fbpx
Oei voor Groei
Delen is creëren

Gratis Ontwikkeladvies voor praktijkgeschoolden

📣 Gratis Ontwikkeladvies voor praktijkgeschoolden en ongeschoolden tijdelijk weer beschikbaar.

⚠ Wees er wel snel bij, aangezien Ministerie voor Sociale Zaken en Werkgelegenheid voor slechts ca 800 trajecten budget toegekend heeft.
OP = OP

✅ Als je in de doelgroep valt kom je in aanmerking voor 5 uur kosteloos loopbaanadvies/coaching (ter waarde van 700 euro) door een ervaren Noloc gecertificeerde loopbaanprofessional zoals ik.

✅ Je hoeft niets voor te schieten en geen addertjes onder het gras.

✅ Iedereen (vanaf 18 jaar t/m de pensioengerechtigde leeftijd) die in de doelgroep valt met een band met de Nederlandse arbeidsmarkt komt in aanmerking voor dit ontwikkeladvies.

✅ Dus ook voor jou als je (nog) aan het werk bent (in loondienst, als zzp’er of zelfstandig ondernemer) of werkzoekende bent.

✅ Net als in de vorige ronde is de subsidieregeling beperkt tot mensen met een opleidingsniveau tot en met mbo 2. Je komt als deelnemer dus alleen in aanmerking als je geen opleiding hebt of basisonderwijs, vmbo, mbo 1/ mbo entree of mbo 2 hebt afgerond. Een afgeronde havo of vwo-opleiding voldoet niet aan de voorwaarden.

❓ Waarom deze doelgroep? Het belang van leven lang ontwikkelen (LLO) neemt de komende jaren alleen maar toe. Als gevolg van technologische ontwikkelingen neemt de snelheid toe waarmee banen verdwijnen, maar ook de inhoud van banen verandert en er ontstaan nieuwe banen. Deze veranderingen treffen met name werkenden en werkzoekenden aan de onderkant van de arbeidsmarkt, in het bijzonder daar waar taken vooral bestaan uit routinematig werk.

Investeren in de eigen inzetbaarheid maakt mensen minder kwetsbaar op de steeds veranderende arbeidsmarkt, het verkleint het risico op werkloosheid en het vergroot het aanpassingsvermogen. Na het verlaten van het initieel onderwijs is daarom gedurende de hele loopbaan aandacht nodig voor ontwikkeling en duurzame inzetbaarheid.

❓ Waarom ik mee doe? Als perspectiefbieder is het mijn missie om zoveel mogelijk mensen bewegen te doen wat ze werkelijk willen in werk en leven. Ook de mensen die normaliter minder toegang hebben tot loopbaancoaching.

👉 Heb je interesse en voldoe je aan de voorwaarden, meld je nu aan zolang de budgetpot nog niet leeg is.

👉 Wil je dit bericht delen wanneer je anderen kent voor wie deze regeling mogelijk interessant is? De praktijk leert namelijk dat deze doelgroep moeilijk te bereiken is.

Laat een reactie achter:

>