fbpx

"NextStep"
Doorbraakprogramma voor professionals die toe zijn aan een volgende loopbaanstap

"In 12 weken naar meer werkgeluk en nieuwe energie"

Aanmelding tot 12 maart 2021

04
Dagen
 
:
 
03
Uren
 
:
 
57
Minuten
 
:
 
47
Seconden
 

Aanmeldingstermijn is gesloten.
Neem contact op voor andere mogelijkheden.

 
Han Oei

"Hoe je focus en richting krijgt, vicieuze cirkels doorbreekt, en stappen zet richting je droombaan"

Je huidige werk geeft je geen voldoening en zingeving meer 

Je wilt weer geluk in je werk 

Je bent toe aan een volgende stap in je loopbaan

Maar hoe pak je dat aan?

Het kriebelt al een tijdje, maar je hebt nog te weinig concrete stappen gezet. Wel af en toe om je heen gekeken, maar eigenlijk heb je nog niet scherp wat je precies zoekt en waar je moet beginnen.

Je ervaart drempels en belemmerende gedachten waardoor je moeilijk in beweging komt. 

Je hebt ondertussen het gevoel dat je in dezelfde groef van de grammofoonplaat blijft hangen. Dat kost je bakken met energie.

Je wilt dit patroon doorbreken.

DAT KAN!

Doorbraakprogramma
 "NextStep voor Professionals"

Het doorbraakprogramma "NextStep voor professionals" is een bundel van praktische online modules in combinatie met toegang tot zowel live als 24/7 groepsondersteuning.  

Dit unieke programma helpt jou uit je groef te komen. 

Je ontwikkelt focus en richting en je zet concrete stappen naar een voor jou lonkend en betekenisvol perspectief waarin jij doet wat je écht wilt met meer plezier, voldoening en zingeving.

Voor een beperkt aantal pilot deelnemers is dit nieuwe programma tijdelijk beschikbaar tegen zeer aantrekkelijke voorwaarden.

Wat het programma jou oplevert

Dit unieke programma combineert online modules die je in je eigen tempo kunt doorlopen met 2-wekelijkse live mastermindsessies via Zoom waarin jij al je vragen kunt stellen en feedback op jouw acties kunt vragen.

resultaat 1

Je krijgt overzicht, focus en richting, waardoor jij regie (terug)neemt over je werk en leven.

Hoe?

Door eerst uit te zoomen. Je krijgt helder wat écht aandacht nodig heeft. Je zoomt weer in op de essentie voor de gewenste verandering.

Resultaat 2

Je neemt concrete gerichte stappen waardoor de kans groot is dat jij (eindelijk) bereikt wat jij je wenst.

Hoe?

Praktische oefeningen brengen je in beweging. Stap voor stap kom je dichter bij je lonkende perspectief. Je wordt aangemoedigd om hulpbronnen te organiseren en resultaten te delen. Zodat je sneller en effectiever bent.

resultaat 3

Je doorbreekt belemmerende patronen waar jij je rest van je leven vruchten van plukt.

Hoe?

Het programma helpt je via beproefde handvatten hardnekkige ineffectieve gedragspatronen te doorbreken. Zodat er ruimte ontstaat voor nieuw helpend gedrag. 

