fbpx
Oei voor Groei
Delen is creëren

Start persoonlijk leiderschapsprogramma ‘Verken je plek’ op 24 april

  In de afgelopen 15 jaren die ik als procesbegeleider werk met mensen, is een veel terugkerende vraag:

  “Ben ik (wel) op mijn plek?”

  Kennelijk hebben wij als mens de behoefte om te weten of wij op ons plek zijn. Zeker in deze tijd van verschuivingen en veranderingen. En hoe weet, zie en voel je dat? Dit is een individuele beleving. Niemand kan jou vertellen of jij op je plek bent, in je baan, in je leven, in je relatie.

  De vraag ‘Ben ik op mijn Plek?’ ontspringt vaak vanuit de perceptie dat de dingen niet lopen zoals we dat graag zouden willen en dat al onze goed bedoelde pogingen om te ‘fixen’ niet ‘helpen’. Dat maakt ons zoekende naar ‘de plek’ waar we denken dat het wel loopt, waar we rust en tevredenheid ervaren, of juist spanning en uitdaging. Dan wisselen we letterlijk van plek, we gaan ergens anders werken, wonen, leven, beginnen een andere relatie, om na een tijdje dezelfde vraag te voelen opkomen.

  De behoefte om te weten of wij op onze plek zijn heeft ons geïnspireerd tot het ontwikkelen van het Persoonlijk Leiderschapsprogramma ‘Verken je plek’. Een ervaringstraject om te onderzoeken hoe het zit met jouw plek: in je leven, in je werk, in jezelf, in hoe je je verhoudt tot jezelf en anderen, en de wereld om je heen; hoe je je profileert, wat je uitstraalt, wat je voelt, denkt, zegt, en wat je doet. En of dat wat je aan de buitenwereld laat zien ook congruent is met je binnenwereld. Wat zijn jouw drijfveren, jouw waarden die leidend zijn in de keuzes die je – bewust en onbewust – maakt in jouw werk en leven?

  Lees meer over dit unieke leer- en ervaringsprogramma en reserveer jouw plek!

  Laat een reactie achter:

  >