fbpx

Gratis online inspiratiesessie (ca.  1,5 uur), klik hier voor de geplande data

Hoe je Direct de Regie neemt over Werk en Leven en doet wat je écht wilt, zonder rigoureuze keuzes te maken


Han Oei | Persoonlijke Coaching | Teamcoaching |Utrecht

Han Oei | voor effectieve coaching naar een lonkend en betekenisvol perspectief

Ontdek in deze gratis online inspiratiesessie:

  • Geheim #1: Hoe een Lonkend Perspectief en een Persoonlijk Kompas jouw focus en richting geeft (en dat dit geen ‘rocket science’ is)
  • Geheim #2: Hoe je direct zelf regie neemt over je werk en leven (en dat je daarvoor geen rigoureuze beslissingen en grote stappen hoeft te nemen)
  • Geheim #3: Hoe ik mijn persoonlijke missie ontdekte en ging leven, waardoor het leven leuker, lichter en zinvoller is (ook in onzekere tijden)

Wat mensen zeggen die regie hebben genomen over hun werk en leven:

Jurgen

Han heeft mij weer geleerd naar mijn gevoel en hart te luisteren...

Met zijn openhartige en doortastende coachingstijl laat Han je weer beseffen hoe het is om naar je gevoel en je hart te luisteren. Met verschillende methoden stimuleert en ondersteunt hij je zoektocht naar waar je kracht ligt en wat je innerlijke drijfveren zijn om uit het leven te halen wat jij wilt. Han heeft mij enorm geholpen me weer te richten op dat wat voor mij echt van waarde is, te herkennen wat mijn kwaliteiten zijn, en te ontdekken wat ik echt wil bereiken en dat te vormen tot een persoonlijke visie. Enkele kernwoorden die Han kenmerken: deskundig, alle ruimte, reflectief, open, relativerend, goedlachs, creatief.

JURGEN  //  Treasurer Director

Mirjam

Ik sta nu rustiger en steviger in mijn werk en mijn balans werk-privé is sterk verbeterd. Echt top!

Han heeft de kwaliteiten om als coach snel de kern van het probleem zichtbaar te maken. Op een prettige en integere manier heeft hij mij de spiegel voor gehouden. De heldere en praktijk-gerichte opdrachten zorgden ervoor dat ik direct kon ervaren hoe mijn gedragsverandering aanvoelde.


Ik sta nu rustiger en steviger in mijn werk en mijn balans werk-privé is sterk verbeterd. Echt top!

MIRJAM  //  Hogeschool docent en Apotheker

 © 2020, Oei voor Groei

​​​​Privacy Beleid

>