fbpx

ONLINE PROGRAMMA
"MOEITELOOS ONDERNEMEN"
door gewoon jezelf te zijn...

In 12 weken de doorbraak waar je van droomt. Zowel zakelijk als persoonlijk.

Wil je echt betekenisvol zijn, maar kost het je als (startende) ondernemer nog teveel moeite en energie om al het moois wat je te bieden hebt succesvol in de wereld te zetten? 

In dit programma verbind je Ziel en Zakelijkheid en leer je hoe je meer impact en resultaat creëert door gewoonweg je unieke zelf te zijn. En je te verbinden met wat jou en je dienst uniek en onderscheidend maakt.


Wees er op tijd bij, want ik werk met kleine groepen.
Er zijn dus een beperkt aantal plaatsen.

"Hoe je kloppende keuzes maakt, belemmerende overtuigingen doorbreekt en moeiteloos onderneemt"

Je bent bevlogen om met jouw aanbod betekenisvol te zijn, maar het vermarkten kost je moeite en energie.

Je bent aan het stoeien met een onderscheidende propositie, maar hebt deze nog niet helemaal scherp.
Of je vindt het moeilijk om te kiezen.

Je hebt al veel tips van anderen tot je genomen.
Implementeren lukt alleen niet altijd, waardoor de doorbraak waar je naar verlangt uitblijft.

Je wilt dolgraag succesvol zijn, maar wel jezelf blijven.

Ja, dat is mogelijk!  Maar hoe pak je dat aan?

Het kriebelt al een tijdje, je doet stinkend je best, koestert je succesjes, maar de echte doorbraak blijft uit.

Of je vindt als (startende of ervaren) ondernemer lastig om te focussen op wat je echt wilt en verder brengt. Bijvoorbeeld doordat het van je vraagt iets los te laten en uit je comfortzone te komen.

Er zijn zoveel ideeën en opties, waardoor je het overzicht kwijtraakt en soms niet weet waar je moet beginnen of wat te kiezen.

Je ervaart drempels en belemmerende gedachten waardoor je soms blokkeert en er geen beweging ontstaat. Wat mogelijk jouw (zelf-)vertrouwen ondermijnt.

Je hebt ondertussen het gevoel dat je in dezelfde groef blijft hangen. Dat kost je steeds meer energie.

Je wilt dit ingesleten patroon doorbreken.

DAT KAN!

Het doorbraakprogramma "Moeiteloos Ondernemen" is er voor jou.

Het helpt je om uit je groef te komen. Door heldere keuzes te maken en je daaraan te committeren. En dit te vertalen in concrete acties, waardoor je in beweging komt en blijft. Op een zichtbare wijze die bij je past. Stap voor stap...

Met hulp van anderen die net als jij graag moeiteloos willen ondernemen en betekenisvol zijn. Zodat je steunt voelt, feedback ontvangt en van elkaar leert. En tegelijkertijd maak je je eigen keuzes in je eigen tempo...

Alles onder begeleiding van een ervaren en betrokken coach, die je de weg wijst en helpt drempels weg te nemen. Waardoor jij concrete stappen zet om de betekenisvolle ondernemer te zijn die je jezelf wenst...

Ik heb alle fasen van ondernemerschap ook doorleefd.  En nu geef ik mijn geleerde lessen graag door aan ondernemers die net als ik betekenisvol willen zijn. Prachtig om getuige te mogen zijn van zowel persoonlijke als zakelijke doorbraken.

 Vaak in relatief korte tijd...

Dat wil je toch ook...

Ik heb meegedaan aan het programma Moeiteloos Ondernemen van Han omdat ik graag meer helderheid wilde welke richting ik uit wil met mijn bedrijf. Er zitten tal van ideeën en mogelijkheden in mijn hoofd maar wat heeft nou het meeste mijn hart?

Het online programma heeft me tal van gereedschappen gegeven om daarachter te komen. Wat vind ik echt belangrijk en vooral… welke overtuigingen houden me daarin tegen?

Wat het programma heel waardevol maakt is het talent van Han om direct met je mee te kunnen denken tijdens de live online bijeenkomsten. Je wordt echt gezien en gehoord en dat maakt je eigen proces een stuk makkelijker.