Wat het programma uniek maakt

 • Dit programma werkt vanuit een visie dat werk en privé niet te scheiden zijn. Jouw persoonlijke context en persoonlijke thema’s beïnvloeden de stappen die je in je loopbaan maakt. Daarom omvat dit programma zowel modules met WorkLife vraagstukken als puur loopbaan gerelateerde modules.
 • Programma is veranderingsgericht en beperkt zich niet tot kennisoverdracht. Het doet een beroep op jouw hoofd, hart en handen. Creëren van cognitief begrip en bewustzijn gaat hand in hand met voelen van wat écht aandacht nodig heeft en met proactief handelen in het hier en nu. Verandering vraagt zowel om bewustzijn als actie.
 • Focus op de essentie, niet verdwaald raken in bijzaken. De vragen en oefeningen helpen je om snel naar de essentie te gaan. Eerst uitzoomen om vervolgens weer in te zoomen op dat wat nodig is om de gewenste verandering te realiseren. En niet teveel tijd verdoen aan ‘verhalen’ die afleiden van waar het werkelijk om gaat.
 • Duurzame verandering, geen quick fix. Veel te vaak worden er pleisters geplakt, die voor je het weet weer loslaten. Wij gaan voor wezenlijke verandering, van binnen uit. Verandering waarvoor je intrinsiek gemotiveerd bent.
 • Structuur én ruimte. Het programma biedt structuur, waar helpend met behulpzame theorie en modellen. En tegelijkertijd alle ruimte voor het unieke persoonlijke verhaal met bijbehorende context. Theorie is dus dienend en ondersteunend aan de praktijk.
 • Anytime, anyplace. In tegenstelling tot face-to-face trajecten kun je dit programma in je eigen tempo, op elk tijdtip en op jouw gekozen plek volgen.
 • Persoonlijke begeleiding op maat. De voordelen van een online programma zijn gecombineerd met persoonlijke ondersteuning via 2-wekelijkse mastermindsessies. Daarnaast krijg je standaard toegang tot een besloten online community waarin de leden elkaar inspireren, stimuleren en ondersteunen.  Je kunt daarin 24/7 al je vragen stellen. Ik participeer proactief in deze community en zorg ervoor dat je maximaal ondersteund wordt.
 • Waar jij dit wenst profiteer je van extra persoonlijke begeleiding. Op deze wijze is er altijd aandacht voor jouw persoonlijke vragen, kan jij jouw voortgang delen en waardevolle reflectie ontvangen en wordt je voortdurend gestimuleerd om de volgende stap te zetten. Dit is een belangrijk onderscheid met online doe-het-zelf programma's. De praktijk wijst uit dat veel mensen tussentijds afhaken.

Over jouw begeleider - Han Oei

Als perspectiefbieder kijkt Han naar wat er wil ontstaan vanuit de situatie zoals deze is. Zijn missie is om mensen en organisaties te bewegen om te doen wat ze écht willen. Zodat ze meer plezier, voldoening en zingeving ervaren.

Vanuit oprechte betrokkenheid en focus op de essentie krijgt alleen datgene aandacht wat werkelijk aandacht nodig heeft. Door uit te zoomen naar de specifieke context om vervolgens in te zoomen op de dieperliggende patronen.

Op deze wijze heeft Han al honderden professionals, ondernemers en teams mogen begeleiden naar een voor hen lonkend en betekenisvol perspectief.

Vanuit de visie dat duurzame verandering vraagt om bewustzijn én beweging. En dat verantwoordelijkheid en potentieel bij de betrokkenen zelf liggen... 

Hoe zou het zijn wanneer jij ook doet wat je écht wilt...

Wat tevreden clienten zeggen

Angelique Heerdink

Projectleider/ trainer/ fondsenwerver

HAN IS EEN SUPERCOACH

Hoe boeiend en zinvol om weer eens alles op een rij te zetten en daardoor weer nieuwe ontwikkelwegen te kunnen zien. Han Oei is daarbij een supercoach. Ik zou hem graag aan een ieder willen aanbevelen.

Patrick Philipse

Projectleider

SAMEN IN MIJN SPIEGEL KIJKEN

Door samen in mijn spiegel te kijken en uitdagende kritische vragen te stellen, drong Han snel door tot de kern; dat leidde voor mij tot nieuwe inzichten. Daardoor ben ik weer een stuk sterker geworden en heb ik inmiddels een nieuwe baan gevonden. Bedankt Han, voor de inspirerende gesprekken!

Alide Parera

Maatschappelijk werker

ALS EEN VIS IN HET WATER MET EEN NIEUWE BAAN

De coachingssessies met Han hebben mij veel opgeleverd. Han was in staat om de juiste factoren uit mijn verhaal te filteren. Dit leverde een helder beeld op in welke richting ik moest gaan zoeken qua baan, maar ook aan welke voorwaarden deze functie qua werkinhoud en werkomstandigheden zouden moeten voldoen. Inmiddels heb ik een nieuwe baan waarin ik mij als een vis in het water voel...

Programmaonderdelen "NextStep voor professionals"

Wat je krijgt wanneer jij je aanmeldt

1

eProgramma 1 - Jouw Persoonlijk Kompas in Werk en Leven

Stel je voor dat jij doet wat je werkelijk wilt in zowel werk als leven...

Zou je dan niet meer betekenis en nieuwe energie ervaren?

Met het programma "Jouw Persoonlijk Kompas in Werk en Leven" ga jij direct regie nemen over je werk en leven om dit te realiseren. Stap voor stap, zonder direct rigoureuze beslissingen te hoeven nemen...

