fbpx
Oei voor Groei
Delen is creëren

Eindejaarswensen met inspiratiegift!

Oei voor Groei wenst je fijne feestdagen en een stralend 2013 vol zakelijke en persoonlijke groei!


Perspectief om te stralen!

Hoe kijk jij terug op het afgelopen jaar? Voor mij was het een jaar van volharding waarin inspiratie (groei van uitdagende en vervullende opdrachten) en zorgen (gezondheid van mijn vrouw, gelukkig gaat het nu goed!) hand in hand gingen.

Zo heeft een ieder van ons ‘dingen’ die je graag wilt koesteren en uitbouwen, en andere ‘dingen’ die je graag achter je wilt laten. De komende dagen nodigen je uit voor (zelf-) reflectie. Bewust afsluiten van een jaar om vervolgens bewuste keuzes te maken om van 2013 een mooi jaar te maken.

Als eindejaarsgift bied ik je mijn nieuwste eBook ‘Perspectief om te stralen!’ aan. Vraag hier je gratis exemplaar aan.

Ik wens je veel inspiratie bij het lezen en hoop dat het je aanzet om nog bewuster aandacht te besteden aan JOUW leven. Zodat jij kunt groeien in professioneel en persoonlijk leiderschap en in 2013 meer resultaat behaalt met meer gemak en meer vrijheid.  En dat vanuit alles wat jou uniek maakt…

Tenslotte, ook dit jaar siert een schilderij van mijn vrouw Erzsébet deze kerstkaart.  De titel van het schilderij is ‘Schuilplaats’  en staat voor mij voor je persoonlijke ruimte waarin je altijd jezelf mag zijn en energie kunt tanken. Met Happy By Art en haar motto ‘Kleur je leven!’ illustreert zij met haar werk ten volle mijn persoonlijke missie: Het bieden van perspectief om te stralen!

Fijne feestdagen en een stralend 2013!

Han Oei

Laat een reactie achter:

>