fbpx
Oei voor Groei
Delen is creëren

119 ontwikkeladviezen afgerond

Op 30 September heb ik de laatste subsidieaanvraag ingediend voor het Ontwikkeladvies gesubsidieerd via de NL leert door regeling.

Met plezier en voldoening kijk ik terug op de 119 kort en krachtige trajecten die ik heb mogen verzorgen. Voor zowel werkzoekenden als werkenden in loondienst of zelfstandig ondernemerschap. Werkzaam op alle niveaus in diverse sectoren met diverse opleidingsniveaus.

Dat is wat ik zo mooi aan deze regeling vind: mensen verder helpen met een diversiteit aan achtergrond en ambities. Ook mensen die normaliter geen of moeilijk toegang hebben tot coaching. Passend bij mijn missie om zoveel mogelijk mensen te bewegen om te doen wat ze werkelijk willen...

Als perspectiefbieder en wegwijzer heb ik genoten hoe mijn deelnemers zich verbonden hebben met hun lonkend perspectief (o.a. passend werk, privé/werk balans, meer rust, ruimte en zingeving), hoe zij concrete stappen hebben gezet (variërend van nieuwe baan, starten van een eigen onderneming, vervroegd pensioen tot het bespreekbaar maken van wensen en behoeften aan hun leidinggevende wat voor sommigen al een hele overwinning is) waarbij zij belemmerende patronen en gedachten hebben doorbroken (bijv. uitstelgedrag, alles zelf doen, niet kunnen kiezen en loslaten, kleiner maken vanuit onzekerheid).

Zo mooi de flonkering in hun ogen te zien nu ze het gevoel hebben regie in eigen handen te hebben... Telkens voel ik weer een vonkje als ik vroeg of laat een dankbaar bericht ontvang over de volgende stap die ze hebben gezet.

Wil jij ook nieuwe energie voelen en concrete stappen zetten naar een voor jou lonkend perspectief? Voel je vrij om contact op te nemen. Ik maak graag kennis.

Bekijk ook de vergoedingsmogelijkheden voor een begeleidingstraject op maat

Laat een reactie achter:

>