fbpx
Oei voor Groei
Delen is creëren

Clienten geven 8.6 als gemiddeld cijfer voor coachtrajecten 2011

Wist je dat de resultaten van al mijn coachtrajecten gemeten worden?

Oei voor Groei wil je graag begeleiden om meetbaar succesvoller te zijn; via business & life coaching, advies, training en/of andere vormen van procesbegeleiding. Monitoren van voortgang en resultaat is hierbij een belangrijk element. Cliënten profiteren o.a. van Impr0ve™: een webbased coachingtool dat coaches, gecoachten, opdrachtgevers en leidinggevenden het instrumentarium biedt om een begeleidingstraject professioneel te ondersteunen. Persoonlijke of gemeenschappelijke (team-) doelstellingen worden hierdoor eerder gerealiseerd.

Het gemiddelde cijfer dat mijn cliënten het afgelopen jaar gaven is een 8.6, en het gemiddelde van de lopende trajecten ligt zelfs nog hoger…

Ik vraag mijn coachees om van elke sessie een reflectieverslag te maken. Hierdoor worden de opgedane inzichten nog eens versterkt en verankerd. Onderdeel van het sessieverslag is het beoordelen van de sessie met een cijfer. Met gepaste trots kan ik vertellen dat het gemiddelde cijfer van alle coachsessies over 2011 een 8.6 is.

Doelstelling voor 2012 is dit mooie cijfer te evenaren of zelfs te overtreffen.

Het gemiddelde van alle coachsessie over de de eerste helft van 2012 is zelfs een 9.2

Lees hier enkele ervaringen van mijn cliënten…

 

Laat een reactie achter:

>