fbpx
Oei voor Groei
Delen is creëren

Gelukkig nieuwjaar! Mini-enquete ‘Wat zijn jouw zakelijke en persoonlijke doelen voor 2011?’

Allereerst wil ik jou en je naasten een gezond, gelukkig en succesvol 2011 wensen!

De periode van afsluiten en terugkijken ligt achter de rug; nu is het tijd om een vliegende start te maken met het realiseren van jouw doelen voor 2011.

In dit nieuwjaarsbericht vraag ik je jezelf, maar ook anderen te inspireren. Hiertoe nodig ik je uit om jouw zakelijke en personlijke doelen (anoniem) te delen door de mini-enquete ‘Zakelijke en persoonlijke doelen 2011’ in te vullen (kost je maar een paar minuten).

Wat levert deelname je op?

  1. inspiratie om eigen doelen en focus verder te concretiseren
  2. inzicht in de doelen en focus van anderen (geanonimiseerd en gedifferentieerd naar bedrijfstak en functie)

Mijn doelstelling met de mini-enquete is inzicht te verkrijgen in de aandachtsgebieden voor 2011. Hiermee kan ik de dienstverlening van Oei voor Groei nog beter aan laten sluiten bij de behoeften van haar (potentiële) cliënten.

Vanzelfsprekend stuur ik je, als je dit wilt, de resultaten van de mini-enquete.

Alvast dank voor je medewerking en ik hoop dat we elkaar in 2011 nog vaak kunnen inspireren.

Hartelijke groet,

Han

p.s. Het afgelopen jaar heb ik, o.a. via mijn gratis e-book ‘Succesvol zijn als ondernemende professional’ en de Oei voor Groei! e-zines, mijn cliënten en volgers geïnspireerd om zakelijke en persoonlijke groei met elkaar te verbinden. Ook in 2011 wil ik dit voortzetten. Oei voor Groei!, het e-Zine vol waardevolle inspiratie en praktische groeitips voor de professionele dienstverlener, zal vanaf nu twee keer per maand verschijnen. Nog niet aangemeld? Doe dit dan via deze link.

Laat een reactie achter:

>