Startpagina Jouw Persoonlijk Kompas 800x519

2a

eProgramma 2 - Jouw volgende loopbaanstap - 30 praktische tips

Ons leven is altijd in beweging, na elke stap komt een volgende, elke bocht heeft een nieuw vergezicht. Een eindbestemming bereiken is daarmee feitelijk onmogelijk en wellicht ook helemaal niet de bedoeling.

Onze loopbaan is een reis met dezelfde cadans, het ritme van ontdekken, ontwikkelen, ervaren en opnieuw onderzoeken.

In dit programma zijn de meest handige tips voor een volgende loopbaanstap gebundeld. Ze zijn bedoeld als inspiratie op elk willekeurig moment in je loopbaan: ter oriëntatie, voorbereiding of reflectie.

Dit programma is een verdieping van de Loopbaanwaaier met 30 tips.

Let op: Dit programma is nog niet af.

3

6x online "NextStep Mastermind"

Gedurende 2-wekelijkse online Mastermindsessies via Zoom heb jij de gelegenheid om al je vragen te stellen en/of mee te leren van anderen.  Je wordt door mij en de andere deelnemers geïnspireerd en ondersteund om de volgende stap te zetten. Ook vieren wij gezamenlijk onze successen.

4

6 maanden toegang tot besloten NextStep Community

Je krijgt 6 maanden toegang tot een besloten community (Facebook groep) waarin jij al je vragen kunt stellen en we elkaar ondersteunen en inspireren.

Bonussen die je ontvangt

Wanneer jij deelneemt aan het doorbreekprogramma "Next Step" ontvang jij de volgende waardevolle bonussen.

Bonus 1: Loopbaanscan

De loopbaanscan bestaat uit vier testen met werkboek.

 1. Beroepskeuzetest
  Wat voor werk en werkomgeving past bij jou?
 2. Kerntyperingtest
  Wat zijn jouw duidelijkste persoonlijkheidseigenschappen?
 3. Werkwaardentest
  Wat vind jij belangrijk in je werk en bedrijfscultuur?
 4. Competentietest
  Wat zijn jouw belangrijkste en beste competenties?
 5. Werkboek Loopbaanbegeleiding (pdf)
  Het werkboek helpt je de resultaten uit de vier tests bij elkaar te brengen en een actieplan te maken.
Bonus 2: Loopbaanwaaier met 30 praktische tips
loopbaanwaaier-overzicht
Bonus 3: 6 maanden toegang tot databank met beroepen, vacatures en opleidingen

De waarde van dit programma heeft zich al bewezen

Afgelopen 10 jaar heb ik honderden mensen geholpen naar een voor hen lonkend en betekenisvol perspectief in werk en leven. En het begon telkens met de juiste vragen stellen. Rake vragen die nu ook voor jou beschikbaar zijn via dit programma.


Daarnaast bevat dit programma de belangrijkste interventies en beproefde oefeningen die je in beweging brengen, zodat je concrete stappen zet richting jouw gewenste situatie.


Ook in de meer dan 200 ontwikkeladviezen (kort en krachtige loopbaantrajecten) die ik de afgelopen 2 jaar heb mogen doen, hebben deze krachtige vragen en oefeningen hun waarde bewezen.


Velen hebben inmiddels een nieuwe baan. Of hebben hun persoonlijke en professionele effectiviteit vergroot met meer plezier, voldoening en betekenis.


Stel je voor dat jij ook doet wat je werkelijk wilt...

Waarom nu instappen een unieke buitenkans is

Ik wil al heel lang dit online programma met groepsbegeleiding maken, omdat ik zo nog meer mensen kan helpen om gelukkiger te worden in werk en leven. In aanvulling op de 1-op-1 trajecten die ik al 10 jaar doe. Grote delen van het eProgramma zijn gereed, maar nog niet alle onderdelen zijn al af. Om die reden kan ik je een megadeal geven.

Een kleine groep pilot deelnemers die ook daadwerkelijk het gehele programma gaan volgen betaalt nu slechts een fractie van wat de training in de toekomst zal kosten.

