactie achter:

>