fbpx

Hoe je meer Impact, Flow en Zingeving ervaart zonder dat het je extra energie en tijd kost

Ontdek hoe je eindelijk gaat werken en leven zoals je écht wilt...

 • Haal jij als professional of leidinggevende minder resultaat en geluk uit je werk dan je zou willen? En kost het je steeds meer energie...
 • Zonde! Voor je het weet loop je het risico van een burn- of een bore-out...
 • Het kan anders. Doorbreek de vicieuze cirkel en benut je talenten en potentieel.  Ervaar meer impact en resultaat zonder dat het je extra tijd en energie kost. En dat met meer plezier, voldoening en zingeving...

Hallo, ik ben Han.

Mijn missie is om mensen en organisaties te bewegen te doen wat ze écht willen...

Doe jij nu niet wat je werkelijk wilt? 

Vervelend. Dan lig jij vast wel eens wakker met een of meer van onderstaande gedachten...

 • Ik verlies plezier in mijn werk. Zo wil ik niet doorgaan. Ik wil het anders. Maar hoe...
 • Ik weet niet wat ik moet doen, heb geen overzicht en controle meer...
 • Ik loop tegen mijn eigen grenzen aan. Ik loop leeg. Zo red ik het niet...

Lees verder als jij hier klaar mee bent en regie wilt nemen over je toekomst!

Soms kan het voelen of we gevangen zitten in een situatie en rondjes draaien in een terugkerend 'verhaal'. Vaak wijzen we dan naar anderen of externe omstandigheden als voornaamste oorzaak van ons ongemak. Met als gevolg dat we ons dan slachtoffer van de situatie voelen en veel energie verliezen...


Misschien herken je de gedachten wel:

 • De oorzaak ligt niet bij mij...
 • Ik heb er weinig of geen invloed op...
 • Ik kan mijzelf niet meer veranderen...
 • Ik weet eigenlijk niet wat ik wil...
 • De keuze ligt niet bij mij...

Soms doen we verwoede pogingen om uit onze beklemmende situatie te stappen. Even zien we lichtpuntjes. Maar helaas van korte duur. Na verloop van tijd vallen we weer terug in ons oude verhaal.


Maar stel je eens voor hoe het zou zijn als we wél de vicieuze cirkel kunnen doorbreken en zelf de regie pakken. Door ons minder afhankelijk op te stellen van anderen en externe factoren en bewust te zijn van onze eigen keuzes en gedrag. Wat als we ons verbinden met de onderliggende kans...

Ik ben ervan overtuigd dat jij in staat bent om de regie te nemen over jouw toekomst! Wat jij nodig hebt is een lonkend en betekenisvol perspectief waaraan jij je met hart en ziel aan wilt verbinden. En dat je zowel bewust bent van jouw talenten en potentieel als van jouw belemmerende patronen en overtuigingen. Met daarnaast de moed om uit je comfortzone te stappen en te gaan experimenteren met nieuw gedrag.

Dit is kort samengevat de essentie van elke persoonlijke transformatie die ik mag begeleiden. Waardoor mijn cliënten nu meer doen wat ze écht willen en ze gelukkiger zijn in werk en leven.

Durf jij écht voor jezelf te kiezen?

Hardnekkige patronen kunnen ervoor zorgen dat het lang niet altijd eenvoudig is om écht voor jezelf te kiezen.  Er kunnen in je leven overlevings- of afweermechanismen zijn ontstaan die er bijvoorbeeld voor zorgen dat je eerder voor zekerheid of voor de belangen of verwachtingen van een ander kiest dan voor wat jezelf eigenlijk wil. De stem van jouw eigen wil wordt overstemd door allerlei tegensputterende innerlijke stemmen, zoals die van de Voorzichtige ('let op het risico'), de Aanpasser ('houd rekening met de ander'), de Loyale ('wees loyaal'), de Onzekere ('ik weet niet of ik het kan'), de Boze ('Dit is onrechtvaardig') etc. We zijn allemaal gevormd door levenservaringen  - die helemaal terug kunnen gaan naar het gezin van herkomst...


Herkenbaar? Keep in mind: 1x is toeval, 2x opmerkelijk en 3x een patroon...