Tijdens de live online bijeenkomsten met de andere deelnemers ervaar je ook dat je niet de enige bent met een zakelijke worsteling. Zij doorlopen eenzelfde soort proces en door de vragen en antwoorden die gesteld en gedeeld worden kom je tijdens die sessies ook tot mooie inzichten voor jezelf.

Als resultaat van het programma kan ik zeggen dat ik duidelijker heb waar mijn hart ligt, welk aanbod ik bied en dat de exacte ‘voor wie’ nog wat extra tijd nodig heeft om echt helemaal helder te worden.

Wat ik ook gemerkt heb is dat loslaten van iets dat ik goed kan en al jaren doe meer tijd kost dan ik dacht ook al sta ik te trappelen van ongeduld om mijn nieuwe weg te gaan.

Kortom… loop jij al tijden te dubben over een andere koers in je werk dan kan ik je dit programma van Han zeker aanraden.

Doorbraakprogramma
 "Moeiteloos Ondernemen"

Het doorbraakprogramma "Moeiteloos Ondernemen" bevat de essentie van wat je nodig hebt om met minder moeite klanten te werven voor jouw unieke en onderscheidend aanbod.

Naast praktische online modules die je in je eigen tempo kunt volgen krijg je live inspiratie en ondersteuning via 6x2 uur online masterminds in een kleine groep van maximaal 10 personen. Daar bovenop heb je 24/7 toegang tot een besloten community met alle deelnemers. 

Dit unieke programma helpt jou een doorbraak te realiseren.

Je ontwikkelt focus en richting en je zet concrete stappen naar een voor jou lonkend en betekenisvol perspectief waarin je doet wat je écht wilt met meer plezier, voldoening en zingeving.

Wat het programma jou oplevert

Dit unieke programma combineert online modules die je in je eigen tempo kunt doorlopen met live mastermindsessies via Zoom, waarin we samen 'best practices' oefenen, jij al je vragen kunt stellen, en feedback op jouw acties kunt vragen. We delen succes- en leerervaringen met elkaar, waardoor jij je maximaal ondersteund en geïnspireerd voelt.

resultaat 1

Je ervaart hoe je "kloppende keuzes" maakt vanuit je hart met hulp van jouw "WHY-HOW-WHAT"

Hoe?

Door je aanbod af te stemmen en in lijn te brengen met wat je drijft en wat jou uniek en onderscheidend maakt.

Resultaat 2

Je ervaart nieuwe energie door jouw potentieel ten volle in te zetten.

Hoe?

Met mijn VKBA methode doorbreek je belemmerende patronen die je in de weg zitten om keuzes te maken en te doen wat je helpt in je ondernemerschap.

resultaat 3

Je wordt zichtbaar met jouw uniek en onderscheidend ondernemersverhaal.

Hoe?

Door jouw kennis en (levens-)ervaring samen te brengen in een ondernemersverhaal die jouw aanbod en propositie ondersteunt en aantrekkelijk maakt.

Als je al 22 jaar zelfstandige bent, is het goed om voor jezelf na te gaan of je keuzes nog de goede zijn, waar je kunt aanscherpen en wat je van jezelf als ondernemer laat zien. Daarom heb ik meegedaan aan het programma ‘Moeiteloos Ondernemen’ van Han. Een traject met veel toegevoegde waarde.

De modellen die Han aanreikt helpen je heel goed om je (ondernemers-)why scherper te krijgen en te vertalen naar een onderscheidende bij jou passende waardepropositie. Han zet je aan het denken, stelt de juiste vragen en reikt je diverse methoden aan om in de praktijk toe te passen. Een ander belangrijk aspect van het traject is de interactie in de groep met mede-ondernemers tijdens de Masterminds, waar je veel van elkaar leert.

Minstens zo belangrijk als de ‘best practices’ die hij voor succesvol ondernemerschap aanreikt is de aandacht voor het doorbreken van persoonlijke ingesleten patronen. Dit heeft mij ruimte gegeven om op een andere manier meer van mezelf te laten zien in mijn zakelijke context. Zeer helpend in mijn nieuwe opdracht die ik tijdens het programma heb verworven.

