fbpx
Oei voor Groei
Delen is creëren
  • You are here:
  • Home »

Wat als we doen wat we écht willen?

Coaching van professionals, leiders en teams naar betekenisvolle impact en nieuwe energie. Met meer plezier, voldoening en zingeving.

Zoek je coaching, advies of een ander vorm van begeleiding om duurzaam te groeien als individu of als team? Om zowel persoonlijk als professioneel je verder te ontwikkelen naar een lonkend en betekenisvol perspectief? Is het antwoord 'ja', dan ben je hier op de goede plek...

Teveel professionals, leidinggevenden en teams ervaren minder impact, resultaat en geluk uit hun werk dan ze zouden willen. Zonde! Dit is verspilling van onbenut potentieel en kostbare energie. Het kan ook anders! Doorbreek de vicieuze cirkel en ervaar meer impact en resultaat. Met minder moeite en meer plezier, voldoening en zingeving. Hoe mooi zou dat zijn...

Teams in beweging

Wat is jouw/jullie lonkend perspectief?

Oei voor Groei laat mens en organisatie (weer) ruimte ervaren om te bewegen en groeien richting een betekenisvol en lonkend perspectief. Door teams, leiders en volgers - via coaching, training, en advies - hun kracht en potentieel te laten ontdekken en hen te leren deze verder uit te bouwen. Op basis van hun talenten, drijfveren en waarden. En door belemmerende patronen en valkuilgedrag zichtbaar te maken en te doorbreken. Door op weg te gaan en te experimenteren. Door los te laten en opnieuw te leren. Vanuit de visie dat de veranderkracht bij de betrokkenen zelf ligt.

Hoe zou het zijn wanneer we - als mens, team, organisatie en maatschappij - datgene doen wat we werkelijk willen en het aanwezig potentieel met elkaar verbinden?

Wat is jouw lonkend perspectief?

Oei voor Groei en zijn partners begeleiden je graag richting jouw lonkend en betekenisvol perspectief!

Doelgroepen die we graag begeleiden:

  • Bevlogen (toekomstige) leiders die met impact willen bijdragen aan een betekenisvolle toekomst
  • Professionals die regie (terug) willen nemen over hun werk en leven om te doen wat ze écht willen
  • Teams die willen ontwikkelen naar een high performing team door hun gezamenlijk potentieel met elkaar te verbinden.

We werken met alles wat er in het hier en nu is. Met aandacht voor het aanwezig potentieel en wat écht nodig is. Door ziel en zakelijkheid met elkaar te verbinden. Gericht op duurzame verandering in plaats van 'quick fixen'. Via coaching, training & advies: scherp, gedreven, respectvol, en altijd met oog voor mens en meetbaar resultaat.

Meer weten over onze dienstverlening?

Oei voor Groei gelooft in de kracht van cocreatie

Samen met deskundige en betrokken partners werken we aan betekenisvolle ontwikkelvraagstukken.

Profiteer van tientallen jaren ervaring in loopbaancoaching | worklife coaching | business coaching | organisatieadvies | teamontwikkeling | procesbegeleiding en programmamanagement. Lees hier meer over Han Oei, oprichter van Oei voor Groei.

Laat je inspireren en inspireer ons!

Oei voor Groei zoekt graag de verbinding en deelt graag waardevolle kennis en ervaring. Volg ons via Facebook en Twitter. Of abonneer je op Groei!, het gratis eZine voor leiders en volgers die zich willen laten inspireren door nieuwe inzichten en praktische tips om zowel professioneel als persoonlijk te ontwikkelen. Met meer impact en minder stress als resultaat. En meer plezier, voldoening en betekenis. Nu met gratis eBoek 'Doen wat we echt willen'

eBoek Doen wat we écht willen | Han Oei | Coaching | Utrecht

Persoonlijk sparren?

Mijn missie is om mensen en organisaties te bewegen te doen wat ze écht willen. Zodat we maximaal ons potentieel en energie inzetten voor wat werkelijk belangrijk en betekenisvol is. In zowel mijn professioneel als privéleven heb ik meerdere keren ervaren wat het doet als je vastzit in een patroon wat we vaak onze comfortzone noemen, ook al voelt dit niet lang niet altijd comfortabel. En dat dan een frisse blik helpt om bewust te worden van wat nodig is om belemmerende patronen te doorbreken. Om zo ruimte te creëren voor nieuwe energie en beweging richting een lonkend en betekenisvol perspectief.

Als perspectiefbieder ben ik graag jouw sparringpartner. Zullen we kennismaken?

Han Oei | Persoonlijke Coaching | Teamcoaching |Utrecht

Han Oei - jouw coach naar een lonkend en betekenisvol perspectief

Oei voor Groei acteert landelijk en is centraal gevestigd in hartje Utrecht

Groepsbegeleiding vindt plaats op een passende locatie in overleg met de opdrachtgever. Voor persoonlijke coaching ben je welkom in mijn prachtige coachruimte  aan de Nieuwgracht 25 in hartje Utrecht. Of in een van de ruimtes van Het Coachhuis overal in Nederland. Ook online begeleiding is mogelijk.

Verandering start met urgentie of verlangen. Richting vraagt om een lonkend perspectief. Beweging verbindt loslaten en creëren
>