fbpx

Ben jij Rijksmedewerker? Profiteer van gratis loopbaanadvies en coaching. Ervaar nieuwe energie met een lonkend en betekenisvol perspectief.

Loopbaancoaching en advies, nu met maximaal € 1.815 subsidie

Ben jij Rijksambtenaar en wil je je in deze ongewone tijd (her)oriënteren op je loopbaan binnen de Rijksoverheid of daarbuiten? En kan je wel hulp gebruiken bij het maken van keuzes en het zetten van stappen?


Dan is er goed nieuws! Tot 31 december 2024 (of eerder wanneer de subsidiegelden op zijn) is gratis loopbaanadvies en coaching mogelijk via het A+O fonds Rijk. Dat betekent dat je in aanmerking komt voor maximaal € 1.500,- exclusief btw (€ 1.815,- inclusief btw) loopbaancoaching en advies door een Noloc gecertificeerd Register Loopbaanprofessional.


Je komt in aanmerking voor de subsidie als je een medewerker bent die valt onder de sector Rijk* en de afgelopen drie jaar onafgebroken in dienst van het Rijk bent geweest. Je mag niet eerder gebruik hebben gemaakt van de regeling loopbaanadvies. De regeling is verlengd tot 31 december 2024.

* Medewerkers van Defensie/Politie/Rechterlijke Macht/Decentrale overheden/Onderwijssectoren vallen niet onder de sector Rijk. Ook medewerkers van zelfstandige bestuursorganen (met uitzondering van de Autoriteit Persoonsgegevens) kunnen geen gebruik maken van de regeling.

Passend werk in ongewone tijden

Het kan zijn dat jij je niet meer op je plek voelt, al dan niet door de veranderde omstandigheden.


In al die gevallen sta jij voor moeilijke keuzes. Wat zijn je opties? Wat heeft meeste kans van slagen en wat zijn mogelijke implicaties? En welke concrete stappen helpen jou nu?


Maar ook, wanneer je nu nog wel op je plek zit en nieuwsgierig bent naar je arbeidsmogelijkheden op termijn (zowel binnen als buiten je huidige werkomgeving) is het waard om aandacht te geven aan je werksituatie.


Wat het Loopbaanadvies inhoudt

Het loopbaanadvies is een persoonlijk advies-/ coachtraject inclusief passende loopbaantesten die jou inzicht geeft in jouw mogelijkheden op de arbeidsmarkt of ondernemerschap. Het biedt je de mogelijkheid om met een professionele loopbaanadviseur/coach over loopbaanvragen na te denken en een plan voor de toekomst te maken.


Je gaat kort en krachtig aan de slag gaat met de volgende onderwerpen:

 • hoe zit het met mijn huidige loopbaan en arbeidsmarktpositie?
 • Wat wil ik precies in mijn huidige levensfase?
 • wat zijn mijn competenties, drijfveren, waarden en ontwikkelpunten?
 • waar liggen mijn persoonlijk kansen op de arbeidsmarkt, nu en op de langere termijn?
 • wat wil ik in de toekomst met mijn loopbaan?
 • wat heb ik te doen om dit toekomstbeeld te realiseren?

Tijdens een aantal gesprekken komen jouw persoonlijke kwaliteiten, behoeften en zorgen aan de orde. Alles wat wordt besproken is uiteraard vertrouwelijk en blijft tussen ons. In het loopbaantraject staan jouw groei en toekomstplannen centraal. Het laat zien waar jouw kansen op de arbeidsmarkt liggen, waar jij je nog kunt ontwikkelen en hoe je jouw werk leuk kunt houden. Nu en in de toekomst.

Loopbaanadvies met A+O fonds Rijk subsidie, hoe werkt dat?


