fbpx
Oei voor Groei
Delen is creëren
 • You are here:
 • Home »

Deel jouw ervaring met het Ontwikkeladvies

  Ik vind het fijn wanneer jij jouw ervaring met het gratis Ontwikkeladvies met mij wilt delen. Jouw informatie wordt niet met anderen gedeeld. Alleen het antwoord op de laatste vraag wordt met jouw toestemming gedeeld om anderen te interesseren voor het gratis Ontwikkeladvies.

  Alvast hartelijk dank,

  Han

  Hoe heb jij het traject ervaren?
  Wat heeft het traject jou gebracht?
  Met welk cijfer (1-10) zou je het traject willen beoordelen?
  Heb jij nog suggesties voor mij ter lering?
  Zou jij in de toekomst verdere coaching door mij overwegen?
  Heb jij een quote/aanbeveling voor mij die ik mag gebruiken om anderen te interesseren voor het ontwikkeladvies? (Geef gerust aan wanneer je wenst dat de quote alleen anoniem wordt gedeeld)
  >