fbpx
Oei voor Groei
Delen is creëren

Co-creatie met Gamechanger

Op 10 oktober heb ik samen met co-creatie expert Marieke Schoenmaker van Gamechanger de exclusieve Workshop Business Development door Co-creatie Communities verzorgd voor 8 VIP’s in het Belevingscentrum in Amersfoort. En een belevenis was het! Zowel voor ons als de deelnemers. Een belevenis waarin inspiratie, intensief werken en fun samen kwamen.  Een van de deelnemers noemde het zelfs een feestje. Niet alleen vanwege de sfeer waarin veelvuldig gelachen werd, maar bovenal, omdat hij tot grote inzichten was gekomen. Zowel voor zijn bedrijf als voor hem als persoon. Een ware doorbraak dus!

De deelnemers hebben ervaren wat er allemaal komt kijken om business development met behulp van co-creatie met klanten en partners te bedrijven. Van mindset tot implementatie. Geïnspireerd door onze best-practices en door hands-on aan de slag te zijn gegaan met hun eigen casus. Met de mede-deelnemers als hulpbron. Zodat iedere deelnemer vol inspiratie en met de contouren van een concreet plan naar huis is gegaan.

Nu vraag je je misschien af over het wat en waarom van mijn bijdrage in deze co-creatie. In het kort: Co-creatie dient een doel. Voor het realiseren van die doelen zijn mensen de kern. En dit vraagt om mensenkennis en teamwork. Met inzicht in elkaars drijfveren en talenten en de competenties die benodigd zijn voor succesvolle co-creatie. En dat is waar ik mijn kennis en ervaring kom delen. Dus wees niet bang, ik blijf mij focussen op organisatie-, team- en persoonlijke ontwikkeling.

Gesteund door de enthousiaste reacties van de deelnemers en de energie die het onszelf heeft gegeven hebben wij meteen de volgende Workshop Business Development door Co-creatie Communities gepland. Deze vindt plaats op vrijdag 29 november wederom in het Belevingscentrum in Amersfoort.

Neem voor meer informatie contact op.

Laat een reactie achter:

>