Han is deskundig, verbindend, raakt je en noemt zichzelf meer dan terecht een perspectiefbieder!

profile-pic
Kees Gillis Interim manager | commissaris

Wat het programma uniek maakt

 • Dit programma werkt vanuit een visie dat werk en privé niet te scheiden zijn. Jouw persoonlijke context en persoonlijke thema’s beïnvloeden de stappen die je in je ondernemerschap zet. Daarom omvat dit programma zowel modules met WorkLife vraagstukken als puur ondernemers gerelateerde modules.
 • Programma is veranderingsgericht en beperkt zich niet tot kennisoverdracht. Het doet een beroep op jouw hoofd, hart en handen. Creëren van cognitief begrip en bewustzijn gaat hand in hand met voelen van wat écht aandacht nodig heeft en met proactief handelen in het hier en nu. Verandering vraagt zowel om bewustzijn als actie.
 • Focus op de essentie, niet verdwaald raken in bijzaken. De vragen en oefeningen helpen je om snel naar de essentie te gaan. Eerst uitzoomen om vervolgens weer in te zoomen op dat wat nodig is om de gewenste verandering te realiseren. En niet teveel tijd verdoen aan ‘verhalen’ die afleiden van waar het werkelijk om gaat.
 • Duurzame verandering, geen quick fix. Veel te vaak worden er pleisters geplakt, die voor je het weet weer loslaten. Wij gaan voor wezenlijke verandering, van binnen uit. Verandering waarvoor je intrinsiek gemotiveerd bent.
 • Structuur én ruimte. Het programma biedt structuur, waar helpend met behulpzame theorie en modellen. En tegelijkertijd alle ruimte voor het unieke persoonlijke verhaal met bijbehorende context. Theorie is dus dienend en ondersteunend aan de praktijk.
 • Anytime, anyplace. In tegenstelling tot face-to-face trajecten kun je dit programma in je eigen tempo, op elk tijdtip en op jouw gekozen plek volgen.
 • Groeps- en persoonlijke begeleiding. De voordelen van een online programma zijn gecombineerd met zowel groeps- als persoonlijke ondersteuning via 2-wekelijkse mastermindsessies. Daarnaast krijg je standaard toegang tot een besloten online community waarin de leden elkaar inspireren, stimuleren en ondersteunen.  Je kunt daarin 24/7 al je vragen stellen. Ik participeer proactief in deze community en zorg ervoor dat je maximaal ondersteund wordt.
 • Waar jij dit wenst profiteer je van extra persoonlijke begeleiding. Op deze wijze is er altijd aandacht voor jouw persoonlijke vragen, kan jij jouw voortgang delen en waardevolle reflectie ontvangen en wordt je voortdurend gestimuleerd om de volgende stap te zetten. Dit is een belangrijk onderscheid met online doe-het-zelf programma's. De praktijk wijst uit dat veel mensen tussentijds afhaken.

Over jouw begeleider - Han Oei

Als perspectiefbieder en wegwijzer kijkt Han naar wat er wil ontstaan vanuit de situatie zoals deze is. Zijn missie is om mensen en organisaties te bewegen om te doen wat ze écht willen. Zodat ze meer plezier, voldoening en zingeving ervaren.

Vanuit oprechte betrokkenheid en focus op de essentie krijgt alleen datgene aandacht wat werkelijk aandacht nodig heeft. Door uit te zoomen naar de specifieke context om vervolgens in te zoomen op de dieperliggende patronen.

Op deze wijze heeft Han al honderden professionals, ondernemers en teams mogen begeleiden naar een voor hen lonkend en betekenisvol perspectief.

Vanuit de visie dat duurzame verandering vraagt om bewustzijn én beweging. En dat verantwoordelijkheid en potentieel bij de betrokkenen zelf liggen... 

In dit programma deelt Han zijn ervaring uit meer dan 12 jaar ondernemerschap.

Hoe zou het zijn wanneer jij ook doet wat je écht wilt...

Hoe coaching van Han je Blij(st) maakt Dit is wat ondernemers over Han zeggen:


Anouk Wijnbergen

Praktijkeigenaar iBlossom

Han is een fijne, bekwame en professionele coach die goed weet de verbanden door te trekken naar je bedrijf.

Ik heb zijn begeleiding als zeer prettig ervaren. Zijn doortastende vragen brengen je meteen naar de zere plek. Dit alles krijgt goed de ruimte om erbij stil te staan en het te voelen. De hulpvragen die worden aangereikt zijn waardevol voor de rest van je leven.

Ilya Broekhuizen

Ondernemer Digital Innovation

Han verstaat de kunst om je te laten voelen wie je echt bent en wat je unieke kracht is.