Het doorbreken van dergelijke patronen vraagt om bewustzijn, keuzes maken en leren loslaten. Om vervolgens te experimenteren met nieuw gedrag. Dit is niet eenvoudig, want anders had je het al lang gedaan. Soms lukt het je dan ook niet zelf en heb je daar hulp bij nodig. Dit is een belangrijk deel van mijn werk.


Weten wat je écht wilt is vaak ook een uitdaging. 


Misschien ben je wel in nieuwe werk- of levenssituaties gerold, doordat deze op je pad kwamen. Niet door bewuste keuzes te maken. Zolang het goed gaat is dat geen probleem, maar als het tij tegen zit loop je het risico dat je als een stuurloos bootje op de zee afhankelijk worden van de wind die er waait.


Een helder kompas maakt kiezen eenvoudiger en zorgt voor rust...

Creëer een helder kompas aan de hand van jouw Persoonlijke Missie

Waar wil  jij je in werk en leven voor inzetten? Met en voor wie en in welke context?

Wanneer dit helder wordt ontstaat focus en richting.

Dit maakt  kiezen en besluiten eenvoudiger.

En dat geeft rust en ruimte...

Neem de regie en zet je talenten en potentieel in ten dienste van
 je Persoonlijke Missie!

Wat anderen van je zien is in eerste instantie niet je talent, maar het gedrag wat je vertoont. Dit gedrag is maar het topje van de ijsberg en kan een uiting zijn van je drijfveren en talent. Maar gedrag kan ook bepaald worden door onderliggende - soms belemmerende - overtuigingen en ervaringen, waardoor aangeleerd gedrag zichtbaar wordt en niet het talent en potentieel. 


Dat is waarom het échte talent en potentieel vaak niet herkend wordt. Door anderen niet, maar ook door de persoon zelf soms niet. Door allerlei omstandigheden kan het zijn dat talent nog niet tot uiting of wasdom is gekomen of dat dit onderdrukt is. Zonde van het onbenut potentieel!

Negeren van je eigen talenten en potentieel is de grootste vergissing die je kunt maken - Werken vanuit je aangeleerde en kwetsbare kracht kost op den duur energie en leidt onder druk tot valkuilgedrag. 

Wat het soms lastig maakt is dat talent soms verward wordt met aangeleerde kwaliteit. Gedurende ons leven ontwikkelen wij competenties die we in ons werk en leven inzetten en waar we mogelijk ook gewaardeerd om worden. Maar onder druk kan aangeleerde kwaliteit of kwetsbare kracht vervormen naar valkuilgedrag en energieverlies.


Het komt geregeld voor dat ik iemand in mijn coachpraktijk krijg, die zich niet helemaal op zijn/haar plek voelt. Ondanks dat het functioneren niet onder druk staat. Denk bijvoorbeeld aan de manager die strak moet sturen op resultaten, maar dat steeds meer gaat tegen staan, en eigenlijk meer energie krijgt van het samen met een team nieuwe diensten te bedenken. Of aan de normaliter uitstekende communicatie professional die onder druk en bij persoonlijke kritiek stil wordt en zich terugtrekt en daardoor ineffectief wordt.

Het verschil tussen natuurtalent en kwetsbare kracht


Werken vanuit je natuurtalent en potentieel geeft energie en gaat moeiteloos.

Aangeleerde kwaliteiten zijn onder normale omstandigheden waardevol, maar zijn onder druk kwetsbaar en energievretend.

Onder hoge druk vervormt kwetsbare kracht in valkuilgedrag. Met het risico van leegloop van energie.

Start jouw 3-stapsraket richting
meer Impact en (Werk-)Geluk

 • Creëer een lonkend en betekenisvol perspectief gebaseerd op je persoonlijke missie
  Hoe ziet jouw gewenste situatie eruit? Wat doe je dan waar en met wie? Maak dit beeld zo concreet mogelijk (bijvoorbeeld via een moodboard), zodat je er niet alleen cognitief, maar ook gevoelsmatig mee kan verbinden.
 • Wees bewust van je natuurtalent en potentieel, maar ook van je kwetsbare kracht en valkuilgedrag
  Krijg in beeld wat jouw échte talenten zijn en welke hiervan je nu al inzet en welke nog onvoldoende. Herken ook je valkuilen en hoe deze jouw reis naar je gewenste bestemming in de weg kunnen zitten. Wat heb jij nodig om deze mogelijke belemmeringen zoveel mogelijk weg te nemen?
 • Maak keuzes en experimenteer. Ervaar, leer en geniet...
  Welke keuzes heb jij te maken om uit je huidige situatie te stappen? Laat het oude los door - stap voor stap - uit je comfortzone te stappen richting je gewenste bestemming en te experimenteren met nieuw gedrag. Ervaar en leer in de stretchzone - zonder door te schieten naar de stresszone - en geniet van de succesmomenten hoe klein ook. Volhard als je het even niet meer weet. Het lonkend perspectief aan de horizon zal zich steeds meer aandienen waardoor je nieuwe toekomst zich steeds meer zal ontvouwen.

