fbpx
Oei voor Groei
Delen is creëren

Doe de gratis MyDrives miniscan

Denken-Voelen-Doen

Hiep, hiep, hoera.... 🎈🎉

Naast de krachtige Odin Development Compass (ODC) ben ik nu ook gecertificeerd in MyDrives MyHabits MyMatch: een totaalmethodiek om het beste uit mensen te halen.

De MyDrives-analyse geeft inzicht in waarom mensen de dingen doen die ze doen op een voor hen kenmerkende wijze. Zo kun je de talenten van mensen optimaal gebruiken en het beste uit jezelf en anderen halen.

MyHabits geeft inzicht in de kleuren die zichtbaar zijn in iemands gedrag. Door op cruciale momenten te pauzeren en een andere kleurvariant te laten zien, worden MyHabits-deelnemers flexibeler in hun gedrag en verbetert de samenwerking met anderen.

Het MyMatch-assessment laat glashelder zien of de drijfveren en capaciteiten van de sollicitant matchen met de vacature. MyMatch hanteert 21 gedragstypen, die in specifieke kleuren zijn uitgevoerd. Ze brengen het gewenste profiel overzichtelijk en objectief in kaart om tot een perfecte match te komen. Objectief. En dus niet subjectief. Zodat er geen ruimte is voor foutieve interpretaties tijdens het sollicitatietraject.

Natuurlijk heb ik de MyDrives-analyse ook zelf ondergaan. Mijn voorkeurskleuren zijn: Geel (innovatief, wil begrijpen, analytisch), Turkoois (holistisch, relativerend, intuïtief), Oranje (doelgericht, ondernemend, gedreven) en Groen (harmonie, mensgericht, communicatie). Met als voorkeursrollen: Denker, Strateeg en Coach.

Herkenbaar? Voor mij wel, en het geeft me de bevestiging dat wat ik nu doe als perspectiefbieder, wegwijzer en coach uitstekend bij me past.

Ben jij nieuwsgierig naar (een deel van) jouw voorkeursgedrag en voorkeursrol?

Interesse in de totale MyDrives analyse, zodat je naast je gehele palet aan voorkeursgedrag en voorkeursrollen ook inzicht krijgt in je energiebalans en stresspatroon?

Of nieuwsgierig naar de toepassing van MyHabits voor ontwikkeling van individuen en teams en MyMatch voor matching bij werving en selectie?

Stuur mij een berichtje. Ter introductie heb ik een interessant aanbod voor je.

Laat een reactie achter:

>