Han is een zeer deskundige en inspirerende coach die mij verhelderende inzichten heeft gegeven - zowel werk als privé - waardoor ik in vol vertrouwen stappen vooruit kan doen. Hij verstaat de kunst om je te laten voelen wie je echt bent en wat je unieke kracht is.


Marieke Schoenmaker

Directeur Gamechanger

Han combineert op een mooie manier zakelijk en menselijk belang vanuit zijn innerlijke leiding. 

Han kenmerkt zich door zijn samenwerkingskracht. Hij observeert, analyseert en is ijzersterk in het stellen van uitdagende vragen. Han combineert op een mooie manier zakelijk en menselijk belang vanuit zijn innerlijke leiding. Ben je op zoek om meer succes uit jezelf, jouw team of jouw organisatie te halen, dan raad ik Han van harte aan. Je zult plezier hebben en resultaten boeken! 


Programmaonderdelen
"Moeiteloos Ondernemen"

Wat je krijgt wanneer jij je aanmeldt

1

eProgramma - Moeiteloos ondernemen

Dit online programma bestaat uit een aantal modules die je in je eigen tempo kunt doorlopen. Elke module bestaat uit een aantal lessen met waardevolle inzichten, oefeningen en hulpmateriaal. 

Waarom moeiteloos ondernemen

10 Stappenplan voor Moeiteloos Ondernemen

Verbind de WHY van je onderneming met jouw persoonlijke WHY

Krijg scherp wat jouw unieke talent is en maak deze helder in jouw HOW

Maak je aanbod (WHAT) onderscheidend via jouw unieke WHY en HOW

Wees bewust van jouw helpende en belemmerende patronen

Doorbreek belemmerende patronen met de beproefde VKBA methode

Start met wie je wilt zijn

Word zichtbaar door frequent en consistent je verhaal te vertellen

Ga in dialoog met je doelgroep en speel in op hun behoeften

Geloof in jezelf en blijf authentiek

Alle Masterminds worden opgenomen zodat je ze later kunt nakijken

2

6 x 2 uur online "Moeiteloos Ondernemen Mastermind"

Gedurende 2-wekelijkse online Mastermindsessies via Zoom wordt elke keer 1 of meer onderwerpen uitgelicht en heb jij de gelegenheid om al je vragen te stellen en/of mee te leren van anderen.  Je wordt door mij en de andere deelnemers geïnspireerd en ondersteund om de volgende stap te zetten. Ook vieren wij gezamenlijk onze successen.

3

Toegang tot besloten Moeiteloos Ondernemen Community

Je krijgt 6 maanden toegang tot een besloten community (Facebook groep) waarin je al je vragen kunt stellen en we elkaar ondersteunen en inspireren.

De waarde van dit programma heeft zich al bewezen

Afgelopen 10 jaar heb ik tientallen ondernemers geholpen om te ondernemen vanuit wie ze zijn. En het begon telkens met de juiste vragen stellen. Rake vragen die nu ook voor jou beschikbaar zijn via dit programma.


Daarnaast bevat dit programma de belangrijkste interventies en beproefde oefeningen die je focus geven en in beweging brengen, zodat je concrete stappen zet richting jouw gewenste situatie.


Waardoor je je persoonlijke en professionele effectiviteit vergroot met meer plezier, voldoening en betekenis.


Stel je voor dat jij ook moeiteloos onderneemt en betekenisvol bent voor jouw doelgroep...

Mijn droom om lifecoach te worden heb ik al een paar jaar. Het starten met mijn onderneming kwam maar niet van de grond door belemmerende gedachtes en patronen.

Dit programma is voor mij van grote waarde geweest. Zowel op zakelijk als op persoonlijk gebied.

Al mijn belemmeringen heb we onderzocht en helpende gedachten of ander gedrag daarvoor in de plaats gezet.

Mijn blokkades zijn één voor één afgebroken. Nu is het zaak om dit vast te houden.

We zijn aan de slag gegaan met de Why, How en What en de waardepropositie. Dit maakt voor mij helder wat mijn doel is, hoe ik dat ga doen en wat ik ga doen.

Hierin dicht bij jezelf blijven is belangrijk. Door bewust te zijn van de waarde die je je coachees aanbiedt, werd mijn zelfvertrouwen vergroot.