 • Controleer of je in aanmerking komt voor de subsidie. Beantwoord een aantal vragen en binnen een paar minuten weet je of je aan de voorwaarden voldoet. Na afloop ontvang je uitleg over de verdere aanvraag.
 • Je vraagt een loopbaanadvies aan via je leidinggevende of anoniem voor je werkgever via het A+O fonds Rijk. Je meldt je voor deze regeling aan via het digitaal dossier van Loopbaanadvies.
 • We plannen een intake en bespreken samen jouw loopbaanvraag en wensen t.a.v. het loopbaanadvies.
 • Op basis van het gesprek ontvang je van mij als Noloc gecertificeerd Register Loopbaanprofessional een passende offerte op maat.
 • Je vraagt voor maximaal € 1.500,- exclusief btw (€ 1.815,- inclusief btw) een subsidie aan.
 • Na akkoord starten we jouw loopbaantraject.
 • Je bepaalt zelf wat je met de resultaten van het loopbaantraject doet. Je kunt het bespreken tijdens je jaarlijkse loopbaangesprek, maar je kunt het ook voor jezelf houden en je eigen plan trekken. Jouw resultaten blijven in ieder geval anoniem.

Zowel coaching op locatie als op afstand

Voor het loopbaantraject ben je van harte welkom op mijn coachlocatie in hartje Utrecht. Advies en coaching op afstand (via videobellen en/of mijn professioneel eCoachplatform) of een hybride vorm van deels face-to-face en deels online zijn ook mogelijk.

Waarom mensen meedoen


 • "Op zich zit ik nog goed op mijn plek, maar het kan geen kwaad om een keer aandacht te besteden aan mijn loopbaanperspectief."
 • "In mijn huidige werkcontext loop ik tegen grenzen aan. En ik wil wel een volgende stap maken."
 • "Mijn huidig werk kost mij teveel energie en ik weet niet hoe ik hier uitkom."
 • "Ik zit niet meer op mijn plek, maar weet niet precies wat ik wil en kan."
 • "Ik zit al zolang op dezelfde plek en ben aan een nieuwe uitdaging toe."
 • "Ik twijfel of ik mijn huidig werk mentaal en/of fysiek tot mijn pensioen kan volhouden."
 • "Wanneer ik nog een loopbaanstap wil maken, dan moet het nu wel gebeuren."
 • "Ik ben al een tijdje op zoek naar een nieuwe baan, maar nog zonder succes."
 • "Ik overweeg voor mijzelf te beginnen, maar twijfel nog."
 • "Ik loop richting mijn pensioen en wil me hierop voorbereiden."


Wat je van mij mag verwachten

Als Noloc gecertificeerd Register Loopbaanprofessional heb ik al honderden mensen succesvol mogen begeleiden bij loopbaanvragen. Zonder uitzondering zijn de deelnemers dankbaar voor wat het hun gebracht heeft: eigen regie over werk en leven met nieuwe energie. Doordat ze bewust zijn geworden van wat ze écht willen en kunnen. En daardoor focus en richting hebben gekregen voor het zetten van concrete stappen naar een situatie waarin zij doen wat ze écht willen. Met als gevolg nieuwe energie én meer rust. Hoe mooi is dat...

Bij mij krijg je altijd advies en coaching op maat. Dus niet het aflopen van standaard methodes en testjes (wat ik soms terug hoor als ervaring bij grotere of minder ervaren aanbieders).  We beschouwen je loopbaanvraagstuk in verbinding met je levensfase en persoonlijke thema's. Vanuit de visie dat werk en privé niet volledig te scheiden zijn. We verbinden bewustzijn met beweging door jou concrete stappen te laten zetten en mogelijke (persoonlijke) drempels weg te nemen.

Over Han Oei

Als perspectiefbieder en wegwijzer kijkt Han naar wat er wil ontstaan vanuit de situatie zoals deze is. Zijn missie is om mensen en organisaties te bewegen om te doen wat ze écht willen. Zodat ze meer plezier, voldoening en zingeving ervaren.


Vanuit oprechte betrokkenheid en focus op de essentie krijgt alleen datgene aandacht wat werkelijk aandacht nodig heeft. Door uit te zoomen naar de specifieke context om vervolgens in te zoomen op de dieperliggende patronen.


Op deze wijze heeft Han al honderden professionals, ondernemers en teams mogen begeleiden naar een voor hen lonkend en betekenisvol perspectief. (Ook binnen de Overheid.)


Vanuit de visie dat duurzame verandering vraagt om bewustzijn én beweging. En dat verantwoordelijkheid en potentieel bij de betrokkenen zelf liggen... 


Hoe zou het zijn wanneer jij ook doet wat je écht wilt...

