fbpx
Oei voor Groei
Delen is creëren

Pilot NextStep voor Professionals

Word Pilot deelnemer en profiteer van deze buitenkans

Ik wil al heel lang dit online programma "NextStep voor Professionals" willen maken. Omdat ik op deze wijze nog meer mensen kan helpen om gelukkiger te worden in werk en leven. In aanvulling op de honderden 1-op-1 trajecten die ik al 10 jaar doe. Grote delen van het programma zijn gereed, maar nog niet alle onderdelen zijn al af. Om die reden kan ik je een megadeal geven.

Een kleine groep pilot deelnemers die ook daadwerkelijk het gehele programma gaan volgen betaalt nu slechts een fractie van wat de training in de toekomst zal kosten.

In ruil voor deze megakorting vraag ik je feedback op het programma zodat het nog beter kan worden. Als het programma voor je werkt ontvang ik graag een testimonial. Zodat meer mensen de waarde van dit programma leren kennen.

Laat een reactie achter:

>