fbpx

Jouw werknemers ondersteuning bieden in deze ongewone tijd? Bied hen dit innovatieve Werken in Coronatijd Adaptatieprogramma

Werken in Coronatijd Adaptatieprogramma

Werken in Coronatijd is voor velen een grote uitdaging. De één gaat makkelijker met de hele situatie om dan de andere. En dat is volstrekt logisch, aangezien iedereen anders met verandering en onzekerheid omgaat. En omdat de persoonlijke context ook verschilt per persoon. De een wordt meer dan de ander getroffen door het Coronavirus. Op het vlak van fysieke en mentale gezondheid, sociaal isolement en financieel economisch. 


Om medewerkers te helpen zo goed mogelijk met deze nieuwe realiteit om te leren gaan bieden we het Werken in Coronatijd Adaptatieprogramma aan. Dit is een innovatief programma - gebaseerd op 'blended learning' - waarin, naast aandacht voor de fysieke gezondheid, vooral ook aandacht is voor mentale gezondheid en hoe praktisch om te gaan met deze nieuwe realiteit.


Speciaal voor leidinggevenden is er binnenkort ook een programma, die hulp biedt bij leidinggeven op afstand. Ook kunnen wij hulp bieden bij Teamontwikkeling op afstand.

Wat wij in deze tijd horen van medewerkers:

  • Ik mis de verbondenheid met mijn collega’s… (het werken op afstand zorgt voor meer taakgerichtheid, waardoor er te weinig ruimte is voor het sociale aspect)
  • Ik word overprikkeld met al dat online… (ik zit hele dagen achter de computer waarbij ik schakel van de ene videobelsessie naar de ander)
  • Ik heb behoefte aan rust die ik thuis niet meer kan vinden... (we zitten met ons allen thuis en alles loopt door elkaar; er wordt continu beroep op mij gedaan, zowel door werk als privé )
  • Ik heb zorgen over mijn werk (verlies ik mogelijk mijn baan? of de loopbaanstap die ik eigenlijk wil moet maar even in de koelkast)
  • Ik heb onvoldoende ruimte om mijn angst en verdriet te verwerken… (ikzelf en/of een naaste zijn (in)direct getroffen door het Coronavirus)

Wat het programma biedt

Uniek programma dat via blended learning - zelfstandig, 1-op-1 en via de kracht van een groep - jou in deze ongewone tijd helpt om (weer) met plezier, flow en zingeving te werken en leven...

1

Module 1: Online programma dat jou helpt bij werken (en leven) in Coronatijd

Je krijgt toegang tot een online progamma - dat speciaal ontwikkeld is voor werken in Coronatijd - boordevol tips, oefeningen en activiteiten die je kunt doen om je aan te passen aan de huidige situatie en je veerkracht te vergroten...

2

Module 2: 1-op-1 Coaching op afstand met volledige aandacht voor wat nu  écht nodig is

1-op-1 coaching op afstand (via videobellen of eCoaching) met een ervaren coach, die jou helpt aandacht te geven aan wat nu écht nodig is om (weer) met plezier, flow en zingeving te werken... 

3

Module 3: Toegang tot besloten community om elkaar in deze ongewone tijd te ondersteunen en te inspireren

Toegang tot een besloten community (bijv. via bestaande infrastuctuur binnen de organisatie, zoals MS Teams, of via externe besloten Facebook of LinkedIn groepen) waarin collega’s elkaar kunnen helpen en ondersteunen door het stellen van vragen en het delen van waardevolle inzichten en tips. Als moderator zorg ik voor een veilige omgeving en blijf ik de community voeden met nieuwe inspiratie en tips.

Bied jouw medewerkers toegang tot het Werken in Coronatijd Adaptatie-programma, zodat zij hun veerkracht vergroten en weer met plezier, flow en zingeving gaan werken...

Samen kijken naar de mogelijkheden op maat?
>