In ruil voor deze megakorting vraag ik je feedback op het programma zodat het nog beter kan worden. Als het programma voor je werkt ontvang ik graag een testimonial. Zodat meer mensen de waarde van dit programma leren kennen.

pilot-aanbod Nextstep Basis

Alles om in 12 weken klaar te zijn voor een volgende loopbaanstap

395*

Waarde min. €2000

 • 6 maanden toegang tot eProgramma "Jouw Kompas in Werk en Leven", incl. gratis updates
 • 6 maanden toegang tot eProgramma "Jouw volgende loopbaanstap", incl. gratis updates
 • 6x een live online NextStep Mastermindsessie (opname beschikbaar)
 • 6 maanden toegang tot besloten NextStep community
 • Bonus 1: Loopbaanscan
 • Bonus 2: Loopbaanwaaier
 • Bonus 3: 6 maanden toegang tot databank met beroepen, vacatures en opleidingen


PILOT-AANBOD
nextstep premium

Alles om in 12 weken klaar te zijn voor een volgende loopbaanstap inclusief 1-op-1 coachgesprek

495*

Waarde min. €2150

 • 6 maanden toegang tot eProgramma "Jouw Kompas in Werk en Leven", incl. gratis updates
 • 6 maanden toegang tot eProgramma "Jouw volgende loopbaanstap", incl. gratis updates
 • 6x een live online NextStep Mastermindsessie (opname beschikbaar)
 • 6 maanden toegang tot besloten NextStep community
 • 1-op-1 online coachsessie van 60 minuten
 • Bonus 1: Loopbaanscan
 • Bonus 2: Loopbaanwaaier
 • Bonus 3: 6 maanden toegang tot databank met beroepen, vacatures en opleidingen

* Bedragen zijn exclusief 21% BTW. In ruil voor deze megadeal vraag ik je feedback om het programma nog beter te maken. En daarnaast een testimonial wanneer dit programma voor je werkt.

Aanmelden kan tot  12 maart 2021

04
Dagen
 
:
 
03
Uren
 
:
 
58
Minuten
 
:
 
07
Seconden
 

Aanmeldingstermijn is gesloten.
Neem contact op voor andere mogelijkheden.

 

Soms kom je in contact met mensen die je raken, waarvan je denkt: hij/zij kan zoveel meer mensen helpen met zijn/haar manier van werken! Voor mij is Han Oei zo iemand: hij is helder in zijn communicatie en brengt je echt verder. Hij heeft nu een prachtig pilot programma ontwikkelt voor professionals die toe zijn aan een volgende stap in hun loopbaan.

En zoals hij zelf zegt: "dit programma is geschikt voor jou als je graag een volgende loopbaanstap wilt maken en bereid bent om te reflecteren op wie je bent, wat je wilt, wat je kunt en wat je doet. Om vervolgens met verworven inzichten in beweging en actie te komen. Ook als dit buiten je comfortzone is".

Echt een buitenkansje!

Martha Buning

Trainer en facilitator Wendbaar werken & Werkgeluk

Niet-goed-geld-terug
garantie
100% tevredenheidsgarantie.

Als jij om wat voor reden dan ook binnen 14 dagen afziet van deelname, krijg je zonder discussie je geld terug, mits je nog geen gebruikt gemaakt hebt van de loopbaanscan en toegang tot de databank met beroepen, vacatures en opleiding. Dit omdat deze dienst ingekocht wordt.

Wat je krijgt als jij je aanmeldt

Wanneer jij je aanmeldt krijg jij direct toegang tot alle online beschikbare programmaonderdelen. De onderdelen die nog niet af zijn volgen zo spoedig mogelijk. Verder krijg jij direct toegang tot een besloten community waarin jij al je vragen kunt stellen en de deelnemers elkaar inspireren en ondersteunen. Je krijgt zsm de data door van de 2-wekelijkse online mastermindsessies (via Zoom). Geplande startdatum is vrijdag 12 maart.

Dit is wat mensen over de begeleider zeggen

Monique Appels

Freelancer

Wat een fijne gesprekspartner die direct de vinger op de zere plek kan leggen, je uitdaagt te voelen en te vertragen.

Dat laatste is een flinke uitdaging voor mij. Toch weet hij mij op zachte, niet confronterende manier te sturen en te corrigeren. Hij is enorm inspirerend en kan ook gevoelens mooi onder woorden brengen. Heerlijk om met Han te werken. Ik zal hem aanbevelen waar ik kan.

Joyce Speijcken

Management Assistente

Het heeft me duidelijkheid, zekerheid en zelfvertrouwen gebracht.

Han kwam meteen tot de kern van het probleem en dat zelfs online! Het heeft me duidelijkheid, zekerheid en zelfvertrouwen gebracht, daardoor kon ik weer verder en de juiste keuze daarin maken. Nogmaals dank.

