fbpx
Oei voor Groei
Delen is creëren

Week van de Loopbaan 12 t/m 17 sept

Week van de Loopbaan

 Week van de Loopbaan 2022 van 12 t/m 17 september

Beroepsorganisatie Noloc wil hiermee landelijk aandacht geven aan het belang van LevenLangOntwikkelen én alle vormen van (persoonlijke) begeleiding van mensen en organisaties op de arbeidsmarkt.

Tijdens de Week van de Loopbaan bied ik als Noloc erkend Register Loopbaanprofessional zowel werkenden, werkzoekenden als werkgevers gratis loopbaanadvies. Met als bonus een gratis Happy Werkscan. Beschikbaar zolang mijn agenda het toelaat.

Daarnaast bied ik alleen deze week mijn doorbraakprogramma NextStep voor Professionals extra korting bovenop de al aantrekkelijke introductieprijs.

Profiteer tijdens de Week van de Loopbaan van 995 + 200 euro extra korting op het Doorbraakprogramma NextStep voor professionals. Gebruik kortingscode 'WvdL'.

Dit unieke 12-weekse programma bevat alles wat je nodig hebt om succesvolle stappen te zetten in je loopbaan. Naast praktische online modules die je in je eigen tempo kunt volgen krijg je live inspiratie en ondersteuning via 2-wekelijkse online masterminds. Daar bovenop heb je 24/7 toegang tot een besloten community met alle deelnemers.

Er zijn al werkgevers die dit programma aanbieden aan werknemers die toe zijn aan een volgende loopbaanstap. Het programma is namelijk bewezen effectief en efficiënt tegen een relatief lage investering.

Laat een reactie achter:

>