In dit programma werkten we met een klein groepje, waardoor er veel ruimte en aandacht was voor ieder van ons. De inbreng van Han en de medecursisten ervaarde ik als waardevol.

Vol vertrouwen kan ik nu met veel energie gaan bouwen aan mijn bedrijf en aan mezelf. Dit was precies wat ik nodig had!

profile-pic
Femke van Dijk Life coach

Waarom nu instappen een unieke buitenkans is

Op verzoek van deelnemers aan mijn doorbraakdagen heb ik nu - naast mijn NextStep programma voor professionals - ook een programma specifiek voor ondernemers. Waarin ik je als ondernemer help om moeiteloos en authentiek te ondernemen vanuit wie je bent.

Door gewoon jezelf te zijn. En je te verbinden met wat jou en je aanbod uniek maakt.

Minder hard je best doen en geen energie meer verliezen door belemmerende overtuigingen zoals alsmaar proberen te voldoen aan hoge verwachtingen van anderen of van jezelf.

En ook niet klakkeloos achter zelfbenoemde marketing-guru's aan lopen die je zaken adviseren die eigenlijk niet bij je passen.

Hoe mooi zou het zijn als jij als ondernemer meer impact en resultaat boekt met minder moeite door gewoon jezelf te zijn. En er meer op te vertrouwen dat je uniek en onderscheidend bent. En goed genoeg...

Begin dit jaar heb ik een pilot gedraaid. En de deelnemers zijn allen razend enthousiast en hebben mooie doorbraken gerealiseerd. Op basis van hun feedback is het programma nu nog beter.

In september start een nieuwe groep. Aangezien dit de officiële launch van het programma is profiteer je van zeer aantrekkelijke voorwaarden.


introductieaanbod
Moeiteloos ondernemEN
BASIS

Alles om moeiteloos te ondernemen

497*

Waarde €2000

 • 6 maanden toegang tot eProgramma "Moeiteloos Ondernemen", incl. gratis updates
 • 6x een live online Moeiteloos Ondernemen Mastermindsessie van 120 minuten (opname beschikbaar)
 •  6 maanden toegang tot besloten Moeiteloos Ondernemen community
 • Bonus: 6 maanden toegang tot eProgramma "Jouw Kompas in Werk en Leven", incl. gratis updates ter waarde van 495 euro


introductieAANBOD
MOEITELOOS ONDERNEMEN
VIP

Alles om moeiteloos te ondernemen
plus 1-op-1 online coachsessie

597*

Waarde €2295

 • Alles uit Moeiteloos Ondernemen Basis
 • PLUS
 • 1-op-1 online coachsessie van 60 minuten
 • Extra bonus: Ondernemersscan ter waarde van 95 euro

* Bedragen zijn exclusief 21% BTW. 

Wees er op tijd bij. Ik werk met kleine groepen.
Er zijn dus een beperkt aantal plaatsen.

Bonussen die je ontvangt

Wanneer jij deelneemt aan het doorbreekprogramma "Moeiteloos Ondernemen" ontvang jij de volgende waardevolle bonussen.

Bonus 1: e-programma "Jouw Persoonlijk Kompas in Werk en Leven" ter waarde van 495 euro

Dit eProgramma kan je in je eigen tempo volgen en helpt je jouw Persoonlijk Kompas te creëren of verder aan te scherpen.

Zodat je moeiteloos "kloppende" keuzes maakt in werk en leven. Om stap voor stap te bewegen naar een voor jou lonkend en betekenisvol perspectief.

Hoe mooi zou het zijn als jouw ondernemersdroom naadloos aansluit bij wat je echt belangrijk vindt in werk en leven... 

Bonus 2 (exclusief voor VIP deelnemers): Ondernemersscan ter waarde van 95 euro

De Ondernemersscan ook wel Entrepreneurscan (E-scan) genoemd is een praktische test die gebruikers inzicht geeft in hun sterke en minder sterke kanten en hoe zij hun ondernemerscompetenties verder kunnen ontwikkelen. 51% van de startende ondernemers faalt binnen 5 jaar. Investeren in een stuk vooronderzoek loont daarom de moeite.

De E-Scan voor zzp-ers is gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek aan de Rijksuniversiteit Groningen naar succesvol ondernemerschap dat in 1995 is gestart en continu wordt geëvalueerd. De scan geeft een objectief inzicht in iemands sterke en zwakke ondernemerskwaliteiten. Daarbij is het ook mogelijk om iemand te vragen feedback te vragen. Door deze 360 graden feedback krijgt de invuller goede en gedegen feedback op zijn of haar ondernemerskwaliteiten.

