fbpx
Oei voor Groei
Delen is creëren

Ambitieuze 20-ers/30-ers

Dertigersdip

De juiste baan? Het goede beroep? De juiste partner? Het leven van eind twintigers/begin dertigers zit vol heftige vragen. De dertigersdip ligt op de loer.

Veel eind twintigers/begin dertigers zijn succesvol in hun werk en de wereld lijkt voor hen open. Ze reizen, gaan uit en maken carrière. Ze komen tijd tekort om alles mee te maken wat het leven te bieden heeft. Toch knaagt vaak de twijfel. Wordt het niet tijd voor echte keuzes? Zit ik in de juiste baan en zelf het juiste beroep? Wil ik kinderen en zo ja, wil ik dat met mijn huidige partner?’ Een periode van onzekerheid is bij velen van voorbijgaande aard is, maar bij sommige tot heftige crisis kan leiden. Een heuse dertigersdip. Hoe kom je eraan en, belangrijker, hoe kom je eraf?

 

Oei voor Groei helpt je bij het verkrijgen van zelfinzicht om de voor jou passende keuzes te maken

De dertigerdip is een mooie kans om wezenlijke keuzes te maken in het leven. Wezenlijke, maar vooral passende keuzes. De oplossing voor de dertigerdip zit dan ook in het vergroten van zelfkennis en het ontwikkelen van authenticiteit en autonomie. Het gaat om het vinden van je eigen antwoorden die vanuit je kern geformuleerd worden. Persoonlijke coaching kan je hierbij helpen.

Laat een reactie achter:

>