fbpx

 Online Programma "Jouw Persoonlijk Kompas in Werk en Leven" 


"Hoe je direct de regie neemt over werk en leven en nieuwe energie ervaart door te doen wat je écht wilt (zonder rigoureuze keuzes te maken)"

Startpagina Jouw Persoonlijk Kompas 800x519
Han Oei | Persoonlijke Coaching | Teamcoaching |Utrecht

Wat je krijgt 

 • Gedurende de looptijd van je abonnement 24/7 toegang tot alle modules van het eProgramma "Jouw Persoonlijk Kompas in Werk en Leven" inclusief gratis updates.
 • Inclusief "Groeibox" met templates, checklists en andere bewustmakers/groeiversnellers met als bonus de visualisatie waarmee ik mijn persoonlijke missie ontdekte. 
 • Gedurende de looptijd van je abonnement 24/7 toegang tot besloten community waarin jij al je vragen kunt stellen en we elkaar ondersteunen en inspireren.

Wat het programma je oplevert

 • Je wordt bewust van wat je écht wilt
 • Je krijgt inzicht in je energiegevers en energievreters
 • Je creëert de urgentie en het verlangen die nodig is om verandering te kunnen realiseren
 • Je verbindt je met een lonkend en betekenisvol perspectief waar je voor gaat
 • Je stelt gewaagde doelen voor de leefomgevingen waarin jij je begeeft (werk, privé/sociaal, en maatschappelijk)
 • Je ontwikkelt jouw Persoonlijk Kompas die jou helpt de juiste keuzes te maken
 • Je stelt prioriteiten waardoor je aandacht geeft aan wat NU nodig is
 • Je zet de eerste stappen richting lonkend perspectief
 • Je (h)erkent jouw beren op de weg en neemt obstakels weg
 • Je zet stap voor stap en blijft daardoor in beweging
 • Je experimenteert, leert en geniet van succeservaringen, waardoor jouw verlangen en vertrouwen groeit en je meer regie, balans en energie ervaart

Modulaire opzet met waardevolle lessen en praktische tips en oefeningen

Beschouw je plek in al jouw leefomgevingen

Verbind je met een lonkend perspectief

Creëer je Persoonlijke Visie met gewaagde doelen

Stippel je route uit

(H)erken jouw beren op de weg

Verlaag drempels

Zet stap voor stap

Ervaar, leer en geniet

Blijf in beweging

Visualisatie 'Jouw lonkend Perspectief'

Visualisatie ‘Jouw persoonlijke missie en uniek talent’

Wat dit programma uniek maakt

 1. 1
  Dit programma is veranderingsgericht en beperkt zich niet tot kennisoverdracht. Het doet een beroep op jouw hoofd, hart en handen. Creëren van begrip en bewustzijn gaat hand in hand met voelen wat écht aandacht nodig heeft en met proactief handelen in het hier en nu. Verandering vraagt zowel om bewustzijn als actie.
 2. 2
  Focus op de essentie, niet verdwaald raken in bijzaken. Mensen die mij kennen weten dat ik snel tot de essentie kom. En niet teveel tijd wil verdoen aan ‘verhalen’ die afleiden van waar het echt omgaat.
 3. 3
  Duurzame verandering, geen quick fix. Veel te vaak worden er pleisters geplakt, die voor je het weet weer loslaten. Waardoor er eigenlijk niet wezenlijk veel verandert.
 4. 4
  Structuur én ruimte. Cliënten geven terug dat ik structuur bied, waar helpend met behulpzame theorie en modellen. En tegelijkertijd alle ruimte geef aan het unieke persoonlijke verhaal met bijbehorende context. Theorie is dus dienend en ondersteunend aan de praktijk.
 5. 5
  Anytime, anyplace. In tegenstelling tot face-to-face trajecten kun je dit programma in je eigen tempo, op elk tijdtip en op jouw gekozen plek volgen.
 6. 6
  Persoonlijke begeleiding op maat. De voordelen van een online programma zijn gecombineerd met persoonlijke ondersteuning op maat.  Je krijgt standaard toegang tot een besloten online community waarin de leden elkaar inspireren, stimuleren en ondersteunen.  Je kunt daarin 24/7 al je vragen stellen. Ik participeer proactief in deze community en zorg ervoor dat je maximaal ondersteund wordt. Aanvullende 1-op-1 coaching mogelijk.

Kies jouw aanbod op maat

Ieder zijn/haar eigen tempo. Daarom bied ik het programma in abonnementsvorm met verschillende looptijden aan. Opzeggen kan op elk moment. Een simpele mail volstaat.

Wat anderen zeggen

Kim

KIM


Het voelt alsof ik in een trein ben gestapt die vaart heeft gekregen...

Hoe fijn is het als iemand erin slaagt om je meer verbinding met jezelf en de mensen om je heen te laten krijgen? Dat geluk heb ik gehad! Met dank aan Han – zijn rust, de veilige omgeving die hij creëert, vragen en oefeningen – waardeer ik meer wie ik ben en durf dat meer te laten zien. En wat een positieve energie, inzicht, zelfvertrouwen en zin om nieuwe dingen op te pakken geeft mij dat! Het voelt alsof ik op een trein ben gestapt die eerst rustig begon te rijden, maar nu vaart heeft gekregen. En ik pieker er niet over om uit te stappen. Heerlijk!

Jurgen

JURGEN


Han heeft mij weer geleerd naar mijn gevoel en hart te luisteren...

Met zijn openhartige en doortastende coachingstijl laat Han je weer beseffen hoe het is om naar je gevoel en je hart te luisteren. Met verschillende methoden stimuleert en ondersteunt hij je zoektocht naar waar je kracht ligt en wat je innerlijke drijfveren zijn om uit het leven te halen wat jij wilt. Han heeft mij enorm geholpen me weer te richten op dat wat voor mij echt van waarde is, te herkennen wat mijn kwaliteiten zijn, en te ontdekken wat ik echt wil bereiken en dat te vormen tot een persoonlijke visie. Enkele kernwoorden die Han kenmerken: deskundig, alle ruimte, reflectief, open, relativerend, goedlachs, creatief.

Mirjam

Mirjam


Ik sta nu rustiger en steviger in mijn werk en mijn balans werk-privé is sterk verbeterd. Echt top!

Han heeft de kwaliteiten om als coach snel de kern van het probleem zichtbaar te maken. Op een prettige en integere manier heeft hij mij de spiegel voor gehouden. De heldere en praktijk-gerichte opdrachten zorgden ervoor dat ik direct kon ervaren hoe mijn gedragsverandering aanvoelde.


Ik sta nu rustiger en steviger in mijn werk en mijn balans werk-privé is sterk verbeterd. Echt top!

Profiteer van dit tijdelijk aanbod


SLECHTS TIJDELIJK BESCHIKBAAR.

Prijzen kunnen elk moment verhoogd worden.

 © 2023, Oei voor Groei

>