Hoe mooi zou het zijn wanneer jij gaat doen wat je écht wilt en van nature goed kan...

In 2010 nam ik een moedig besluit om uit een goed betaalde baan te stappen en voor mijzelf te starten. Achteraf beschouwd een van mijn beste besluiten ooit. Ruim 13 jaar heb ik als management consultant voor een groot internationaal adviesbureau gewerkt. Ik was succesvol, had altijd goede beoordelingen, kreeg steeds meer verantwoordelijkheden, maar het kriebelde al langere tijd. Is dit het nu...?


Mijn besluit om een eigen coachpraktijk te beginnen was niet van de ene dag op de andere genomen. Enkele jaren eerder had ik een coach in de arm genomen om te onderzoeken waar mijn passie en toekomst lag. In dit coachtraject leerde ik pas mijzelf echt goed kennen en kwam ik erachter dat ik van nature goed ben in het perspectief bieden aan mensen en dat ik daar ook energie van kreeg.


In mijn rol als management consultant en programmamanager merkte ik al dat ik minstens zo veel plezier beleefde aan het coachen en ontwikkelen van mijn eigen team en dat van mijn opdrachtgever als aan het opleveren van de afgesproken resultaten. Het laatste lukte mij altijd wel, maar kostte mij steeds meer energie. Deadlines zorgden ervoor dat ik geregeld in mijn valkuil stapte van keihard doorwerken met de oogkleppen op. Het moet immers af...


In latere vervolgopleidingen - waarin jezelf nog beter leert kennen - werd mijn persoonlijke missie en mijn natuurtalent steeds scherper. Ik vang mijn talent tegenwoordig in twee woorden: 'perspectiefbieder' en 'ruimteschepper'. Mijn kracht zit in het creëren en vasthouden van een veilige ruimte waarin iets moois kan ontstaan. Door goed te luisteren en waar te nemen en te vertrouwen op het aanwezig potentieel...

"Achteraf beschouwd was het mij aangeboden coachtraject de start van mijn reis naar wat ik nu het liefste doe en van nature goed kan..."

Hoe zou jij het vinden om datgene te doen wat je het liefste wilt en van nature goed kan? Ik gun jou een soortgelijke ontdekkingsreis zoals ik die gemaakt heb. Regelmatig vertel ik mensen dat wat ik doe niet als werk voelt.  Voor mij is het een invulling van mijn persoonlijke missie en een verlengde wat ik ook in mijn privéomgeving graag doe, nl. mensen een perspectief bieden en samen iets moois creëren...

Boost jouw  Persoonlijke Groei en WerkGeluk met een

Persoonlijk Coachtraject

Een persoonlijk coachtraject draait volledig om jou en helpt jou zelf tot inzichten en actiebereidheid te komen om concrete stappen te zetten richting een voor jou lonkend en betekenisvol perspectief.

In effectieve persoonlijke sessies van meestal anderhalf uur help ik je tot de essentie te komen waar het bij jou op dat moment om gaat in het kader van je coachvraag. Wat nu om aandacht vraagt heeft altijd voorrang, omdat dit voortgang anders in de weg staat. Jij hebt de regie en bepaalt je grenzen. Ik begeleid en stimuleer je door rake vragen te stellen en je uit te nodigen om te experimenteren. Waardoor jij snel tot de kern komt én in beweging komt en blijft. Soms zacht confronterend, maar altijd met de intentie om je verder te helpen richting het samen afgesproken coachdoel. Na elke sessie krijg je oefenopdrachten mee, zodat je ook tussen de sessies in leert en in beweging blijft. Via een online ondersteunend systeem word je uitgenodigd om te reflecteren op leerzame gebeurtenissen. Zodat ik je ook tussentijds via e-coaching kan begeleiden.