Laurens Bijker

Sustainable Business & Innovation

Op een ontspannen maar gerichte manier begeleidt Han jou bij het creëren van inzicht in jezelf.

Met humor breekt hij het ijs en met zijn didactische vaardigheden biedt hij perspectief. Hij weet goed de balans te vinden tussen het jou uitdagen wanneer je denkt dat je het al helemaal duidelijk hebt en het uitleggen wanneer je daar behoefte aan hebt.

Veelgestelde vragen

Is dit programma geschikt voor mij?

Dit programma is geschikt voor jou als je graag een volgende loopbaanstap wilt maken en bereid bent om te reflecteren op wie je bent, wat je wilt, wat je kunt en wat je doet. Om vervolgens met verworven inzichten in beweging en actie te komen. Ook als dit buiten je comfortzone is.


Als je alleen snel resultaat en kant-en klare oplossingen wenst en/of niet bereid bent om te reflecteren en te experimenteren is dit programma minder geschikt. 

Dit is een PILOT. Wat houdt dit in?

Ik wil al heel lang dit online programma met groepsbegeleiding maken, omdat ik zo nog meer mensen kan helpen om gelukkiger te worden in werk en leven. In aanvulling op de 1-op-1 trajecten die ik al 10 jaar doe. Grote delen van het programma zijn gereed, maar nog niet alle onderdelen zijn al af. Ook kan er ook hier en daar nog iets niet 100% goed geregeld zijn. Om die reden kan ik je een megadeal geven.

Een kleine groep pilot deelnemers die ook daadwerkelijk het gehele programma gaan volgen betaalt nu slechts een fractie van wat de training in de toekomst zal kosten.

In ruil voor deze megakorting vraag ik je feedback op het programma zodat het nog beter kan worden. Als het programma voor je werkt ontvang ik graag een testimonial. Zodat meer mensen de waarde van dit programma leren kennen.

Wanneer gaat dit programma voor mij werken?

Dit programma gaat voor je werken wanneer jij voldoende tijd en aandacht voor de geboden tips en oefeningen vrijmaakt. Je hoeft echt niet alle oefeningen te doen, maar alleen 'scannen' en denken dat je alles al weet, gaat je niet verder helpen. Dan krijg je wat je nu hebt...

Hoeveel tijd kost dit programma mij?

Dat is moeilijk te zeggen. Dit hangt af van hoeveel voorwerk je hebt gedaan en welke stappen je al hebt gezet. En ook van de snelheid dat 'kwartjes' vallen en nieuwe kansen zich aandoen.


De modules uit de eProgramma's kan jij in je eigen tempo volgen. De mastermindsessies kost je 1-2 uur in de twee weken. Wanneer jij niet bij alle mastermindsessies live aanwezig kan zijn, is dat geen probleem. Alle sessies worden opgenomen en voor de deelnemers toegankelijk gemaakt.


Per saldo zul je zeker tijd besparen en effectiever zijn dan wanneer jij in je eentje alles zelf gaat uitzoeken.

Wanneer gaat het programma van start?

De online modules zijn direct na aanmelding en betaling beschikbaar voor jou. De eerste live online Mastermind sessie staat (onder voorbehoud) op vrijdag 19 maart gepland.

Kan ik ook later instappen?

Dat kan, maar niet tegen deze voorwaarden. Deze megadeal is eenmalig en beperkt beschikbaar.

Zet nu je volgende loopbaanstap met NextStep en ervaar nieuwe energie

Hanteer NextStep als je betrouwbare gids op jouw ontdekkingsreis naar een nieuw loopbaanperspectief, waarin jij doet wat je écht wilt...

Neem nu regie over je toekomst

Met gepaste trots en vol enthousiasme nodig ik je uit om pilot deelnemer te worden van dit unieke programma waarin ik al mijn essentiële kennis en ervaring van de afgelopen 10 jaar heb gebundeld. Om zo verdere invulling te geven aan mijn missie om zoveel mogelijk mensen te bewegen om te doen wat ze werkelijk willen...

Doe jij mee? Ik gun jou deze eenmalige kans van harte. Wees er wel snel bij. Deze megadeal kan ik slechts beperkt aanbieden. 

Succes en veel plezier op je ontdekkingstocht...

Han Oei | Persoonlijke Coaching | Teamcoaching |Utrecht
>