fbpx

Volgende stap in loopbaan, leiderschap of teamontwikkeling

Cheska

Interim-manager

"Han is een fijn mens die op een rustige en gerichte wijze de rake vragen weet te stellen. Hij creëert snel een vertrouwde omgeving en weet vlot hoofd- en bijzaken te scheiden en tot de kern te komen."

Han Oei

Perspectiefbieder | Wegwijzer | Coach bij vragen rond loopbaan, leiderschap, teamontwikkeling en ondernemerschap

Wat een Gratis Persoonlijke Strategiesessie je oplevert?

In een vrijblijvend gesprek van 30 minuten (per telefoon of videobellen) verkennen we samen jouw vraag. Zodat jij na afloop waardevolle inzichten hebt opgedaan waar je in ieder geval mee aan de slag kan.  Ook ervaar je of er een 'klik' is om - wanneer jij dat wenst - je door mij te laten coachen naar jouw gewenste situatie...

Hoe jij je kunt voorbereiden

Bereid je voor op ons gesprek door bij jezelf na te gaan wat jouw echte coachvraag is. Waar loop jij nu tegenaan? Wat wil je doorbreken? Waar wil je naar toe?

Wat we tijdens ons gesprek doen

Samen onderzoeken we jouw vraag. Wat is de vraag onder de vraag? Wat wil je écht? En wat is er nu werkelijk nodig?

Wat er na het gesprek veranderd is

Na ons gesprek heb je helder wat je echte vraag is. En wat jij nodig hebt om de eerste stap te zetten richting een voor jou lonkend en betekenisvol perspectief.

Over Han Oei

Als perspectiefbieder en wegwijzer kijk ik naar wat er wil ontstaan vanuit de situatie zoals deze is. Mijn missie is om mensen en organisaties te bewegen om te doen wat ze écht willen. Zodat ze meer plezier, voldoening en zingeving ervaren.


Vanuit oprechte betrokkenheid en focus op de essentie krijgt alleen datgene aandacht wat werkelijk aandacht nodig heeft. Door uit te zoomen naar de context om vervolgens in te zoomen op de dieperliggende patronen.


Op deze wijze heb ik al honderden professionals en vele teams mogen begeleiden naar een voor hen een lonkend en betekenisvol perspectief. Stap voor stap.


Vanuit de visie dat duurzame verandering vraagt om bewustzijn én actie. En dat verantwoordelijkheid en potentieel bij de betrokkenen zelf liggen... 


Hoe zou het zijn wanneer jij ook doet wat je écht wilt...

Wat mijn cliënten zeggen...

In de afgelopen 10 jaar heb ik honderden mensen persoonlijk mogen begeleiden naar een voor hen lonkend en betekenisvol perspectief. 

  • Professionals die de regie willen (terug) nemen over hun werk en leven.
  • (Aspirant) leiders die een impactvolle bijdrage willen leveren aan een betekenisvolle toekomst.
Jurgen

Treasury Director


Met zijn openhartige en doortastende coachingstijl laat Han je weer beseffen hoe het is om naar je gevoel en je hart te luisteren. Han heeft mij enorm geholpen me weer te richten op dat wat voor mij echt van waarde is, te herkennen wat mijn kwaliteiten zijn, en te ontdekken wat ik echt wil bereiken en dat te vormen tot een persoonlijke visie.


Enkele kernwoorden die Han kenmerken: deskundig, alle ruimte, reflectief, open, relativerend, goedlachs, creatief.

Cobie

Directeur/Bestuurder

Wat heeft Han ons geholpen!

Met zijn professionele houding en een zeer belangrijke persoonlijke touch heeft hij ons team verder geholpen in ons ontwikkelingstraject. We zijn sterker, beter en hechter geworden en Han heeft hier een essentiële rol in gespeeld.
Voor mij persoonlijk heeft het coachingstraject veel perspectief gegeven op mijn verdere carrière en zo ook in mijn persoonlijk leven.

Van Han heb ik geleerd: "Je kan pas echt iets krijgen, als je ook durft te geven."

Dank aan Han. We hopen je snel weer te zien!

Henriette

Mindfulness trainer/ Projectmanager

Ik ben erg dankbaar voor het coachingstraject dat ik bij Han vanuit Rabobank aangeboden kreeg. Elke keer weer ben ik verbaasd over hoe goed de sessies zijn. Tijdens de kennismaking maakten de vragen al zoveel los, dat ik al snel wist dat ik me verder wilde ontwikkelen in het ondernemerschap. Een mooi begin van het coachingstraject.


Ik kan Han als coach van harte aanbevelen. Als de klik er is tijdens de kennismaking, weet ik zeker dat de ontwikkeling naar iets moois vanzelf start...

Bewegen naar een lonkend en betekenisvol perspectief?

Zet de eerste stap 

>