fbpx
Oei voor Groei
Delen is creëren

Aanpassing dienstverlening i.v.m. Coronavirus

Het kabinet heeft sinds zondag 15 maart aanvullende maatregelen genomen in de aanpak van het coronavirus.

Wat betekenen de nieuwe maatregelen voor het voeren van coachgesprekken? Als aangesloten lid van de beroepsverenigingen Noloc en NOBCO volgen wij het landelijk advies om zoveel mogelijk vanuit huis te werken. 

Dit betekent dat coachgesprekken tijdelijk online plaatsvinden: telefonisch of via videobellen (Zoom, Skype  of ander alternatief). Bestaande clienten worden hierover persoonlijk geïnformeerd.

Op speciaal verzoek is face-to-face coaching op locatie mogelijk mits alle betrokkenen gezond zijn en met in achtneming van de 1,5 meter richtlijnen.

Videocoaching Oei voor Groei

Coachees geven terug dat coaching  via videobellen een prima alternatief is en dat de sessies net zo waardevol zijn als anders. Bijkomend voordeel is dat de sessies opgenomen kunnen worden om later terug te kijken.

Ook bied ik e-coaching aan. Deze vorm van asynchroon coaching (coach en coachee bepalen zelf wanner zij een bericht sturen) heeft als nadeel dat er geen visueel contact is, maar kent ook haar specifieke voordelen, zoals plaats- en tijdsonafhankelijk, aaneenschakeling van contacten mogelijk, en ervaringsleren in kleine stapjes.

Nieuwe coachees voor persoonlijke coaching zijn dan ook van harte welkom! Ook kan ik teams online blijven begeleiden in hun ontwikkeling.

Interesse of vragen?

Laat een reactie achter:

>