fbpx
Oei voor Groei
Delen is creëren

Tijdelijke actie voor giro555

Beetje van slag...

Aan mijn vrouw merk ik dat ze een beetje van slag is door de gebeurtenissen in de Oekraïne. Ook ik merk dat het mij erg bezig houdt. Zo verschrikkelijk als je je inleeft in de situatie van de mensen in Oekraïne. Het raakt ons misschien extra, omdat we mensen kennen wiens familie in Charkov en Kiev aan het overleven zijn.

Eergisteren schreef ik een veelgelezen post over het schuren van de cirkels van invloed en betrokkenheid. Dit raakt onze onmacht om echt iets aan de ogenschijnlijk uitzichtloze situatie te doen.

Wat mij in ingewikkelde tijden helpt is het hebben van een persoonlijk kompas. Dit geeft mij focus en richting op de zaken die echt belangrijk voor mij zijn. In alle contexten waar ik onderdeel vanuit maak: familie, vrienden, werk- en woonomgeving en onze maatschappij.

Sinds ik weet dat ik als perspectiefbieder en wegwijzer in al die contexten betekenisvol wil bijdragen geeft mij dat rust én energie.

Vanuit dat perspectief heb ik besloten mijn online programma "Jouw Persoonlijk Kompas in Werk en Leven" tijdelijk extra laagdrempelig aan te bieden en de opbrengst volledig te doneren aan giro 555.

T/m zondag 13 maart kost het programma - met de kortingscode GIRO555 - slechts 29 euro (excl. btw). Door aanschaf help je zowel jezelf als de mensen in de Oekraïne.

Laat een reactie achter:

>