 • 1
  Effectief: Focus ligt steeds op de essentie wat er op dat moment nodig is om de volgende stap te zetten richting gewenste bestemming. Geen oeverloze gesprekken die je niet écht verder brengen...
 • 2
  Diepgaand: Natuurtalent en potentieel worden zichtbaar en dieper liggende oorzaken van ineffectief gedrag worden verkend om blokkades te doorbreken. 'Trucjes' werken alleen tijdelijk en verliezen hun waarde onder druk...
 • 3
  Duurzaam: Resultaten, inzichten en ingezette beweging zijn vaak life-changing. Er is vaak geen weg meer terug, maar dat is ook het laatste wat je wilt...


Vraagstukken die ik vaak tegenkom...

 • Toekomstperspectief: Wat wil ik in mijn werk bereiken? Zit ik nog op mijn plaats? Wat is mijn volgende loopbaanstap?
 • Persoonlijke effectiviteit: Hoe werk ik effectiever en realiseer ik meer resultaten met meer impact?
 •  Werkstress en WerkGeluk: Hoe zorg ik ervoor dat ik weer plezier en energie uit mijn werk haal? Hoe stel ik prioriteiten en grenzen en maak ik keuzes om minder stress en meer werkgeluk te ervaren?
 • Persoonlijk en professioneel leiderschap: Wie wil ik als leider zijn? Hoe geef ik effectief en inspirerend leiding op basis van wie ik ben en waarvoor ik sta?
 • Balans: Hoe combineer ik alle rollen die ik in mijn leven speel?
 • Dromen en passies: Hoe kan ik doen wat écht bij mij past.

Wat cliënten  zeggen...

“Han heeft mij geholpen me weer te richten op wat voor mij echt van waarde is...”

“Met zijn openhartige en doortastende coachingstijl laat Han je weer beseffen hoe het is om naar je gevoel en je hart te luisteren. Met verschillende methoden stimuleert en ondersteunt hij je zoektocht naar waar je kracht ligt en wat je innerlijke drijfveren zijn om uit het leven te halen wat jij wilt. Han heeft mij enorm geholpen me weer te richten op dat wat voor mij echt van waarde is, te herkennen wat mijn kwaliteiten zijn, en te ontdekken wat ik echt wil bereiken en dat te vormen tot een persoonlijke visie. Enkele kernwoorden die Han kenmerken: deskundig, alle ruimte, reflectief, open, relativerend, goedlachs, creatief."

Jurgen Suurmeijer
- Treasury Director

Hoe fijn is het als iemand erin slaagt om je meer verbinding met jezelf en de mensen om je heen te laten krijgen?"

“Hoe fijn is het als iemand erin slaagt om je meer verbinding met jezelf en de mensen om je heen te laten krijgen? Dat geluk heb ik gehad! Met dank aan Han – zijn rust, de veilige omgeving die hij creëert, vragen en oefeningen – waardeer ik meer wie ik ben en durf dat meer te laten zien. En wat een positieve energie, inzicht, zelfvertrouwen en zin om nieuwe dingen op te pakken geeft mij dat! Het voelt alsof ik op een trein ben gestapt die eerst rustig begon te rijden, maar nu vaart heeft gekregen. En ik pieker er niet over om uit te stappen. Heerlijk!"

Kim
- Public Affairs & Communicatie

“Het is verrassend om (opnieuw) kennis te maken met eigen kwaliteiten en drijfveren..."

“Han laat je op een effectieve, professionele maar bovenal prettige wijze inzien wat de kern van jouw vraagstuk is en wat je zelf al in huis hebt om daar een antwoord op te formuleren. Het is verrassend om (opnieuw) kennis te maken met eigen kwaliteiten en drijfveren en deze positief weten in te zetten."

Els Overkamp
- Hoofddocent &  Onderzoeker

Word bewust van jouw talent en potentieel en zet deze in om meer Impact en Werkgeluk te ervaren

Minstens 90% van ons dagelijks handelen wordt bepaald vanuit het onbewuste. Het krachtige en unieke van de ODC - die ik vaak in coachtrajecten inzet -  ten opzichte van traditionele instrumenten is de meting in tekst én beeld. Hierdoor meet de ODC naast wat je weet (cognitief) ook jouw voorkeuren (associatief) uit je individuele en collectieve onderbewustzijn. 