Wat deelnemers over mij zeggen

Laat je overtuigen door de positieve ervaringen van deelnemers. Allen hebben via loopbaanadvies en coaching regie genomen over hun toekomst. Ik krijg nog regelmatig bedankjes en updates over nieuwe loopbaanstappen en andere positieve ontwikkelingen in werk en leven.

Michiel ploeg


Passende werkplek gevonden

Bij het intakegesprek voelde ik mij direct op mijn gemak, Han wist goed in te schatten wat er speelde en haakte daar op in. Ik zocht naar hulp om de juiste keuze te maken met mijn loopbaan, een werkplek wat mij energie gaf i.p.v. dat het mij energie zou kosten.

Het traject heeft mij opgeleverd dat ik beter om mezelf kan passen, zowel werk als privé. Duidelijk mijn grenzen stellen en mijn gevoel benoemen i.p.v. het op te kroppen. Ik heb mezelf leren kennen op een andere manier, dat ik een stuk positiever in het leven sta dan dat ik altijd heb gedacht. Tevens heb ik geleerd niet alles te snel willen, eerst de kat uit de boom kijken en niet overal vol in te gaan en daardoor vervolgens mezelf weer tegen te komen.

Uit de krachtige ODC meting is uitgekomen dat mijn onbekende competenties mensgerichte communicatie en krachtige autoriteit zijn, dit vond ik erg interessant omdat ik dit mee kon nemen in mijn keuzes in mijn loopbaan. Dankzij de coaching heb ik makkelijker keuzes kunnen maken m.b.t. een passende werkplek die ik nu heb gevonden.

Ciska Evers


Ik weet nu beter waar mijn kansen en mogelijkheden liggen

Ik ben heel blij met de loopbaanbegeleiding die ik via het A+O fonds Rijk krijg. Han biedt maatwerk en naast loopbaanvraagstukken beschouwt hij daarbij zo nodig ook andere relevante aandachtsgebieden zoals re-integratie en privé. Hij werkt vanuit de visie dat alles met elkaar verbonden is.

Voor loopbaanbegeleiding hanteert hij een effectieve werkwijze die je helpt om een helder beeld te krijgen van je unieke samenstelling van kwaliteiten. Hierdoor weet ik beter waar mijn kansen en mogelijkheden liggen. Dit geeft zicht op nieuwe perspectieven voor een nieuwe loopbaanstap.


De kracht van Han is dat hij in zijn begeleiding ruimte geeft om alle aspecten solitair en in samenhang te beschouwen en de accenten te verleggen als de situatie dat vraagt. Hij geeft concrete handvatten hoe om te gaan met (nieuwe en oude) issues. Resulterend in een kleine wijziging in de aanpak of wisseling van perspectief die grote positieve veranderingen in gang zet. De flexibiliteit in het schakelen tussen onderwerp en ook intensiviteit van de begeleiding is zeer waardevol. Als ik een snelle vraag heb, dan lukt dat. Als ik een periode zelf verder werk, dan is het ook goed. Dient een ander onderwerp zich opeens aan: prima, dan pakken we dat op.


Kortom, ik ben Han heel dankbaar.

Tom


Ik heb een duidelijker beeld gekregen over mijn werktoekomst

Mijn gesprekken met Han heb ik zeer positief ervaren. Han laat op een geduldige wijze en door het stellen van de juiste Socratische vragen je nadenken over je werk en toekomstplannen.

Door onze gesprekken heb ik een duidelijker beeld gekregen hoe ik mijn werktoekomst zie.

Het belangrijkste is dat ik ben uitgedaagd mijn toekomst op een fundamentele wijze te evalueren. De praktische stappen zijn aan mij, Han helpt je daarbij.

Meld je nu aan voor het A+O fonds Rijk gesubsidieerd loopbaanadvies

Wat je krijgt?

- loopbaancoaching en advies (online en/of face-to-face)

- passende loopbaantesten

- toegang tot database met beroepen, vacatures en opleidingen


Bonussen (exclusief bij mij):

- loopbaanwaaier met 30 tips

- toegang tot uniek eProgramma "Jouw volgende loopbaanstap"


Heb je nog vragen? Mail mij op ontwikkeladvies@oeivoorgroei.nl

>