Er is een Ondernemersscan voor zzp-ers en voor starters.

Wat je krijgt als jij je aanmeldt

Wanneer jij je aanmeldt krijg jij direct toegang tot alle online beschikbare programmaonderdelen. De onderdelen die nog niet af zijn volgen zo spoedig mogelijk. Verder krijg jij direct toegang tot een besloten community waarin jij al je vragen kunt stellen en de deelnemers elkaar inspireren en ondersteunen. Je krijgt zsm de data door van de online mastermindsessies (via Zoom).

Niet-goed-geld-terug
garantie
100% tevredenheidsgarantie.

Als jij om wat voor reden dan ook binnen 14 dagen afziet van deelname, krijg je zonder discussie je geld terug*,

*Minus gemaakte inkoopkosten voor de ondernemersscan wanneer van toepassing

Veelgestelde vragen

Is dit programma geschikt voor mij?

Dit programma is geschikt voor zowel startende als ervaren ondernemers die succes- en betekenisvol willen zijn voor hun doelgroep. Je bent bereid om te reflecteren op wie je bent, wat je wilt, wat je kunt en wat je doet. Om vervolgens met verworven inzichten in beweging en actie te komen. Ook als dit buiten je comfortzone is.


Als je alleen snel resultaat en kant-en klare oplossingen wenst en/of niet bereid bent om te reflecteren en te experimenteren is dit programma minder geschikt. 

Wanneer gaat dit programma voor mij werken?

Dit programma gaat voor je werken wanneer jij voldoende tijd en aandacht voor de geboden tips en oefeningen vrijmaakt en openstaat voor feedback van mede-deelnemers. Je hoeft echt niet alle oefeningen te doen, maar alleen 'scannen' en denken dat je alles al weet, gaat je niet verder helpen. Dan krijg je wat je nu hebt...

Hoeveel tijd kost dit programma mij?

Dat is moeilijk te zeggen. Dit hangt af van hoeveel voorwerk je hebt gedaan en welke stappen je al hebt gezet. En ook van de snelheid dat 'kwartjes' vallen en je inzichten in praktijk brengt.


De modules uit de eProgramma's kan jij in je eigen tempo volgen. De mastermindsessies kost je 6x2 uur. Wanneer jij niet bij alle mastermindsessies live aanwezig kan zijn, is dat geen probleem. Alle sessies worden opgenomen en voor de deelnemers toegankelijk gemaakt.


Per saldo zal je zeker tijd besparen en effectiever zijn dan wanneer jij in je eentje alles zelf gaat uitzoeken.

Wanneer gaat het programma van start?

Na betaling krijg je direct toegang tot het eProgramma "Moeiteloos Ondernemen" en het bonusprogramma "Jouw Persoonlijk Kompas in Werk en Leven".

Ook krijg je direct toegang tot de besloten Facebookgroep "Moeiteloos Ondernemen".
Hierin kun je al je vragen stellen, inspireer ik je en houd ik je op de hoogte van relevant nieuws.

Planning van de zes mastermindsessies: nader te bepalen.
Alles sessies worden opgenomen. Dus geen ramp als je een keer verhinderd bent,

Kan ik ook later instappen?

Dat kan, maar niet tegen deze voorwaarden. Dit tijdelijk aanbod is eenmalig en beperkt beschikbaar.

Instappen is mogelijk op twee momenten in het jaar wanneer er een nieuwe groep start.

Ervaar nieuwe energie en meer resultaat met het online programma "Moeiteloos Ondernemen" 

Door gewoon jezelf te zijn...

Doe je mee?

Je bent van harte uitgenodigd om aan dit unieke programma speciaal voor (zowel startende als ervaren) ondernemers deel te nemen. Om samen in je eigen tempo mooie stappen te zetten om moeiteloos te ondernemen met meer impact en resultaat.

Ik deel al mijn kennis en ervaring die je nu verder helpt.

Doe je mee? Ik gun je deze kans van harte. Wees er wel snel bij. Dit introductieaanbod is eenmalig en er zijn een beperkt aantal plaatsen. 

Han Oei | Persoonlijke Coaching | Teamcoaching |Utrecht
>