fbpx
Oei voor Groei
Delen is creëren

Certificering Management Drives

  Sinds 21 december ben ik samen met de andere co-creators van UnityOne gecertificeerd voor Management Drives. Hierdoor kunnen onze cliënten nu profiteren van de Management Drives test in persoonlijke, groeps, of organisatieontwikkelingstrajecten.

  Management Drives verbetert de performance van organisaties door de effectiviteit van de medewerkers te vergroten. Het laat u heel snel inzien dat mensen en ook organisaties bepaalde leidende denkpatronen en gewoontes hebben.

  Deze denkpatronen worden door ons gemeten in de vorm van drijfveren. Het inzicht dat dit biedt geeft nieuwe verrassende invalshoeken. Drijfveren bepalen immers in hoge mate hoe een individu, team en organisatie functioneert. Datgene wat iemand drijft voorspelt zijn gedrag. Het bepaalt zijn motivatie om dingen wel of niet te doen.

  Goede leiders weten dat je drijfveren van mensen niet kan veranderen. Het bijhorende gedrag kan wel worden ontwikkeld. Goede leiders weten ook welk leiderschap past bij de verschillende drijfveren en motiveren hun mensen dan ook op hun dominante drijfveren! Zo komen mensen in hun kracht en worden doelstellingen of noodzakelijke veranderingen in de organisatie eerder bereikt.

  De Management Drives test meet drijfveren van mensen. Naast persoonlijke inzichten en inzichten in de drijfveren van collega’s geeft het ook een sterk herkenbaar beeld van de cultuur van teams, afdelingen of hele organisaties. De testuitslag helpt u om uw stijl van werken te duiden en de voordelen, risico’s en kansen daarvan in kaart te brengen. De test is nadrukkelijk geen instrument om te meten of u capabel, slim of sympathiek bent, of mogelijk voldoet aan welk ander normerend criterium dan ook. De test meet uitsluitend wat u motiveert, waar u prioriteit aan geeft, hoe u de organisatie beziet en hoe dat uw stijl van denken, doen en communiceren kleurt. Het helpt u de drijfveren van u en uw collega’s te herkennen en te erkennen.

  Meer weten? Neem contact op!

  Laat een reactie achter:

  >