ODC meet en verbindt gedrag, competenties, drijfveren en talent

ODC meet en verbindt gedrag, competenties, drijfveren en talent

Al jarenlang worden mijn coachtrajecten als zeer goed tot uitstekend beoordeeld

Ik ben Noloc erkend Register Loopbaan-professional en aangesloten bij de NOBCO

Gecertificeerd

ODC -Practitioner

Persoonlijk Coachtraject en een ODC
zijn kado's voor het leven...

“Han maakt waar wat hij belooft: persoonlijke groei..."

“Han is een zeer effectieve coach. Met scherpte en inzicht weet hij in ieder gesprek snel tot de kern te komen wat altijd weer tot nieuwe, soms verrassende inzichten leidt.

Daarnaast maakt hij gebruik van de ODC meting waarin competenties en drijfveren met elkaar in verband worden gebracht. Dit heeft mij een veel beter beeld gegeven van mijn werkelijke kwaliteiten en drijfveren.

Han maakt waar wat hij belooft: persoonlijke groei.
"

Maurijn Kloek
- Freelance Business-IT partner

“Heeft mij prima geholpen een beeld te vinden en nieuwe energie te vinden voor de toekomst..."

“Met Han inspirerende gesprekken gevoerd over het vervolg van mijn zakelijke carrière, hetgeen ik wil betekenen voor mijn familie en vrienden, mijn maatschappelijke ambities en wat ik persoonlijk verder uit het leven wil halen. Heeft mij prima geholpen om hierover een beeld te vormen en nieuwe energie te vinden voor de toekomst. Complimenten aan Han."

Henk de Vrind
- Head Cards & E-Commerce
Han Oei
Han Oei

Perspectiefbieder & Ruimteschepper

Over mij

Als perspectiefbieder en ruimteschepper begeleid ik mens en organisatie in hun persoonlijke en professionele ontwikkeling. Verbinding van binnenwereld (waarden, drijfveren, overtuigingen) en buitenwereld (gedrag) met een zinvolle 'purpose' staan hierin centraal. Dat ik opgegroeid ben als een kind van Oost en West speelt ongetwijfeld een rol in mijn drijfveer om werelden met elkaar te verbinden.


Mijn persoonlijke missie is mijn bijdrage te leveren aan een bewustere en respectvolle samenleving waarin we doen wat we écht willen. Volgens het principe ‘Think big, start small’ begin ik bij mijzelf en mijn directe werk- en leefomgeving. Stel je voor wat we allemaal kunnen bereiken als we ons potentieel met elkaar verbinden? Groei door bewustzijn, verbinding en beweging is dan ook mijn motto.

Klinkt allemaal heel mooi,
maar ik heb toch nog twijfels...

Dat je twijfels hebt is heel normaal. We kennen elkaar nog niet echt, dus waarom zou je mij nu al vertrouwen en geloven...?

Om je te helpen heb ik een aantal twijfels die ik wel eens hoor op een rijtje gezet...

Waarom zou ik mij laten coachen?
Ik kan het toch zelf...

Ja, er zijn mensen die zelf hun toekomst kunnen uitstippelen. Maar er zijn ook legio mensen die zonder succes al heel veel pogingen gedaan hebben om uit hun vicieuze cirkel te stappen. Verder kom ik ook veel 'doe-het-zelvers' tegen, die - door levenservaringen - in hun blauwdruk hebben staan dat ze alles zelf moeten kunnen. Dit patroon heeft hen vaak heel ver gebracht, maar op een gegeven moment is het niet meer effectief en kost het meer dan het oplevert. Voor hen is het juist de uitdaging om om hulp te vragen...

De timing is niet ok, later misschien...

Wanneer komt het je wel uit zou mijn tegenvraag zijn. 'Het is nu te hectisch...' of 'ik moet er eerst klaar voor zijn of energie voor hebben...' hoor ik wel eens. Maar is dit bezwaar nu net niet onderdeel van het 'verhaal' waarin je vastzit. Als coach kan ik jou juist helpen om rust en ruimte te creëren voor wat écht belangrijk voor je is...

Er zijn zoveel coaches,
hoe weet ik of jij de juiste voor mij bent?

Helemaal waar dat er heel veel coaches zijn.  In principe kan iedereen zich coach noemen, omdat coach geen beschermde titel is. Een eerste selectie kan zijn op basis van genoten opleidingen en of iemand zich geregistreerd heeft bij een beroepsvereniging. Zo ben ik Noloc erkend loopbaanprofessional en aangesloten bij de Nederlandse Orde van Beroepscoaches (NOBCO) en conformeer ik mij aan hun ethische codes.


Coaches zijn er ook in alle soorten en maten. Van spirituele life coaches tot puur methodische loopbaancoaches. Ik zou mij zelf ergens in het midden van dit spectrum willen positioneren. Open voor spirituele rijkdom én met beide benen op de grond. Zingeving en de praktijk van het hier en nu gaan bij mij hand in hand.


Mijn advies is om testimonials te lezen en een kennismakingsgesprek aan te gaan om zelf te ervaren of er een 'klik' is...

Een coachtraject is veel te duur...

Net als de diversiteit aan coaches variëren ook de tarieven in coachland. Er zijn coaches die goedkoper zijn dan ik, maar ook coaches die veel meer vragen. Ik kan niet in je portemonnee of die van jouw werkgever kijken, maar de vraag die ik mijzelf zou stellen is: hoeveel is het mij of mijn werkgever waard om mijn talent en potentieel ten volle in te zetten...?


Wanneer er een beperkt budget voorhanden is kun je kijken naar diverse vergoedingsmogelijkheden. Voor particulieren hanteer ik een gereduceerd tarief.

Wat als je wel/niet kiest voor een
Persoonlijk Coachtraject?

Uiteindelijk is het aan jou te beslissen wat te doen. Hieronder zie je een beknopte opsomming van de mogelijke implicaties van jouw keuze.

Wel

 • Je verbindt je met een lonkend en betekenisvol perspectief waarin je doet wat je écht wilt.
 • Je wordt bewust van je natuurtalenten en potentieel, maar ook van je kwetsbare kracht met bijbehorend valkuilgedrag  
 • Je doorbreekt belemmerende patronen en experimenteert met nieuw gedrag dat jou helpt richting gewenste bestemming.
 • Je zet concrete stappen om vervolgens te ervaren, leren en te genieten van succesmomenten.  
 • Je beschikt over een ervaren en betrokken coach die jou helpt en stimuleert waar nodig.

Niet

 • Je krijgt wat je hebt. 
 • Je bespaart nu geld, maar mist de kans om meer uit je werk en leven te halen.
 • Je staat stil in je ontwikkeling en loopt de kans op termijn in een bore- of een burn-out te geraken.


Dit is "Wat Je Krijgt" wanneer je een Persoonlijk Coachtraject bij mij volgt

 • Je wordt begeleid door een ervaren en betrokken coach. Ik ben Noloc erkend Register Loopbaanprofessional en aangesloten bij de Nederlandse Orde van Beroepscoaches (NOBCO). Met meer dan 30 jaar ervaring in coaching & advies binnen zowel de profit- als de non-profit sector. 
 • Als gecertificeerd ODC-practitioner profiteer je van de mogelijkheid om de unieke ODC meting te doen.
 • Gegarandeerd resultaat. Resultaten van mijn coachtrajecten worden altijd gemeten en worden al jaren met een ZEER GOED tot UITSTEKEND beoordeeld.
 • Coachtrajecten worden ondersteund door UpGuide, een professioneel systeem die e-coaching tussen sessies in mogelijk maakt.

Al jarenlang worden mijn coachtrajecten als zeer goed tot uitstekend beoordeeld

Ik ben Noloc erkend Register Loopbaan-professional en aangesloten bij de NOBCO

Gecertificeerd

ODC -Practitioner

P.S. Ik wil je graag helpen de volgende stap te maken richting een voor jou lonkend perspectief. Net zoals de paar honderd  clienten die ik al tot hun tevredenheid heb mogen begeleiden. Je loopt geen enkel risico anders dan dat je meer Impact én (Werk-)Geluk zult ervaren. En we starten met een vrijblijvende en gratis Persoonlijke Strategiesessie. Waarin jij al je vragen kan stellen en we samen ervaren of er een 'klik' is...


Ja, ik kies voor regie over werk en leven, zodat ik meer rust, flow én zingeving ervaar

>